![]() |
Quote:
biza, ezt akartam már én is írni, hogy ha jól megnézzük, a most is aktív gémerek fenekéről már rég lepotyogott a tojáshéj. Ez minket leköt, szeretjük csinálni, ha egyre kisebb hévvel is. A most felcseperedő (de)generáció már teljesen más, őket már nem csábítja, de sztem azért, mert amíg a 80-as, 90-es évek elején iskolás brigádnak még a fejébe verték a tudományt, ami a mostaniakről nem nagyon mondható el. Ahogy a párom is mondani szokta (gyógypedagógus, egyre több melóval), az iskolarendszer nyugati majmolásával a kapufák létszáma négyzetesen nő. Amúgy még egy ötlet, teljesen más, csöppet csapongok. Emlékszik vki a régi, még commodoros idők játékára a Piratesre ? Na, az ottani szárazföldi harcok elég jól meg voltak csinálva, sztem. Nem volt egy Avatar, de mégis vmiért nagyon szerethető volt. Esetleg meg lehetne tenni azt is, hogy ha a csata idején egyik, ne adj Isten mindkét fél onlány, akkor ők irányíthatják a csapataikat és bizonyos százalékban módosíthatnak az eredményen, ha jó stratégák. Ez is csak egy ötlet persze, lehet eleve halva született... :) |
Quote:
Csak rossz társaságba keveredtél, de remélem megtalálod/találtad a helyes utat... |
Quote:
|
Quote:
sztem pofonegyszeru és ha eros neki a gyors, akkor szolsz haverodnak hogy a normál koridosbe jelentkezzen :) valahogy igy anarch gyors lassu kislétszámu normál nagylétszámu normál a meghivot kuldo csoportja |
Quote:
|
mondjuk engem az se zavarna ha választani lehetne a csopit mint fordulásnál
de ha az nem teccik atinak és szukség van arra hogy ne legyen választhato mert igy tarthato egyensulyban a csopik létszáma akkor ez a meghivot kuldo csoportja fül megoldás lehet akár |
Annyit megjegyzek hogy a kezdőt régen is szétkapták hamar:D emlékszem engem is kaptak szét nagyon de nagyon régen, aztán valaki okositott még a 3 orás körváltásnál (valami kamionos volt a fene se emlékszik hogy hivták)
Én inkább arra vezetem ezt a hanyatlást hogy megjelentek más játékok, ahol a kezdőke bele tudja élni magát, mivel nemcsak számokat lát nem irok nevet, de pl én is játszom mással, ugyanaz az elmélet szinte mint a hodba, de ... Pl 1 oráig is el tudok tökörészni vele, és pl ott az időt magammal tudom befolyásolni, persze bizonyos határok között. ha akarom ez az idő 5 perc (persze van hátulütője), ha akarom akkor 4-5 ora De ezt Atinak kell eldőnteni mi lesz tovább és merre megy ugyhogy nem kell nekünk egymással veszekednünk, max be lehet dobni 1-2 ötletett , majd Ati eldönti valamelyikbe lát e fantáziát. csak azért irom, nehogy itten vérmesen egymásnak essetek. Az meg már alapbol rosz ha kérdöivet kell kitölteni kezdésnél:D Szegény Juzer azt se tudja mi merre, de már kérdezzük öt. Biztos nem fogja abbahagyni A másik ami nagy hülyeség, mert olvastam, hogy szint kezdésnél fajt és szemit kell azonnal választani. Mi van ha én ezek nélkül akarom kiprobálni?? (mondjuk kaptam zöldet mostanába amibe elmagyarázták hogy rosszul csinálom, de max megköszöntem a tanácsot) |
(kösz Pool)
Bevallom sem a csoportrendszernek nem érzem a létjogosultságát(nincs annyi játékos, stb), sem a játék jövőjét nem látom. Kezdek kételkedni, hogy megéri a befektetett energiát. Pedig mostanában tényleg pianóban játszom, persze tervben van, hogy majd aktívkodok, de kezdem elveszteni a hitem. Őszintén, a játék alkotóinak a felelőssége és feladata, hogy megszabják a jövőjét, a fejlődést elősegítsék és dolgozzanak érte, hogy meg tudjanak élne belőle. Segíthetünk mi, játékosok, küzdhetünk a dédelgetett játékunkért. Mehet a szájkarate itt a fórumon, de ismétlem: itt pro játékosok nyilvánítanak véleményt. Számít a véleményük, de a mai világban tömegeket kell megmozgatni. Nagy a konkurencia. Még akkor is, ha nem az én szájízem szerint történnek a változások. Történjenek, legyünk sokan, Atiéknak érje meg csinálni, aztán aki tud, az úgy is alkalmazkodik. |
