Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   1/A klánvezér szerep erősítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4152)

Olasz 08-30-2010 19:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262239)
Ha valaki ezzel vissza akar élni, akkor ma is megteheti ezt. (Rizikóval, de ez a rizikó továbbra is megmarad.) Kérdés: mit változtat ezen a javaslat?

Szerintem semmit. Az ellenzők szerint?

Eltörli a rizikót.
Ha vmi rizikós, azt 100-ból mondjuk 20-an merik bevállalni, de ha már nem rizikós, akkor esetleg 100-ból már 80-an is csinálnák.

NewJackCity 08-30-2010 19:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262242)
Jó, kész, mára feladtam.

Van egyáltalán valaki, aki érti, hogy mi a javaslat lényege?

Attól félek, hogy ha már a megbeszéléskor sem érti a legtöbb ember, hogy mi célt szolgálna a javaslat, akkor később se fogja. :(

ati én értem a javaslat célját megnyugtathatlak :D
csak a mellékhatásokat is felsorolom mellé
a gyogyszer jo lenne csak sok a lehetséges mellékhatás :)
ha a mellékhatásokat viszont probáljuk kikuszobolni attol a lényeg vesz el
mivel nem szunik meg a belépkedés ha nem tud ténylegesen elintézni mindent

Killer 08-30-2010 19:48

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 262244)
Eltörli a rizikót.
Ha vmi rizikós, azt 100-ból mondjuk 20-an merik bevállalni, de ha már nem rizikós, akkor esetleg 100-ból már 80-an is csinálnák.

na lássuk szájbarágósan:)
a rizikófaktor amit Ati emleget NEM abból adódik,hogy a vezér(vagy bármelyik másik tag) belép piacolni meg védeni esetleg!!
az Ati által emlegetett rizikó arra vonatkozik hogy kiadott adatok mellett történhetnek csúnya dolgok az oriddal!ismételtem NEM a piacolás védés netán építés miatt!!gondol egyet és gömböl tolizik netán összekeveri az orikat és nem jó helyről támad ki=anarch,inaktív termelgető ori kezelgetése NEM anarch.ez a jelenlegi állapot,ha megvalósul a javaslat nem kell belépőt kiadni az oridhoz egyáltalán,de a támadás netán toli-vari továbbra is anarch ha mégis kiadod és baleset történik.

Olasz 08-30-2010 19:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262242)
Jó, kész, mára feladtam.

Van egyáltalán valaki, aki érti, hogy mi a javaslat lényege?

Attól félek, hogy ha már a megbeszéléskor sem érti a legtöbb ember, hogy mi célt szolgálna a javaslat, akkor később se fogja. :(

Sztem mindenki érti a javaslat lényegét, csak ki így értelmezi, ki úgy és mindkét félnek igaza van. Segíteni is tud, de visszaélni is könnyű vele.
És én attól tartok, hogy többen élnének vissza vele, mint ahány emberen (klánon) segítene.
De lehet, hogy nincs igazam...

Killer 08-30-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 262249)
Sztem mindenki érti a javaslat lényegét, csak ki így értelmezi, ki úgy és mindkét félnek igaza van. Segíteni is tud, de visszaélni is könnyű vele.
És én attól tartok, hogy többen élnének vissza vele, mint ahány emberen (klánon) segítene.
De lehet, hogy nincs igazam...

most bizonyítod hogy semmit nem értessz:)

NewJackCity 08-30-2010 19:57

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 262250)

éspedig azért mert :D ?

Olasz 08-30-2010 20:02

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 262250)

Azt mondod, hogy egy ember irányította termelgetős klánok létrehozásában nem segít, mert azt most is simán rizikó nélkül megteheti bárki. Ám legyen.

Nekem még akkor sem tetszik, mert így olyanná válik a játék A-ban, mint ha pl. Counter-strike-ot játszanál bot-ok ellen, ahelyett, hogy a neten nyomnád egy szerveren emberek által irányított ellenfelekkel.
Nem tudom, hogy érted e?

Andrew 08-30-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 262241)
nemtom de ma ehez minimum 10 gép meg egy váltos ip kell
amég ezentul tok legálisan mehetne
miért maradna riziko ?
ez a riziko lenne megszuntetve

Szerintem azt nem értik az emberek, hogy IP váltás nélkül is beléphettek egymáshoz, nagyon alapvető dolgok elvégzésére, hogy ha esetleg klántalálkozó van például, akkor ne legyen a klán védtelen.

vityu 08-30-2010 20:48

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 262232)
és az már természetes hogy egy kioregedett szovid megovsz a leveréstol azzal hogy intézkedsz helyette ?

Csak annyit érts meg, hogy ez a módosítás továbbra sem mellőzi a játékost aki az országa mögött ül. Hányszor támadnak az A-ban nagy hektáron úgy, hogy az pattanjon??? Nem sokat láttam... Próbaseregek ellen nyújthat védelmet csak a javaslat. Ha nincs ott aki sereget küldjön szembe, bármit tehetsz, nem véded meg a másikat, max fokozással (amit egyébként nem engednék, mármint azt, hogy az elférő egységeknél többet lehessen bevenni), de ugye annak is megvannak a maga pénzügyi hátulütői.

vityu 08-30-2010 20:53

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 262238)
ha jol emlékszem én is erveltem gipsz jakabékkal es kislétszámu hadiklánt lazán elvisz igy 1 ember
mellesleg folytatván gárdi erveléset
gárdi nem extrem termelokkel számolt amik prédaként allnának ott
hanem 10db elfrol 2400heki korul amiben 20% termelo épulet van es 150-200as gabcsiáron számolva kb 50 yardot tudnak termelni viszonylag normális vedelem mellett
de ha 300folott a gabcsi ára máris 90yardot termelnek minimális kockázat mellett

Jelenleg is egy kis létszámú hadi klánt elvisz egy ember. Mivel nem lehet szűrni, hogy ki lépett be az országba, így egy piacolás erejéig aztán nem nagy kunszt oda belépni... Ez itt a lényeg, ami most lehetőség lenne, az eddig is lehetőség volt, csak nem éppen szabályosan.

És akárki akármit mond, nem hiszem, hogy 1 embernél többnek jutna eszébe, hogy inaktív országokkal szórakozzon... Én így sem vennék be olyat, aki naponta egyszer tud belépni, nemhogy töltelékországot.

All times are GMT +1. The time now is 17:42.