![]() |
Quote:
Az a baj, hogy nem látod át, hogy ezzel a módosítással nőhet meg az esélyed rá... Mondjuk amit Auú mondott korábban a morálmodul drasztikusabbá tételéről az sem lenne hülyeség ezzel egyidejüleg. És minden tiszteletlenség nélkül: ha meg nincs elég időd játszani akkor egyébként sem javasolnám, hogy a top1 legyen a cél bármelyik csopiban is játszol. |
Quote:
Szerintem. Ha az eddig megbeszelt, es altalam ellenzett formaban kerul be a "megszoritas" (most ugyis ez a divat:P), nem fog tomegszerencsetlenseg tortenni, es en is zavartalanul fogok tovabb jatszani, csupan szankcionalva lesz jopar ember azon a koron kivul, akiknek szanva van a dolog. Asszem mindent leirtam mar amit gondolok errol, alternativ javaslatot is tettem (amire ellenvetes nem volt azonkivul hogy "ugy nemjo"), ugyhogy tovabb nem is szaporitanam a szot. Uff. |
Quote:
Nekem az is elég lenne, mert a célt kielégíti. Viszont simán megszokás kérdése csak, hogy legyen mindenkire érvényes egyetemlegesen és akkor nincs találgatás, hogy vajon neki miért nem csökken meg ilyenek. Ez a mostani annyival rosszabb, hogy lesznek valóban olyanok aki esetleg elbuknak pár hekit ha nem érnek rá, viszont a jó oldala, hogy a top20-ból nem lesz 15 szabin ez tuti :D |
En javaslom azt, hogy az oktoberi azonositas utan lepjen ez ervenybe! :)
Akkor ugyis minden orit be kell hozni es azonositani. Igy ha akkor visszateszi szabira, akkor elkezd csokkenni a hekiszama. Addig szerintem a legtobb szabis ori nem fog bejonni amugysem, ha csak eget nem rengeto oka van. |
Quote:
|
háhh, dejoo :)
Akkor kenyelmesen elmehetek nyaralni :) |
Quote:
Szóval fentebb beidéztem milyen szitut is vázoltál fel a kérdésedben... Nos, mivel van még 236 köröd amit el kell ott töltened és újra nem vagy szabin lehetőséged van megint felütni magad a fellépő heki fölé és így: 1. Nem fogsz unatkozni, ergó rá vagy kényszerítve, hogy játsz. 2. Kevesebb pénzt tudsz termelni odafent háborítatlanul, aminek eredményeképpen csökken a játékban lévő pénz mennyisége, ami szintén pozitív hatás. 3. Nem lesz olyan, hogy valaki(k) beveszi magát jó magas hekire és ott leszabizik hosszú időre, hogy senki ne tudja őket utolérni, mert ennek semmi értelme nincs, max az, hogy kisebb a top-ba belépő orik száma és kevesebben tudnak fellépni... |
Quote:
|
Quote:
Azthiszem, az az esetleges kellemetlenseg, amirol beszeltem, boven megeri a dolog pozitiv oldalai miatt. Tehat nem kukacoskodok tovabb, tamogatom ugy ahogy legutobb szerepelt, azaz: Fellepeskor viheto maximum hektar folott automatikusan csokkenni kezd a foldterulet ha egy orszag szabadsagra megy, amig el nem eri az orszag a melyszabit, es ez fuggetlen az eltoltott top koroktol. Tenyleg jobb ha egyseges, mintha visszaeleses vadaknak tamadasi felulet nyilik. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:40. |