Quote:
|
Quote:
a mániákus tolvajok nagy része megunta hogy 24orában elérhetonek kell lenni és hogy nagy hekin tizedannyit sem lehetett lopni mint alul aki azt állitja régen más volt nagy hekin az hazudik nagy hekin mindig nehéz volt a tolisok dolga nem egy félelfet láttam anno 1000-1500 hekin V-be tekit irni mert ott már nem tudtak lopni a leverés kockázata nélkul voltam anno 2 tolis szovibe is 5-6éve (egy felef es egy elf tolival) a B-ben majdnem el is véreztunk a 2 kleptomán miatt arrol nem beszélve hogy minél foljebb mentunk annál kevesebbet tudtak lopni es nemegyszer volt hogy aki masodikként lopta az egyetlen megfelelo célpontot mar szinte semmit nem tudott lopni (pedig sokak szerint akkoriban mindenhol kánaán volt) ott volt a legnehezebb osszehangolni a dolgokat abban a 2tolis szoviben ahoz hogy a feles vagy az elf támadjon a teljest kellett lesni es ha nem volt kit hiénázni akkor volt hogy fullra ki kellett menniuk ugy hogy az egész szovinek gépnél kellett lennie hogy seregcserével megfelelő mennyiségu támado egységet tudjanak kipréselni magukbol ilyen aktivitással picit más a kornyezethez alkalmazkodo éplistával szerintem a mai napig életképes bármelyik tolis faj szerintem az a gond hogy kevesebb genge játéktudással rendelkezo célpont amég régen találtál kis hekin 30-40 lehetséges célpontot(aki nem ut xarrá ha be mersz lopni) 3-4 napig tartott felmérni oket mivel tiz koronként csak 5 terkapu nyithato es gazdag vadászmezok voltak a rengeteg játékosnak koszonhetoen addig ma azt tapasztalom hogy van 2-3 lehetséges célpont akiktol általában loxart se lehet ellopni és szinte csak olyan orik vannak akiknek virit a gombjérol hogy ha lopsz tole es morci lessz akkor tobbet buksz a haboruval mint nyersz a lopással amugy ilyenek mindig voltak akiket nem volt érdemes lopni már csak ránézésre sem ez nem ujdonság és semmivel sem gyengébbek a tolisok mint voltak (kivéve az elf ugye a herélés miatt, vedelemben erosodott toliban gyengult ) a tolibiznisz régen a sok felelotlen célpont miatt virágzott és a fullhadi szovik 10 éve is lazán szarráverték a tolis varis szoviket szerintem alkalmazkodni kell nem rákényszeriteni mindenkire 10% bankot hogy legyen célpont a toliknak szerintem a bankok védelme pont jó ahogy van Quote:
ha nem azt látja a kornyék hogy benyelt 3 mészárt egy nyikkanás nélkul hanem esetleg szembefoldelte aki rátámadt és esetleg nem is ő hanem a szovijei a 3 mészárra 6meszárral válaszoltak akkor lehet elgondolkoznak rajta megtámadják e azt a szovit, nem pedig aktuális kovetkezo célpontnak választják a nemakarásnak általában mindig nyogés a vége nekem például anarchban van vagy 20 tolisom még a régi old school felépitéssel +30% kocsmásak és pontosan ugyanolyan jol meg tudom oket védeni mint 6-7 éve az sose volt lényegtelen hogy a tolisát hogy védi egy szovi ha nem kuzdenek foggal korommel elvéreznek és ez szerintem igy is van rendjén a kontratámadások mindig konnyebbek, mert az ellen ki van támadva, és az ellenfelet határozottan konnyu kicsalogatni ha mondjuk a torpjuknek folyamatosan nyulod le a cuccait :D a félelfes topikban egyetlen jo otletet láttam talán monro vetette fel hogy támadobonuszt kéne adni nekik és ahoz hogy szembetámadjanak és megvédjék a foldjuket lehet nem is lenne rossz megoldás egy 20% tamadobonusz a félelfnek és az embernek a felesnél ugye -10% rol +10%ra ugrana a támado malusz/bonusz az embernél pedig simán 20% lenne ha fedezgetni akar valaki az elf tokéletes a vágyai megvalositásához ha pedig tolizni akar akkor védje meg a foldjét és ne resteljen utni se ha van rá lehetőség ne mások pénzébol akarjon fedezgetni ugy hogy kozben beton védelemmel csucsukél a popsiján |
All times are GMT +1. The time now is 08:31. |