![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én pl ha hadist játszok (óriástól eltekintve) soha nem töltöm tele a barackot, templomot, kocsmát. Pont ez miatt... |
Quote:
"Szegény tolvajnak" ez az egyetlen esélye :D |
Quote:
Quote:
Ráadásul mint írtam, nem vesszük el tőlük ezt az esélyt, csak racionalizáljuk... |
'Szegény' tolvajok akik propagálják a tekercslopás hatékonyságát abba nem gondolnak bele, hogy most így egy csomó gnóm meg óriás van, míg ha csökkentjük a mértékét a lopásnak, akkor jönnek új fajok, akiktől azért lehet lopni, így összességében több tekit tudnak összelopdosni, mert a pontlistában felszaporodnak a tekizhető hadisok is, és minden készülivel mást lehúzva kicsit, sokkal többet szednek össze, mint napokig tartó küszködéssel kinyírt óriásból, vagy gnómból vagy másik tolisból jelenleg....
|
Egyet értek nem kevés annygilag ha letekiznek mert a teki egy dolog már az önmagábba nagyobb lé mint amit a mészár okoz és ehez jön még az egységek visszavásárlásának ára az már rengeteg nembeszélve róla hogy olyan ritkán van hogy 8körre ki üt sereggel valaki mert az egy marha. és a nagyobbik baj aza az hogy ha letekiznek 8körröl akkor a körülötted lévök is vérszemet kapnak és nincs menekvés tehát az autovédelmet jónak tartom de mellette nem a pontszámhoz hanem a kör távolsághoz kötném a lopás mennyiségét. De ettöl még a toli ugyan ugy biztonságba van most is van toli orim de rajtam hadi nem jön át csak ork:) Mert nekem támadó egységem nincs. csak ij toronyba:D
|
Üdvözlet! :)
Egy ideje olvasgatom a témát, és úgy vettem észre, hogy elég sok javaslat összegyűlt már. Lehet, érdemes lenne kiírni egy újabb szavazást, összegyűjtve az eddigi javaslatokat. Így a legtöbb ember számára szimpatikus javaslat/ javaslatok mentén folytatni lehetne a téma megvitatását. De ez csak egy ötlet... Quote:
|
"És a tekercslopás hatékonyságát meg csökkentsük 5%-ról 3%-ra..."
a 3% még elfogadható. :) a teki%/10 hatékonyságnak is kb ez volt a lényege... abban az esetben is egy törpétől vagy orktól átlagban max 3% tekit vinnének. |
All times are GMT +1. The time now is 12:35. |