Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

Ati 05-21-2006 19:07

Quote:

Originally Posted by Serg
Ati ha földet vesztek az sokkal többe kerül mintha bontanom kell és akkor legalább az esélye meg van annak hogy visszatámadhatok számold már ki mennyibe kerül 5000 hektár felfedezése :13,5 milliárd szerinted ez több vagy kevesebb mint amit bontásra költenék?

Én simán pártolom, hogy fogyjon a pénz az A-ból, csak nem értem, hogy ha eddig volt egy olyan rendszer, amikor nem kellett extra pénzt költeni, akkor azzal mi a baj.

Ati 05-21-2006 19:11

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Egyéniben is ugyan ez a veszély megvan, ahol dinamikus a pontlista. (1/A , 2/B) És megint csak a nagy klánokat nézed, ahol "oda kell állni". Lent oda se kell állni mert 3-4 vagy még több klán egymástól 2 körre van eleve. Akkor ők ki se menjenek?

Én továbbra is tartom, hogy ahol sok klán van 2 körre, ott nyilván bármikor számítani lehet a támadásra. Ahol nincs, ezentúl ott is kelljen? Ez szerintem egy NAGYON ROSSZ ötlet lenne.

-Fegya- 05-21-2006 20:31

Kicsit gondolkodtam a nyomógombos rendszeren
Nézzük meg, hogyan lehet a pontlistán vándorolni.
- Bontással azért olyan nagyon sok kört nem lehet klánszinten távolodni. Tehát ha egy klán fölöttem annyi körre van, hogy bontással mellém jöhet, akkor figyelnem kell, mintha 2 körre lenne.
- Ország törléssel, fordulással teljesen váratlanul fel lehet tűnni bárki mellett. Ezért ilyen esetben letiltanám a nyomógomb használatát a következő körváltásig.
- Egyszeri nagy felfedezéssel nem lehet váratlanul más mellé kerülni, mert a felfedezés után autómatikusan frissül a klán pontlista.
- Katonák lefokozásával, klánéheztetéssel szintén nem lehet váratlanul más mellé kerülni, csak ha elég közel van az ellenfél.
- Tagfelvétellel és tag kizárással szerencsére már nem lehet váratlanul vándorolni.

Szóval szerintem nincs komoly veszélye a váratlan mellékerülésnek. Csak akkor kell intenzíven figyelni, ha pár körre van az ellenfél.

Más:
A mostani változtatás előtt a tornyos védelem a védekezőknek, a klántámadási rendszer pedig a támadóknak kedvezett, hisz a jól támadót csak nagyon felkészülten lehetett megfogni.
A nyomógombos rendszer erősíti a védő oldalt, hisz könnyebb visszatámadni, tehát csak akkor lehetne szerintem bevezetni, ha a klánvédelmet is gyengítenénk, ezt viszont Ati elvetette.

Xeper 05-22-2006 00:38

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
- Bontással azért olyan nagyon sok kört nem lehet klánszinten távolodni. Tehát ha egy klán fölöttem annyi körre van, hogy bontással mellém jöhet, akkor figyelnem kell, mintha 2 körre lenne.
...

Szóval szerintem nincs komoly veszélye a váratlan mellékerülésnek. Csak akkor kell intenzíven figyelni, ha pár körre van az ellenfél.

Éppen elég gond, ha pl 6 körről simán melléd bont/fokoz egy klán egy pillanat alatt nagyon közel a kv-hoz, frissítést nyom, kiküldi a seregét... azonnali visszakísérés nélkül üthet -ez hol jó?
Néhány 1000 pont bontásról/fokozásról van csak szó, ami még egy kisebb klán esetén sem megvalósíthatatlan.

