![]() |
Na végre sikerült megörökíteni a dupla varázslást :) Ezt már nem lehet kidumálni :D
Megvágtad a zsiványt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 4 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 78 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 83 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 55 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 65 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 89 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 35 életerőt vesztettél. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. |
Quote:
Pho nem volt velem már a hómezőn. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A zsivány megszúrt. 41 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 4 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 78 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 59 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 83 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 5 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a zsiványt. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 55 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 6 életerőt vesztett. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a zsiványt. 4 életerőt vesztett. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 65 életerőt vesztettél. A zsivány megszúrt. 89 életerőt vesztettél. Kivéded a zsivány támadását. A zsivány megszúrt. 35 életerőt vesztettél. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Zsivány megtámadott. Szval így kijelölve látszik, hogy abban a körben 2 varázslás volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Na szval vittetek csatázni, vége volt a csatának, de nem léptem ki a csata ablakból, közben láttam a karaternevek villogását, szval sejtettem, hogy mozgunk a bal oldali ablakban megjelentek a zsiványok, de a csata ablak nem frissült. Sztem ki is maradtam a csatából, mivel Ildi írta utánna, hogy több tp-t kapott. Utánna figyeltem, de nem ismétlődött meg.
|
Quote:
Egyébként meg a kezdeményez/védőértékektől függően kimaradhatnak körök. Pontosabban : "kimaradhatnak", lévén hogy nem jut (vagy te nem jutsz) egyáltalán kezdeményezéshez. Szerintem nem történt dupla varázslás. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:39. |