![]() |
Okosságok filmekből. (Angoltudás nem árt - megnyitod a youtube-on akkor van hozzá angol felirat)
|
Quote:
Ps: de most mar igen, vmi cc gombot kellett megnyomni. 3 perc utan feladtam, semmi erdekes nem volt benne. |
lehet hogy idén lesz egy-két jó film? :) |
Tudom, hogy már volt, de én csak most néztem meg.
Pillangó-hatás. Lenyűgöző film, többet nem is kell róla mondani. |
|
|
Gondoltam megnezem a The Sorcerers Apprentice cimu Nicolas Cage filmet.
Arra tippeltem, hogy egy Merlin korabeli kosztumus filmet latok, ami valoban ugy is tunt az elso par percbol. Bar az elejen megzavart a Walt Disney felirat - nem veletlen - hiszen eleg hamar atkerultunk a mai korba. Szoval egy fantasy film helyett egy csaladi filmet kaptam - de annak nem volt rossz. Konnyu kikapcsolodaskent ajanlani tudom, halalra nem fogjuk magunkat izgulni, de egyszer nezheto. http://www.imdb.com/title/tt0963966/ Elotte pedig az Everybody's Fine cimu De Niro filmet neztem meg. Ez teljesen mas teszta, egy jol megirt dramanak mondanam. Mindenkepp csak ajanlani tudom, nekem tetszett. http://www.imdb.com/title/tt0780511/ |
Kozben ugy gondoltam, ha mar Cage, megnezem a Ha/ver cimu filmet is.
Az imdb-n eleg magasra volt ertekelve. Nos, fogalmam sincs miert. Meg igazabol azt sem tudnam ramondani, hogy egyszer nezheto. Kb ket jelenet tetszett benne, az egyik, amikor a vegen a kiscsajnak volt egy Max Paynes beutesu jelenete(de ez is csak a Max Payne rajongasom miatt), meg a legvegen, amikor a nagyfiuk az iskolaban penzt akarnak tole kerni. (Azert nem irtam hogy spoiler, mert nem tul nagy volumenu dolgok ezek) Az alaptortenet arrol szol, hogy egy srac szuperhos akar lenni, de szuperereje sincs mint pl Supermannek vagy Pokembernek, es speci cuccai sincsenek, mint pl Batmennek. http://www.imdb.com/title/tt1250777/ Szoval nem tudom, mit mondjak. Kivancsi lennek, aki latta, annak tetszett-e. En 5-nel tobb pontot nem tudnek joszivvel adni ra, es igy utolag, ha kimaradt volna az eletembol, azt sem bantam volna meg. |
Quote:
|
Én is láttam, egyszer nézős. Vannak benne szokatlan elemek, ami miatt érdekesnek találtam, de valójában tipikus amcsi film. Annyira én se mondanám nagy durranásnak.
|
Sztem azert olyan magas a pontja, mert a Nowhere boy-os srac jatszik benne, es mindenki isteniti h milyen klassz John Lennon volt abban a filmben :)
Amugy egynel tobbszor en se neznem meg. |
Kövezzetek meg, de nekem egyszer nézős módon tetszett. Nem fogom megnézni újra, de jól szórakoztam rajta. Cage mikor először megjelenik pl... vagy mikor mennek a bazookával. Jópofa a kiscsaj mint komoly hentes :)
|
Na, jon a febr-i listam, amiket lattam :
Tangled jo Biutiful kozepes am spanyol film, angol felirattal A little bit of heaven kozepes The mechanic jo Brighton rock kozepesnel kicsit jobb How do you know jo Never let me go jo Yogi bear kozepesnek se mondanam Just go with it jo Gnomeo and Juliet jo The fighter jo True grit jo, de olyan akcentussal beszelnek, h meg egyszer meg kell majd neznem am a John Waynes valtozatot nem lattam sajna Paul jo, bar Sigourney Weaver 62 eves feloltozhetne normalisan is, mint az Avatarban tette Big momma`s: like father, like son jo No strings attached jo I am number four egesz jo Justin Bieber: never say never ha mar Jacko this is it-et is megneztem es berletem van, miert ne de amugy tetszett :) DVD filmek: World`s greatest dad nagyon jo Takers jo RED jo Lake placid 2. mar az egy is baromsag volt es a 3-at nemsokara kuldi majd nekem a blockbusters Funny people jo 4.3.2.1. jo |
"Miert kapott ennyi pontot az imdb-n" sorozatunk kovetkezo resze: Eredet.