Alba 05-22-2006 07:26

Szerintem se szerencsés, hogy a védekező klán elveszti a lehetőségét arra, hogy visszamenjen, viszont a frissítéssel meg tul eros lesz es jobb vedekezni.Senki se tamad majd hanem kivar arra, hogy majd visszamehesse, mert igy nincs akkora riziko.
A lenyeg hogy ugy kell valtoztatni hogy mind2 fél egyenlő legyen.A klanszinten valo tamadas eseten a tornyok minden bonuszat el kellene törölni viszont a visszatamadas lehetoseget fenn kell tartani...

monro 05-22-2006 09:05

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
- Tagfelvétellel és tag kizárással szerencsére már nem lehet váratlanul vándorolni.

Más:
A mostani változtatás előtt a tornyos védelem a védekezőknek, a klántámadási rendszer pedig a támadóknak kedvezett, hisz a jól támadót csak nagyon felkészülten lehetett megfogni.
A nyomógombos rendszer erősíti a védő oldalt, hisz könnyebb visszatámadni, tehát csak akkor lehetne szerintem bevezetni, ha a klánvédelmet is gyengítenénk, ezt viszont Ati elvetette.

Imádlak Fegya :)
Igazából ebben a bejegyzésben benne van minden érv amiről eddig szó volt. És tudod mit igazad van abban is, hogy a "nyomkodós" szisztéma bár nagyon-nagyon hasznos lenne és színesebb lenne a játék tőle, mégis csak akkor vinné előre a játékot ha közben a támadójáték is erősödne. Mondjuk sztem inkább a támadó erősítése szükséges mintsem a védő gyengítése, mint korábban kifejtettem.

Serg 05-22-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Xeper
Éppen elég gond, ha pl 6 körről simán melléd bont/fokoz egy klán egy pillanat alatt nagyon közel a kv-hoz, frissítést nyom, kiküldi a seregét... azonnali visszakísérés nélkül üthet -ez hol jó?
Néhány 1000 pont bontásról/fokozásról van csak szó, ami még egy kisebb klán esetén sem megvalósíthatatlan.

Ugyan már 6 kör?ez egyik nagy klánt se fenyegeti és ráadásul a kicsik meg elég közel is vannak egymáshoz és mivel lenne klánpontlista frissítő gombod simán vissza is tudod kisérni erről beszélünk napok óta igaz ez számotokra előnytelen mert eddig csak nekünk kellett körönként távolba nézni hogy nem jut-e eszetekbe éppen 100k pontot bontani és betámadni valamelyikünket:D Az új rendszerben ti is rá lennétek kényszerítve a körönkénti távolozásra bár gondolom ez nem véletlen nem tetszik nektek:) Éljen a klánpontfríssítő gombb:D

Serg 05-22-2006 14:47

Ja és nekem jó ha betesszük a tábornokokat a klántámadásba,de akkor legyen úgy hogyha kiküldöd a tábornokaidat klántámadni egyéniben annyival kevesebb maradjon

Ati 05-22-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by Xeper

Örülök, hogy már páran kezdik észrevenni, hogy a pontlista frissítésére szolgáló gomb még tovább nehezítené a visszatámadást. Nem segítene, hanem szerintem még tovább rontana a védő dolgán.

Ati 05-22-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by Serg
Ugyan már 6 kör?ez egyik nagy klánt se fenyegeti és ráadásul a kicsik meg elég közel is vannak egymáshoz és mivel lenne klánpontlista frissítő gombod simán vissza is tudod kisérni erről beszélünk napok óta

Valóban erről, csak valahogy mindig elfelejtődik, hogy eddig, illetve a másik javaslattal most is enélkül (iszonyatonsan sok pénz elköltése) vissza lehet(ett) támadni, míg a Te javasladot szerint a védőnek iszonyatosan sok tartalékkal kell rendelkeznie, hogy bontson, fokozzon, akármi, hogy visszatámadáshoz neki is rá kelljen állnia a támadóra, hogy vissza tudjon menni.

Oké, hogy azt szeretnétek, hogy ha valaki kitámad, akkor ne menjenek vissza rá, tudom, hogy egy kitámadásban rengeteg pénz van, és jobb biztosra menni, de miért jó az, hogy a védekezőnek semmi esélye arra, hogy szembemenjen? Még akkor sem, ha észrevett?

All times are GMT +1. The time now is 05:49.