![]() |
Sziasztok!
ha van itt olyan hódos aki szeretne pest megyében túrázni, jól érezni magát akkor ajánlom figyelmébe ezeket a sorokat :) kis izelitő: márc. 21 szombat: 7.00-8.30 Tápiószele, Blaskovich múzeum ARANYSZARVAS (kincsem 50) gyalogos teljesítménytúra 50 km-es távonm nílt nevezéses rendezvény, a Kincsem 40 km-es túra Kláratelep érintésével bővített változata, A túra három éven keresztül szerepelt a teljesítménytúrázók Nemzeti Bajnokságában, egy év kihagyásával ismét a bajnokság része! márc 21. szombat 6.30-9.30 Tápiószele, művelődési ház Kincsem emléktúra 40 és 25 km-es távokon; nyílt, nevezéses rendezvény Tápiószele- Nagykáta - Tápióbicske - Tápiószentmárton és Tápiószőlős térségében. A 11. alkalommal megrendezésre kerülő túra - egy év kihagyással ismét a Teljesítménytúrázók Nemzeti Bajnokságának része az ifjúsági kategóriában. ápr. 4 szombat: 6.30-9.00 Jászberény vasútállomás Tápióbicskei csata gyalogos emléktúra a csata 160. évfordulója alkalmából 47,8 és 33 km-es távokon Nagykáta érintésével a DINP Tápió-Hajta Vidéke Körzettel közös rendezvény! 10.00-12.30 Nagykáta vasútállomás Tápióbicskei csata gyalogos emléktúra 23 km-es távon Tápióbicske történelmi emlékhelyeinek érintésével 13.00 tömegrajttal 8 km-es emlékséte a Honvéd emlékműhöz ápr. 5 vasárnap: 6.00-9.00 Isaszeg, Nyugdíjasklub (v.á. mellett) Isaszegi csata emléktúra 45,30 és 14 km-es távokon. máj. 1 péntek: 8.00-9.00 Tápiószele Faház bisztró Kéttorony 25km-es gyalogos és 50 km-es kerékpáros teljesítménytúrák Tápiószele-Újszilvás és Abony térségében. A nyílt, nevezéses rendezvény az Abonyi Természetjárók rendezvénye. Máj. 9 szombat: 7.00-9.00 Albertirsa vasútállomás DOLINA gyalogos teljesítménytúrák 10,20 és 50km-es távokon, nyílt, nevezéses rendezvény. Jún. 6 szombat: 6.00-9.00 Mezőberény, Piknik Park KÖRÖS 20,30 és 50 km-es gyalogos teljesítménytúrák, nyalt nevezéses rendezvény. nem én vok a fő szervező csak ajánlom mindenki figyelmébe :) A túrák rendezője: a Tápiószelei Természetbarát Klub, Lipák István főrendező, klubvezető 2766 Tápiószele, Arany J. út 1/a. Tel.: 53/380-346, 20/34-04-852 E-mail: szeletura@freemail.hu |
Jáj,de jó :)
Azt hiszem majd felvehetjük a kapcsolatot.. :) |
Fórumomon megtalálsz :) vagy zöldben :)
|
Quote:
|
Quote:
Már azt hittem, hogy teljesen kihaltunk, mint Hódos túrázók. :) (Jé, a Kéttorony nem a suliból indul? :eek: Pedig oda mára lángos miatt is el kéne menni. :D) |
A kéttorony az jó volt :)
Bár a lángosnak már nem tudtam őszintén örülni :) És csak két red bull-nak volt köszönhető hogy nem aludtam el az autópályán hazafelé vezetve :) |
Quote:
Tegnap nagyon megjártuk lángos-ügyben... A Hűvösvölgyben van egy lángosos, odafele azon filózgattunk, hogy februárban nyitva van-e. Messziről megláttuk, hogy emberek állják körbe, nagy volt az öröm, hogy eszünk egy kis lángost útközben, úgyis sík szakasz jön. Erre odaértünk, és kiderült, hogy csak háromnegyed óra múlva nyit. :( Pedig a Mátrában múlt héten nagyon jó volt a lángosozás. :) Lassan ebből is valami rituális túrakaja lesz. :D |
Hát ha az a lángosos pont közel lett volna vmi közúthoz én tuti ott maradok és mágvárom míg kocsival visszajössz :)
Mikor közöltétek hogy nézd de aranyos csacsi, válogatott halálmódok suhantak át az agyamon :) |
Quote:
|
Jut eszembe, Mackó! :)
Mackó névvel kihagyod a jubileumi Mackó túrát a listáról? :) Ejj-ejj. :) Április 4-re van úgy látom betervezve. |
All times are GMT +1. The time now is 16:35. |