![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Banditának öltözött állatvédő ligás arcok voltak biztos :)
|
A sztorihoz hozzátartozik, hogy direkt ráálltam egy négyzetre, ahol 4 bandita is van. :) Nem támadnak rám. :) De amint piszkáltam a macskát, már szúrkáltak is. :)
Egyébként jó, hogy így van, tehát hogy nekemesnek... Végülis mégiscsak banditák, tehát rosszarcú kötekedő tolvajbanda... :) Nekem bejön ez a banditás modul. |
A szintlépésekkel kapcsolatban egy kérdés: milyen képlet alapján megy a számolás? És mennyi az 1-es szint alap tp szükséglete?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Valóban így van. 100 pont kell a 2. szinthez, és onnantól kezdve további szintekhez mindig másfélszereződik. Ha nem hal meg soha a karaktered, akkor a tanulási szükségletekkel egyszerre haladnak a szintek is. |
Quote:
Sőt, ötlet is volt rá, hogy ne így legyen ... ;) Mivel így már 15. szinttől elég durva mennyiségű tp kell, és még ilyen szinten ahol mi vagyunk, még mindig takarítót ölnénk, ha nincs tp szükséglet levitel... |
Lehet, hogy írta már valaki, de az "Ebben a körben már volt akciód!" kiegészülhetne így "Ebben a körben már volt akciód vagy varázslatod!".
Mert minden új játékos azzal jön majd a fórumra, hogy ő akcióra nem nyomott csak varázslatra... |
Quote:
Így a magasabb szinteken nagyságrendekkel kevesebb tp kellene, mint az eredeti képlettel de viszont alacsony szinten több kellene :( Nehéz találni olyat, ami mindenkinek jó lenne. |
All times are GMT +1. The time now is 03:53. |