Talan maga a film otlete jo (emberek almaiba jarkalni), de amugy a film szamomra semmi kulonlegeset nem hozott, sot, neha untam is... Egyedul a vege jelenet tetszett, hogy nem tudni, elborul-e az a kis porgettyu... :) Azt a 8.9-et eros tulzasnak erzem. Leonardo di Cabrio amugy sem a kedvencem, most sem gyozott meg... http://www.imdb.com/title/tt1375666/ |
nekem tetszett a film, de nem tartom szamon a kedvenceim kozott :)
|
Ha/ver:
Régebben néztem, az eleje nagyon vontatott volt számomra, de miután feltűnt Cage, és egy kis akció a színen, onnan szórakoztatóbbak voltak a jelenetek. Szórakoztatásra, időtöltésre nem volt rossz szerintem (az elejét leszámítva :p). Eredet: Jobban tetszett, mint a Ha/ver. Néha kicsit nehéz követni, de az akciójelenetek jóra sikerültek itt is. :) Az IMDB értékelés mindkét filmre nézve túlzás szerintem is. |
Ujabb (szamomra) rossz film: Szellemíró
Roman Polanski ide, Pierce Brosnan oda, szinte vegig untam a filmet, raadasul a legvege is olyan semmilyen lett. Ugy dontottem, beirom a sajat pontozasom is: 4/10. http://www.imdb.com/title/tt1139328/ (Rajottem, hogy van az imdb-n egy my movies resz, oda berakom az ujabban nezett filmeket, es le is pontozom. Csak hogy tudjam, mar lattam, es hogy veletlen se akarjam ujra megnezni, ha olyan... :D) Es meg regelni se kellett, a fb-s azonosito jo volt. :) |
Quote:
|
Quote:
A lanc. Egy istenfelo Blues-enekes es egy idegileg nem teljesen rendbenlevo vadoc fiatal lany "kapcsolata". Erdekes story. Egyszer erdemes megnezni mindenkepp. http://www.imdb.com/title/tt0462200/ Pontszamom: 7/10. |
Knight and Day
Tom Cruise amolyan James Bond-szeru titkosugynokot jatszik, mindig gyoz, es meg elegans es vicces is. Persze kell egy szoke no is a tortenetbe - Cameron Diaz. Aki epp kikapcsolodni szerente, es masfel oran keresztul bambulni, azoknak ajanlom, egyszer siman nezheto. :) Sajat ertekeles: 6/10. http://www.imdb.com/title/tt1013743/ (Aki a magyar cim alapjan (Kéjjel-nappal) vmi erotikus toltetet var, el kell szomoritsam: ez esetben masfajta filmet kell majd letoltenie) |
Száguldó bomba
A film elején elszabadul egy vonat. Ez lesz a száguldó bomba. Két főhősünk a vonat útjába akad, aztán úgy döntenek megállítják. Egyszer mindenképp érdemes megnézni. Ajánlom nektek is. |
22 lövés
Ezt a filmet is ajánlom nektek :) Jean Reno túléli a kivégzését, aztán bosszúhadjáratot indít! |
Quote:
|
Quote:
|
Majd megnezem en is. :)
|
Egy "regebbi" film, Robert Redforddal, Morgan Freemannel es J - Lo-val.
