![]() |
Quote:
jogos, a 20x-os szorzóval jelenleg senki nem tudna elfokozni ez tény. ami viszont komoly probléma még vele, az az,hogy kizárná a visszatámadás lehetőségét. közel azonos hekinél egy alulról bekapott sereg után, már képtelenség kisérve visszatámadni. ha a saját országomat nézem A-ban akkor az 1k heki veszteség alulról, vagyis durván 2k hekire azaz valamivel több mint 90k pontra esnék a támadótól. a jelenlegi lakosságom fölé még kb 125k katit tudnék befokozni, tehát képtelenség egy kisérés... ha szembemegyek sem jobb a helyzet, mert a ő is fokoz és ott a 100k pont különbség (ugye 2k hekivel nagyobb a hekije így többet bír fokozni is). ez tényleg egy én nyertem taktika lenne. sőt ha alulról fokozol rá akkor még esélyes is hogy tényleg alulról nyeled be a sereget, és ha jön be fedezése akkor ugyanott tartunk mint az első példánál... szal a 20x szorzónál durván 15k heki felett esélytelen vagy visszatámadni. (durván 12x annyi nép kell az oridhoz, mint a heki. így a pontszámodnak mindösszesen 3,4%-ával tudnád a sajátod növelni, ezzel még egy lefele ütés után sem tudsz visszamenni ha ügyes az ellen.) |
Quote:
Amugy meg 25%-nál akkor jobbban éreznéd magad?:) senki sem azt mondja hogy mivel lenne jobb, csak hogy mivel lenne rosszabb. Amugy meg az is egy rendszer amit más javasolt, hogy minél több az embered annál kevesebbet számit, akkor azt elfogadhatónak tartanátok? Akkor el lehet fokozni irreális távolságra is, csak jóval többre kerül. |
Quote:
Ne várd azt,hogy 15k heki felett mindennapos támadások lesznek. ott már csak 1 ország átépitése és feltöltése is komoly költség. arról nem beszélve, hogy amig 10ből 9x 0-t fox ütni nem is lesz sok ütés.még ha a 0-ás ütés el is lenne törölve, akkor sem naponta lennének támadások... |
Quote:
A szabi alatt el nem vándorló emberek miatt pontlistát vezető országokkal kapcsolatban szerintem az nem oldaná meg a problémát, hogy a lakosság pontszámba való beleszámítását csökkentjük a terület 20, vagy akár 30-szorosáig, de rengeteg dolgot felborít. Még mindig a legegyszerűbb megoldást tartom a legjobbnak: Szabi alatt az el nem férő lakosság ugyanolyan szabályok szerint elhagyja az országot, mintha nem lenne szabin az ország. |
Ha nem lenne 0-ás ütés, sztem senki se támadna ki, csak valami elmeroggyant, vagy valami öngyilkos jelölt, aki megunta az országát, és miután kiverik a min földből törli magát.
Ha kockáztathatsz, hogy kitámadsz de ha valami nem jön össze, még mindig mentheted a menthetőt, sokkal többen kitámadnak, mint akkor ha tudod valszeg csak bukhatsz, mert ugyebár azt tudjuk, mindig a támadó bukhatja a legtöbbet, mert bevállalja, hogy üt, és nem csak sasol az orijából és semmit se csinál. Az nem játék. És ugyebár ha valaki 0-át akar hogy vigyenek tőle, könnyen szívhat, mert az ellen se hülye... de ez igazából nemtom mért lett előhozva, nem is a címhez tartozik :) Amúgy még mindig támogatom az el nem férő emberek szabi alatti elmenetelét, de minimum 100% foglalkoztatottságig. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nem ezt írtam, ne forgasd ki...csak gondolj már bele, hányan ütnének fenn, ha még az a kis menekülés se lehetne hogy 0-ára korrigálj? EGY SE. |
Quote:
|
Elég sok ütés van, akkor vagy nem nézel teljest, vagy hulla vagy. :)
Más különben látnád mennyi az ütés. Nem kell mindenkivel MNT-t kötni, és békésen elvegetálni, hanem ütni kell, ez a titka... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:12. |