Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Synkel 08-06-2006 14:20

Hehe:)
A varis bosszúja:)
Ilyen esetben nyilván én se tartanám becsületbeli dolognak, hogy márpedig nyílt színen verekedjek meg egy hadissal...

Senki 08-06-2006 14:43

ez velem is megvolt, csak megtaláltam az illetőket... 20k elitem még hiányzott is, de azt a kis toliakciót amit csináltam ellenük rögtön a "jó tényleg hagyjuk bocsi mi voltunk a bunkók" szöveg követte... hmm... a kék szám varázsa...

mellesleg utálom a 2/B-t a sok félvaris ütni gyáva bebetonozott nyuszik akik rengetéssel próbálnak helyezkedni a pontlistában.... ahol senki nem hasznot szerez, csak kárt tesz a másikban névtelenül! fúj fúj fúj! nem szeretem azt a csoportot... :mad: :mad: :mad:

karesz6 08-06-2006 15:04

Quote:

Originally Posted by Senki
ez velem is megvolt, csak megtaláltam az illetőket... 20k elitem még hiányzott is, de azt a kis toliakciót amit csináltam ellenük rögtön a "jó tényleg hagyjuk bocsi mi voltunk a bunkók" szöveg követte... hmm... a kék szám varázsa...

mellesleg utálom a 2/B-t a sok félvaris ütni gyáva bebetonozott nyuszik akik rengetéssel próbálnak helyezkedni a pontlistában.... ahol senki nem hasznot szerez, csak kárt tesz a másikban névtelenül! fúj fúj fúj! nem szeretem azt a csoportot... :mad: :mad: :mad:

Én most léptem a 2 b be és nem igazán tudom hogy fogok ott boldogulni ugyanis nem nagyon találok olyan orikat akik nincsennek szabin. Sztem a csoport 90% a legalábbis akiket én látok eggyenlőre alulról levan szabizva. E durva.

Senki 08-06-2006 17:39

haha! 3/I után kész paradicsom.... én ezeket a félvaris névtelenül szemétkedő gyáva nyuszikat nem bírom elviselni... huhh.... GRRRR :mad: :mad: :rolleyes: ;) :D

exair 08-06-2006 17:52

engem eppen most szopat egy ember, es vedelmi penzt kert, hogy ne csinalja, mivel tekiiras fazisaban vagyok ezert nem lenne nehez odaadnom azt az 50 millat, viszont inkabb eladom az osszes tekimet kiveve laki es hadugy, es bemegyek hozza egy 10k-s elit sereggel, utalom az ilyen gerinctelen fergeket, akik 200 hekin "kempelnek" es varjak, hogy az olukbe essen a penz, az ilyenek csak azert vannak itt, mert mashol egyaltalan nem tudnak ervenyesulni, viszont en nem vagyok az a szelid kezdo fajta :)

Synkel 08-06-2006 20:09

B-ben télleg durva, hogy a gömbök közt jóformán csak varist látni annyi íjjal, mintha rajtuk kívül csak full lovas ork tábornokok járkálnának a csopiban:)
De hát ez van, ügyes ember azért megcsapja őket, legfeljebb viselni kell a rengetés rizikóját, ami 1k heki fölött már elég fájdalmas is tud lenni...

Exair, mindenki 200 hekin kezd. Te is én is, Senki is:) Bevallom, én 200-on se tartozok a legszelídebb játékosok közé, azért olykor fentebb is boldogulok:)

Senki 08-06-2006 20:27

istenem de szétvernék egy ilyen alakot 200on... de engem sose találnak meg, pedig most volt egy 60% könyvtáras gnómom 199en, ami ott eltöltött V alján egy jó 2300 kört... és a végén csak egy hétnyi emberlopás két félelftől pöccentett be annyira hogy kimozdultam az írásból és leszöviztem Grabival... erre persze azok szabira is menekültek, mielőtt rendesen kaphattak volna... :(

exair 08-06-2006 21:32

majd ha ez a gnomocskam felmegy Lbe akkor csinalok egy igazsagoszto hadivarit 200 hekin, esetleg ha nagyon betalalnak, akkor ujraindulok Rben, vagy barmelyik masik nyugisabb csopiban..

exair 08-06-2006 21:35

ejfelkor megyek piacra venni sereget, ha addigra el nem lopjak a penzt (ilyenkor degaz, hogy mind az 5 piacozast elhasznaltam mindenbol, es van egy csomo szabad penzem 0 tolival..), es az a legviccesebb benne, hogy meg o talalt meg engem es kezdte el gyilkolni az amugy is keves varimat, amit meg lenyeltem volna, szepen irtam neki, hogy ne rajtam probalja ki, hogy milyen tolvajakciok vannak a hoditoban, erre mondta hogy 50 millat adjak neki masnap delre kulonben nem lesz hosszueletu az orim.. na hat mindenesetre kipanaszkodtam magam, es ugyse tud senki semmit tenni, a sorszamat feljegyeztem, de szerintem 2 heten belul torol, mert alattam lesz kb 150 hekin :D

Csokibácsi 08-07-2006 16:32

Quote:

Originally Posted by Senki
haha! 3/I után kész paradicsom.... én ezeket a félvaris névtelenül szemétkedő gyáva nyuszikat nem bírom elviselni... huhh.... GRRRR :mad: :mad: :rolleyes: ;) :D

Mi szerettük őket a szövimmel ... megenni :)
Mészár orrba szájba, kis puhítás, majd mind a négyen sereggel földre.
10-15 kör távokról meg már nem akartak rengetni.
Négy hadi az négy hadi :)

All times are GMT +1. The time now is 19:27.