![]() |
Quote:
|
Quote:
Ez most két szélsőséges eset (mindkettő reálisan előfordulhat), hogy valójában mi fog történni, azt nehéz megmondani. Láttunk már olyan jóslatokat, hogy az összes elf ki fog halni, azóta csak többen lettek. Nehéz tehát előre látni, hogy milyen hatásai lesznek, de valami biztosan lesz. |
Az első verzió elképzelhető, de csak rájönnek az elfek, hogy könnyebb 40%-ról lefordulni, mint küzdeni az egyre feljebb tolódó 30-ért.
Lefele pedig nem hiszem, hogy nagyot zuhanna, de ha ez az elfek lefordulásával jár az nem feltétlenül baj. Ez az ötlet könnyen számolható, nem kell 10k körbe kerülnie egy személyiségnek és nem kell bele fix hektár sem, megmarad a verseny és a játék jelenlegi rendszere. |
Quote:
Mindkettőért kell akkor inkább maradjon így, és kész. A 40-től nem fognak könnyebben fordulni. Minden marad a régiben. A mostani 30-as gond nem 30-as lesz hanem 40-es. De attól gond marad. |
Quote:
Csak ezzel meg a maradni akaró és már most is a 30 alján levő oriknak lenne szar, mert ha mondjuk az összes top40-es lefordulna, az most 51ori, lecsökkenne a létszám, és a top30 alja feljebb kerülne vagy 15helyezéssel, így az a 15 ori kikerülne a top30-ból. Bár ha a lefordulókat pótolják a fellépők, akkor megmaradnának az arányok. |
Quote:
Egy % eltolás nem old meg semmit. |
Quote:
|
Quote:
Én elmondtam problémát szerintem a fix heki oldhatja meg leghosszabban. De idővel azt elérni sem lesz nehéz minél többen leszünk. De szerintem tovább kitart mint egy % ide oda helyezgetése. |
Quote:
|
Quote:
:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:50. |