Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Ati 06-30-2009 21:51

A házak terén nem tudtam már ennyire mindenki kedvében járni, de remélem azért megfelel. :) Megy fel a térkép épp, majd szólok, ha már be lehet lakni. :D

Phoenix! Te jelentkezz majd, mert Tőled nem jött semmi infó, hogy mit szeretnél. :(

Ati 06-30-2009 21:55

A nházak beélesítve. Mindenki keresse mag a sajátját. Lehetőleg több karakterrel, mert vannak még üresen állók, ahova brki bemehet. Ne azt hidd a sajátodnak. ;)

Ati 06-30-2009 21:59

v0.4

... csak lusta vagyok már így este átírni a verziószámot, pláne hogy holnap kap egy újabban úgyis... :)

Ati 06-30-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217638)
Nálam a név és a sorszám is stimmel.
Márcsak a saját emailcímre való átírást várom :D

E-mail címekkel egyelőre nem foglalkoztam, emrt amíg le van jelszavazva, addig úgyse működik a lekérés. Holnap tesztelem, hogyjó-e, aztán utána átirogatom mindenkinek a sajátjára. Ha valakinek nem arra kell, amin a fórumos beceneve van, az jelezze külön. Köszi.

Hex 06-30-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217642)
A nházak beélesítve. Mindenki keresse mag a sajátját. Lehetőleg több karakterrel, mert vannak még üresen állók, ahova brki bemehet. Ne azt hidd a sajátodnak. ;)

ha minden igaz én megtaláltam.
bal oldali két soros házsor és annak a bal oldali része, alulról a 5. , 6., 7, ház

Remedy 07-01-2009 02:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217642)

Ezzel kapcsolatban az meg nem muxik, hogy a hazakban allva offline regeneralodjunk, ugy tunik.

Ati 07-01-2009 07:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217679)
Ezzel kapcsolatban az meg nem muxik, hogy a hazakban allva offline regeneralodjunk, ugy tunik.

Működik az is. A saját házadban legyél, ne valamelyik üresben. Attól, hogy be tudsz menni, az még nem a saját házad. Attól lesz a saját, hogy más nem tud bemenni. :)

Phoenix 07-01-2009 09:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217641)
Phoenix! Te jelentkezz majd, mert Tőled nem jött semmi infó, hogy mit szeretnél. :(

Bocsi, hogy mostanában nem voltam valami aktív :(
Ment a PM!

Ati 07-01-2009 09:13

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 217697)
Bocsi, hogy mostanában nem voltam valami aktív :(
Ment a PM!

Köszi, minjdárt átírom ezeket is, amint végeztem az ÁFA átállításokkal...

Aztán még egy kis last-minute módosítás, és utána lassan jöhet pár emberke még. :D

Swiss 07-01-2009 09:41

Ati, Swiss Cottage-nek (29) jóvá tudnád írni azt az egy plusz ügyességet amiről a múltkor levezettük, hogy járna neki?

All times are GMT +1. The time now is 22:36.