Nekem tetszett. A film arrol szol, hogy meg tud-e egy apa bocsajtani a menyenek a fia elvesztese miatt, ami egy autobalesetben tortent. Talan egy eddig nem is ismert unoka sokat tud segiteni a folyamatban... Befejezetlen élet |
Quote:
izgalmas volt, sok akcióval... kikapcsolódásnak kitűnő... :) de nem lett a kedvenceim egyike, számomra túl "Rambós" lett ahogy mindenkivel leszámol... :p Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem. |
Quote:
Nekem is tetszett. |
A napokban megnéztem még a Közellenségek című filmet, ami szintén tetszett.
A végét mondjuk én másképp képzeltem el, de így is jó volt. |
Tegnap este megnéztem - életemben először - Az ördög ügyvédje c. filmet. Szerintem az alapötlet nem rossz, a megvalósítás is elfogadható, a történet lezárása viszont botrányosan gyenge. Elkapkodott, elnagyolt, de a legnagyobb bűn, hogy csak egy tipikus amerikai happy end-ről van szó. Egy ilyen film után alapvetően percekig bámulnám a stáblistát (a Rolling Stones slágere abszolút a segítségemre lenne ebben), ezúttal viszont csalódottan vettem tudomásul, hogy ez lett egy ígéretes sztoriból.
|
marc-i lista :
The rite egesz jo, bar nem szeretem az ordoguzeses filmeket Rango jo Unknown jo Hall pass nagyon jo! A turtle`s tale: Sammy`s adventures elmegy Battle: Los Angeles baromsag... You will meet a tall dark stranger jo Anuvahood angol baromsag Norwegian wood japan, semmitmondo, unalmas film, meg csak beszelni se beszelnek benne sokat... Submarine kozepes Chalet girl jo Mars needs moms jo Limitless jo, bar van benne egy resz, mikor az egesz mozi elkezdett rohogni... a vegefele, de nem lovom le a poent annak, aki meg akarja nezni :) Sucker punch baromsag Hop jo DVD-k: Dinner for Schmucks eleg gyenge Shutter Island nekem nagyon tetszett Bonded by blood jo Disappearance of Alice Creed elmegy Lake Placid 3. baromsag Coco & Igor jo |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Amúgy a téma nyilván baromság, nem mintha valakinek lehetne autentikus tippje, de elég valószínű, hogy akármilyen lény ellen aki fényévekről ide tud utazni, semmi esélyünk se lenne védekezni, szóval "realitás" szempontból nem nagyon érdemes az ilyen filmeket vizsgálni. |
Magamtol nem szeretem az ilyen filmeket, de itt volt egy baratom, es megneztuk.
En foleg Sir Anthony Hopkins miatt. :) Erdekes film, nem mondanam rossznak, de meg sem fogott tulzottan. Eredeti nyelven nezzetek (angol/ kicsi olasz), mert van benne 3 magyar szo is. Allitolag igaz torteneten alapul, az ordoguzesrol szol. A rítus. (hosszuval irtam, nehogy vmi csajra gondoljatok) :D http://www.imdb.com/title/tt1161864/ |
Talan volt mar itt szo errol a filmrol.
Sajnos ez is a "hogy a fenebe kapott ennyi pontot" kategoriaba illik. 2006-os film, a Faun labirintusa. Sem a haborus torteneti szal nem jo, sem a fantasy. (az egyenesen pocsek szerintem). Maximum 4-5 pontot adnek ra, nemhogy 8.4!!!)-et. Ha barkinek tetszett, irja mar meg, hogy miert. :D http://www.imdb.com/title/tt0457430/ |
Quote:
|
aprilis
rio
jo tomorrow, when the war began jo source code elmegy the eagle jo winnie the pooh jo scream 4. baromsag beastly jo fast & furious 5. jo red riding hood elmegy arthur nagyon jo, dvd-n is megveszem majd your highness jo cedar rapids jo dvd: splice baromsag chaos jo in the name of the king baromsag |
Quote:
|
Csak egy kerdesem lenne: komolyan gondolod, hogy egy szo barmit is elmond egy filmrol, esetleg kedvet csinal hozza?
Szerintem teljesen feleslegesek ezek az omlesztett semmik ide. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |