![]() |
Quote:
Íg már értem |
Quote:
Nanana .. vegyél vissza,én csak hozzászóltam,nyilván rossz szándékkal. Korábban valaki mondta,hogy 60k a pontkülönbség .. nem 120 .. én 60-ban gondolkodtam .. |
Jah szegény mindössze 39 sereget kapott 17 sereg az egyik szövitől 22 sereg a határvédőktől...
|
Quote:
|
Quote:
hát ha esetleg vissza is olvastál volna, akkor a sok hozzá szólót meg is tisztelted volna... ;) |
Quote:
Úgy látom újabb hullám indult egy szerencsétlen szabis ori ellen. a haolnapi rekodütés még ennél is nagyobb lesz:eek: |
Nem értem,komolyan mit vártok.Az anarch,az anarch :D
|
Ez inkább Anarch V 1.2 nek tűnik.
:D:D:D Mármint egyeseknek anarch másoknak nem... |
Quote:
Megrágjuk még a témát jobban is? |
Milyen érdekes megint egy nagy ori esett le ugyan azzal a szisztémával mint tegnap nagyjából 15 sereg a nagyoknak 22 sereg a határvédőknek...
|
Quote:
A jelek szerint úgyse fog semmi történni ezügyben. |
Nem vagyok X ben de én ugy kivágnám ezeket hogy csak na. Nem értem miert jó mások játékát tönkretenni---
|
A horda mindig hatékony, amig nem kerekedik belső konfliktus
|
Quote:
vazze írjatok már konkrét adatokat, ütéseket stb... ha szabályos játékmenet, senki nem szólhat érte, hogy meg akarod dícsérni, hogy lehet ilyen magasra, ilyen hamar menni nem értem tiltja a szabály pár napos eseményeket bemásolni? :confused::confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Kb 60 konkrét eseménnyel indult a dolog. Szabályellenes. Mármint beszélni róla, mert megcsinálni tök szabályos. Azóta kb 100-120 hasonló jellegű ütés volt amit nem másoltam ide. |
Quote:
|
Quote:
ezt többször is megbeszéltük, én is leírtam jó párszor miért nem lehet szabályellenes... de beszélni 100% hogy lehet róla, egy játék adta lehetőséget elemzünk majd ki. ebben a témában ez off lenne,hiszen ez a jksz topic , de ha nyitnánk neki egy témát külön, hogy ezt meg lehet így meg úgy csinálni, nem sárdobálásként, akkor az biza már nem lenne kimoderálva, ( innen nem csodálkozom ha ki van vágva.) ;) |
Quote:
sry az off |
Quote:
minden egyéb más , pl segítség kezdő játékosoknak stb... topicban elképzelhetetlennek tartom, hogy az eseményekből és a pontlistából eltanult tudást, tilos lenne másokkal is megosztani. ;) sajna (?) most elutazom :D:D:D a szállodából ahová megyek be nézek majd, addíg legyen meg nekem az a kiokosító topic valahol... ;) |
Ati irta, hogy nem lehet egyéni ütéseket berakosgatni a fórumra, és az nem ilyen sárdobáló témában volt, azzal indokolta, hogy sok információt árulna el konkrét orikról és a hadi védelmi ill. támadó erejükről.
|
Quote:
Az "átlag" felhasználótól minimum 35 körre vannak,és üres országokat támadtak, így sok információt nem árulna el. |
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642
itt a topic, amit Hóhér annyira akartál menj és elemezd, hamár ennyire nehéz eset vagy :D |
Quote:
|
Quote:
Akkor volt mikor szövik voltunk? v akkor másal voltam? nem emléxem.... Ati amugy a 8 sereg egy jelképes szám akart lenni? :O |
Quote:
És igen, akkor volt, amikor szövik voltunk. Akkor élvezted, hogy milyen jó országot találtunk. Amikor más csinálja, akkor ők csalók. Hogy is van ez? |
Quote:
viszont érdekes módon eddig senki nem mondta rajtad kívül, h X-ben ugyanez történt, ugyanis mindenki szerint megbeszélt földleadás volt. annyira más a 2 helyzet, h el sem tudom mondani. érdekes a helyzet mindenesetre, h Ati vs kb minden játékos. |
Quote:
Tudtommal csak Vbe voltunk szövik, 200on, mivel Sharkyval elindultunk fel hamarabb, aztán te még maradtál Babaval tekit írni... |
Quote:
|
Quote:
mer h mentem volna 8sereggel ki és nem egyszerre történt + a szövijeim is kimentek :confused:akkor alám kellett vlna esnie annyira h többet nem tudok rá menni.. sehogy nem áll nekem össze ez :D ezért kértem h másolja be az esetet... |
amikor te még L-ben voltál minden alulrol ütés alulrol ütésnek minősült, szóval hoztál biztos sok földet. mondjuk L-ben nem voltam veled :(
|
Quote:
kiderült már h nem eccere ment a 8sereg.. + a szövijeim is mentek állítólag :D szal még mindig nem állt nekem össze és kiváncsian várom az eseményeket... |
Quote:
én is küldtem már ki össz tábit külön-külön sereggel sőt 10 körön át 2 óránként mert visszaforditották őket de a topban nem emléxem ilyenre |
Azért fura hogy ezek az oriknak mindennapra jut egy nagy ori ami bár szabin van de tuti lezuhan a mélységekbe:D
Most láttam hogy megkezdte a mélyrepüléstés valószinű holnapra befejezi:D |
Bocsi csak egy kérdés: A szégyentáblán mit is jelent a szabályos játék védelme?:cool::eek::cool:
|
[Információ kiadása továbbra is tilos. Eredeti beírás törölve a szabályszegés miatt.]
|
ő arra gondolt, hogy pl, ha bemásolod. hogy x utotte y-t és 7 szer ütötte.. akkor az nagy valoszinuseg szerint azt jelenti orkkal van az illeto..
|
Sajnálom, hogy csak úgy tudtok erről a témáról beszélgetni, hogy közben folyamatosan szegitek meg a Hódító szabályait. Annak érdekében, hogy a Hódítóbeli országaitok ne lássák ennek kárát, a téma ezennel a beszélgetés közben történt sorozatos szabályszegések miatt lezárva.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:31. |