![]() |
Quote:
|
Ma délután kiírásra kerül az új párbaj. Akinek a hétvégére még időpontigénye van, az most írja! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
A második forduló a következő országfelépítéssel fog zajlani. (Remélem nem számoltam el semmit.)
A párbajok ideje 1 óra lesz. A képzési és építési idő a megszokott 3/2 kör. Faj: véletlenszerű, mindenkinek ugyanaz Személyiség: véletlenszerű, mindenkinek ugyanaz A normáltól eltérő értékek: Üres terület: 23 Kocsma: 20 Templom: 20 Bányák: 5-5 Kovácsműhely: 5 Raktár: 20 Ház: 50 Induló népesség: 2.000 Katona: 400 Tolvaj: 100 Varázsló: 100 Gabona: 20.000 Fa, agyag, kő, fém, drágakő: 6.000 Fegyver: 2.000 Arany: 1.000.000 A kezdő felépítés mindenféle stílus gyors indulását lehetővé teszi, a kapott személyiségtől és fajtól függően. A népesség megemelése gyorsabb képzésre, a több induló egység gyorsabb kezdeti átépülésre ad lehetőséget. |
Quote:
Vagy csak most a többi meg olyan lesz mint ez? |
Quote:
Az adott párbajon mindenkinek ugyanaz lesz. Hogy pontosan mi, az mindig a párbajba belépéskor derül ki. Még én se tudom előre. :) |
Az indulóegységek részletezése:
|
Az időpontigények sajnos nem nagyon találkoztak: két olyan időpont volt, ami egynél több embernek is megfelelt, ezek közül a szombat 22 órát választottam.
|
Quote:
(épületek, épületek száma, raktár, egységek,stb) |
All times are GMT +1. The time now is 07:15. |