![]() |
Quote:
De ha szabálytalan, akkor inkább kihagyom... :) Úgy elveszti a játék az értelmét. :) |
A költözéssel lenne kapcsolatos kérdésem. Miért jó, hogyha valaki elköltözik máshova?? Miért jó nekem elköltözni egy másik régióba?? Hogy működik az egész?? (nem látok pl. költözés menüpontot)...
|
Quote:
|
Annyit tennék még hozzá, hogy országon belüli költözéshez nem kell kilépni a munkahelyről/pártból.
|
Quote:
Ott a Change gomb, megnyomod, és tádámmmmm! :) |
Quote:
Jah, és ha kiköltözöm akkor tudok a mostani munkahelyemen tovább dolgozni, vagy, ha külföldre megyek, akkor másik állást kell keresnem?? Milyenek a lehetőségek egy 5,42-es "Gathering skill"-el rendelkezőnek?? :D (fizetség, stb., ha tudjátok...) :) Jah, és ha kiköltözik valaki, akkor ha van háza, azzal mi lesz?? Fog kapni napváltáskor wellness-t?? |
Quote:
|
Nah, megint egy kis segítség kéne. :)
Nunavutban voltam, és ugye most az USA elfoglalta, így az eRepublic Amcsi állampolgárnak néz engem. Ugye volt forintom, de nincs usadollárom. És nem tudok venni repjegyet, mert nincs pénzem. És nem szívesen váltanék be aranyat usa dollárra, csak, hogy vehessek repjegyet. :D Szóval, ha valaki van olyan kedves, megdobna egyel?? :D Visszafizetem - valahogy. :) Jah, és ezzel kapcsolatban: hova repüljek vissza Magyarországra?? :) |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
All times are GMT +1. The time now is 20:40. |