![]() |
Megerősítem. De igazából nem az első :) Korábban is voltak rövidebb fagyások, szerintem akkor még csak én voltam fent :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Megtámadtam egy mobot, se mozgás, se csataképernyő, chat üres lett (ide-oda váltás után), ha megvizsgáltam valamit, nem kaptam választ... Frissítettem, tehát kirakott, ami így helyes... Majd nem tudtam belépni, mert csak eltűnt a belépés gomb... Jah, és gyorsan újra elindulj, kb fél percre rá már be tudtam jelentkezni, és a háttérben lement egy csata is... |
Quote:
|
Quote:
|
Észrevétel:
befagytam, se mozogni, se chat-elni nem tudok. Semmi különöset nem tettem előtte, simán csak lépegettem. Javaslat: MP visszatöltődés: Erő+Ügyesség. (Erőm 50, Ügyességem 13 = 63 MP-nként töltődnék.) Érv mellette: reális, minél erősebb és ügyesebb valaki, annál többet tudjon mozogni. Érv ellene: Erőt lehet növelni "Erő tanulása" nélkül is. Segédek. Klánmedálok. Érv mellette2: a sok segédhez sok tanulás kell, így másban gyengébb leszel. Nem nagyon éri meg a gyorsabb MP töltődésért esetleg sebzést, vagy életerőt bukni. Klánmedál új javaslattal kis karikat nem tápolna túlságosan. Érv ellene2: - Ez összhangban lenne egy régebbi felvetésemmel, hogy az MP-vel kéne kezdeni valamit, mert irreális, hogy egy pálcikacsávó, meg egy izomkolosszus ugyanannyit tud csak mozogni. Így egy erősebb karakter többet tudna, mert bár 2k a max, de gyorsabban töltődne vissza neki. Tetszik valakinek? :) |
Quote:
|
Mozgáspontok visszatöltődése: szintenként egyre többet töltődsz vissza. Minél magasabb szinten vagy, annál gyorsabban visszatöltődik. Úgyhogy ahogy haladtok előre, egyre több fog visszajönni.
Ettől függetlenül épp azt nézem, hogy a mozgáspontot nem lehet növelni... Hmm, pedig hát azt is fontos lehetne... |
Quote:
nap 20 perc futás növel 50 mp-t:) |
Quote:
No de a többi növelhető képességhez hasonlóan ezt is lehetne növelni. Igazából nem is értem miért maradt ki eddig... |
All times are GMT +1. The time now is 03:53. |