Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Ildee 06-13-2009 10:51

Megerősítem. De igazából nem az első :) Korábban is voltak rövidebb fagyások, szerintem akkor még csak én voltam fent :)

Ati 06-13-2009 10:52

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215087)
Megvolt a mai első fagyás :(:(:(

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 215088)
Befagytam!
Se mozogni, se írni, se támadni nem tudok.

Szerk.: elmúlt magától :)

Hmm, nekem megy jól, és nem is nyúltam semmihez.

Dus 06-13-2009 10:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215091)

Semmi adat nem jött a szervertől...

Megtámadtam egy mobot, se mozgás, se csataképernyő, chat üres lett (ide-oda váltás után), ha megvizsgáltam valamit, nem kaptam választ...
Frissítettem, tehát kirakott, ami így helyes...
Majd nem tudtam belépni, mert csak eltűnt a belépés gomb...

Jah, és gyorsan újra elindulj, kb fél percre rá már be tudtam jelentkezni, és a háttérben lement egy csata is...

Ildee 06-13-2009 10:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215091)

Mert mire odanéztél már megjavult...

Ati 06-13-2009 10:55

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 215093)
Mert mire odanéztél már megjavult...

Amíg ez magától megjavul, addig nagyon nem aggódom. Az előző felállásban sajna nem javult meg magától. :(

[HTPA]GeeForce 06-13-2009 10:56

Észrevétel:
befagytam, se mozogni, se chat-elni nem tudok. Semmi különöset nem tettem előtte, simán csak lépegettem.

Javaslat:
MP visszatöltődés: Erő+Ügyesség. (Erőm 50, Ügyességem 13 = 63 MP-nként töltődnék.)

Érv mellette: reális, minél erősebb és ügyesebb valaki, annál többet tudjon mozogni.
Érv ellene: Erőt lehet növelni "Erő tanulása" nélkül is. Segédek. Klánmedálok.

Érv mellette2: a sok segédhez sok tanulás kell, így másban gyengébb leszel. Nem nagyon éri meg a gyorsabb MP töltődésért esetleg sebzést, vagy életerőt bukni.
Klánmedál új javaslattal kis karikat nem tápolna túlságosan.
Érv ellene2: -

Ez összhangban lenne egy régebbi felvetésemmel, hogy az MP-vel kéne kezdeni valamit, mert irreális, hogy egy pálcikacsávó, meg egy izomkolosszus ugyanannyit tud csak mozogni. Így egy erősebb karakter többet tudna, mert bár 2k a max, de gyorsabban töltődne vissza neki.

Tetszik valakinek? :)

Ildee 06-13-2009 11:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 215095)
Észrevétel:
befagytam, se mozogni, se chat-elni nem tudok. Semmi különöset nem tettem előtte, simán csak lépegettem.

Javaslat:
MP visszatöltődés: Erő+Ügyesség. (Erőm 50, Ügyességem 13 = 63 MP-nként töltődnék.)

Érv mellette: reális, minél erősebb és ügyesebb valaki, annál többet tudjon mozogni.
Érv ellene: Erőt lehet növelni "Erő tanulása" nélkül is. Segédek. Klánmedálok.

Érv mellette2: a sok segédhez sok tanulás kell, így másban gyengébb leszel. Nem nagyon éri meg a gyorsabb MP töltődésért esetleg sebzést, vagy életerőt bukni.
Klánmedál új javaslattal kis karikat nem tápolna túlságosan.
Érv ellene2: -

Ez összhangban lenne egy régebbi felvetésemmel, hogy az MP-vel kéne kezdeni valamit, mert irreális, hogy egy pálcikacsávó, meg egy izomkolosszus ugyanannyit tud csak mozogni. Így egy erősebb karakter többet tudna, mert bár 2k a max, de gyorsabban töltődne vissza neki.

Tetszik valakinek? :)

Alapjában véve igen, zavaró hogy lassan töltődik vissza, de ezért van a játékban a felfrissülés nevű varázslat. (Tudom, tudom plussz 2 tanulás)

Ati 06-13-2009 11:05

Mozgáspontok visszatöltődése: szintenként egyre többet töltődsz vissza. Minél magasabb szinten vagy, annál gyorsabban visszatöltődik. Úgyhogy ahogy haladtok előre, egyre több fog visszajönni.

Ettől függetlenül épp azt nézem, hogy a mozgáspontot nem lehet növelni... Hmm, pedig hát azt is fontos lehetne...

BimmBimm 06-13-2009 11:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215097)
Mozgáspontok visszatöltődése: szintenként egyre többet töltődsz vissza. Minél magasabb szinten vagy, annál gyorsabban visszatöltődik. Úgyhogy ahogy haladtok előre, egyre több fog visszajönni.

Ettől függetlenül épp azt nézem, hogy a mozgáspontot nem lehet növelni... Hmm, pedig hát azt is fontos lehetne...

Új épület: kolosszeum
nap 20 perc futás növel 50 mp-t:)

Ati 06-13-2009 11:09

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 215098)
Új épület: kolosszeum
nap 20 perc futás növel 50 mp-t:)

És közben jól el is fáradsz. :p :D

No de a többi növelhető képességhez hasonlóan ezt is lehetne növelni. Igazából nem is értem miért maradt ki eddig...

All times are GMT +1. The time now is 03:53.