![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Kicsit gondolkodtam a nyomógombos rendszeren
Nézzük meg, hogyan lehet a pontlistán vándorolni. - Bontással azért olyan nagyon sok kört nem lehet klánszinten távolodni. Tehát ha egy klán fölöttem annyi körre van, hogy bontással mellém jöhet, akkor figyelnem kell, mintha 2 körre lenne. - Ország törléssel, fordulással teljesen váratlanul fel lehet tűnni bárki mellett. Ezért ilyen esetben letiltanám a nyomógomb használatát a következő körváltásig. - Egyszeri nagy felfedezéssel nem lehet váratlanul más mellé kerülni, mert a felfedezés után autómatikusan frissül a klán pontlista. - Katonák lefokozásával, klánéheztetéssel szintén nem lehet váratlanul más mellé kerülni, csak ha elég közel van az ellenfél. - Tagfelvétellel és tag kizárással szerencsére már nem lehet váratlanul vándorolni. Szóval szerintem nincs komoly veszélye a váratlan mellékerülésnek. Csak akkor kell intenzíven figyelni, ha pár körre van az ellenfél. Más: A mostani változtatás előtt a tornyos védelem a védekezőknek, a klántámadási rendszer pedig a támadóknak kedvezett, hisz a jól támadót csak nagyon felkészülten lehetett megfogni. A nyomógombos rendszer erősíti a védő oldalt, hisz könnyebb visszatámadni, tehát csak akkor lehetne szerintem bevezetni, ha a klánvédelmet is gyengítenénk, ezt viszont Ati elvetette. |
Quote:
Néhány 1000 pont bontásról/fokozásról van csak szó, ami még egy kisebb klán esetén sem megvalósíthatatlan. |
Szerintem se szerencsés, hogy a védekező klán elveszti a lehetőségét arra, hogy visszamenjen, viszont a frissítéssel meg tul eros lesz es jobb vedekezni.Senki se tamad majd hanem kivar arra, hogy majd visszamehesse, mert igy nincs akkora riziko.
A lenyeg hogy ugy kell valtoztatni hogy mind2 fél egyenlő legyen.A klanszinten valo tamadas eseten a tornyok minden bonuszat el kellene törölni viszont a visszatamadas lehetoseget fenn kell tartani... |
Quote:
Imádlak Fegya :) Igazából ebben a bejegyzésben benne van minden érv amiről eddig szó volt. És tudod mit igazad van abban is, hogy a "nyomkodós" szisztéma bár nagyon-nagyon hasznos lenne és színesebb lenne a játék tőle, mégis csak akkor vinné előre a játékot ha közben a támadójáték is erősödne. Mondjuk sztem inkább a támadó erősítése szükséges mintsem a védő gyengítése, mint korábban kifejtettem. |
Quote:
|
Ja és nekem jó ha betesszük a tábornokokat a klántámadásba,de akkor legyen úgy hogyha kiküldöd a tábornokaidat klántámadni egyéniben annyival kevesebb maradjon
|
Quote:
|
Quote:
Oké, hogy azt szeretnétek, hogy ha valaki kitámad, akkor ne menjenek vissza rá, tudom, hogy egy kitámadásban rengeteg pénz van, és jobb biztosra menni, de miért jó az, hogy a védekezőnek semmi esélye arra, hogy szembemenjen? Még akkor sem, ha észrevett? |
All times are GMT +1. The time now is 05:49. |