![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hihetetlen vagy. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D ON |
Quote:
Idézet a súgóból. Csak hogy tovább tudjatok oltani. :D |
Quote:
már kissé szétoffoltátok a témát, de itt csak arról van szó hogy többé nem halhatnak meg de ÉLŐhalottak! Szal élnek:) |
Quote:
De fentebb már kiemeltem hogy az egész csak vicc akart lenni. Mellesleg nem ez a kitartóság hanem Az ami az adótopicban ment a legyen 4 milla az adó javaslatra. :D De ez már tényleg off ugyhogy abbahagyom. |
eddigiekbe beleolvasva több helyen előjött, hogy mekkora gond a gyujtogatás szegény hulláknak...
hát szerintem egy jól felépitett hullának nem 95-99% körül mozog a foglalkoztatottága, hanem 80-85% körül... egy ilyet mire minuszaos foglalkoztatottságba gyújtanának, beállna az autovédelem szerintem (főleg nagyobb hekin, 1000-1500tól) a tűzgolyó az ami rettentő sokat tud nekik ártani, ha nincs elég sok tartalékuk, vagy a katipiac üres néha (több 100 hadi egységet pusztít el akár darabja, és igaz ettől is beállhat az autovédelem, de szerintem sokkal nagyobb kárt okozhatnak előtte, mint egy gyujtogatás sorozattal, ami ellen tud azért védekezni kicsit, mig tűzlabdát egy törpe is rászórja akár... |
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |