![]() |
Quote:
Jó persze lehet hogy az ő hibája néha de pl múlkor belementek előtte leszakadt a hátulja---> szerintem ha máshol hiba van akkor egy olyan motorral ami idén debütál azzal meg aztán főlleg lehet hiba mert azt sem hiszem, hogy -hiába meleg a maláj pálya- ennyien széthajtották ez még a motoroknak a hibája látod Sumi is kicserélte mert nem bíztak benne hogy végigmegy az a motor. |
Ezeket a motorokat pörgetni kell, különben nem mennek. Magas fordulatszám=nagy igénybevétel. Túlméretezni meg nem lehet a végletekig, a tömegnövekedés a fordulatszám rovására menne (nem a blokk tömegéről van szó)
A Cosworth tűnt a legmegbízhatóbbnak (nem véletlenül, V8 motorépítésben hatalmas a tapasztalatuk), mégis mindkettő megadta magát a legutóbb. Egyébként idén Mercedes motor nem szállt el futamon, de pl. Ferrari, BMW igen. Persze ebből nem kell következtetéseket levonni, hiszen még egy kevés hátravan az utolsó futamig :) Azt kijelenteni, hogy valaki széthajt egy motort, csak úgy lehet, hogy minden fontos adatot ismersz (meddig forgatja, milyen tartományban vált, stb). Azt hiszem, nem volt benne "ha" :) |
Quote:
|
azt hiszem néhányszor mutatták versenyközben több ember vezetési stilusát.
nem igazán láttam kivetni valot, "széthajtást", az emlitett fiatalember által versenyszerűen használt gépjűárműben a másik gyanithato dolog h akár 1 tucat mérnők és egyéb segédeszköz tapad árgus szemekkel a monitorra adatok halmazát lesve. amennyiben a fent emlitett szőke uriember ugy vezetne hogy szétcsavarja az autot, valoszinűleg tartom figyelmeztetnék hogy nem lesz jo vége. 1rakás...a mercimotor és ennyi. hiába a német preciizitás meg ilyenek. nem hozok fel példákat más autokra, ez a véleményem, és ezt fenn tartom. csucsra hegyezett motorok, erre vannak kitalááva |
Quote:
Teljesen elfogulatlanul és pártatlan nézőként kijelentem Kimi a legjobb. OFF:100. komment :cool: ON |
tejjesen csatlakozos vok. aki nem igy gondojja....
(má megin nem irok semmit, me még itt is paraszt leszek. de akko is:) az nem a forma 1et nézi, hanem a sat 3at |
Quote:
|
Quote:
A német pecizitást ismerjük, amikor Szentpétervárat akarták bevenni, a fegyverei besültek, mert nem bírták a hideget, azt hiszem mindenki ismeri a story-t :) |
Mielőtt még kitagadtok innen:D szeretném gyorsan leszögeznim hogy csípem ezt a finn srácot (főleg úgy, hogy elígérte magát a ferrarihoz). Csak arra akartam utalni, hogy tavaly többször cseréltek motort nála, mint JPM autójában.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:17. |