Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Ati 05-05-2009 17:29

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210511)
Ati, a banditák csak egymással kellene, hogy haverkodjanak? :DDDD

Csakmert én felrúgtam egy macskát, és ezután rámcuppant 3 bandita, és megpróbáltak megkéselni... :D Ez így jól van?

Teljesen jól, a banditák bármikor rádtámadhatnak. Otthagyod a karaktert egy biztosnak tűnő tengerparti mólón, aztán visszanézel 10 perc múlva, és 80 bandita kinyírt. ;)

Dus 05-05-2009 17:29

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210511)
Ati, a banditák csak egymással kellene, hogy haverkodjanak? :DDDD

Csakmert én felrúgtam egy macskát, és ezután rámcuppant 3 bandita, és megpróbáltak megkéselni... :D Ez így jól van?

A banditák automatikusan megtámadnak...

[HTPA]GeeForce 05-05-2009 17:33

Banditának öltözött állatvédő ligás arcok voltak biztos :)

[HTPA]GeeForce 05-05-2009 17:35

A sztorihoz hozzátartozik, hogy direkt ráálltam egy négyzetre, ahol 4 bandita is van. :) Nem támadnak rám. :) De amint piszkáltam a macskát, már szúrkáltak is. :)

Egyébként jó, hogy így van, tehát hogy nekemesnek... Végülis mégiscsak banditák, tehát rosszarcú kötekedő tolvajbanda... :)

Nekem bejön ez a banditás modul.

Phoenix 05-05-2009 17:55

A szintlépésekkel kapcsolatban egy kérdés: milyen képlet alapján megy a számolás? És mennyi az 1-es szint alap tp szükséglete?

Dus 05-05-2009 17:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210520)
A szintlépésekkel kapcsolatban egy kérdés: milyen képlet alapján megy a számolás? És mennyi az 1-es szint alap tp szükséglete?

1-es szinten kezdesz, tehát 0 az alapszükséglet. Ezután a 2-es szinthez 100 tp kell, és mindegyik szintnél ez 1,5* nagyobb lesz...

Ati 05-05-2009 17:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210520)

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210522)
1-es szinten kezdesz, tehát 0 az alapszükséglet. Ezután a 2-es szinthez 100 tp kell, és mindegyik szintnél ez 1,5* nagyobb lesz...

Figyeld már hogy tudja. :D

Valóban így van. 100 pont kell a 2. szinthez, és onnantól kezdve további szintekhez mindig másfélszereződik.

Ha nem hal meg soha a karaktered, akkor a tanulási szükségletekkel egyszerre haladnak a szintek is.

Dus 05-05-2009 18:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210523)
Figyeld már hogy tudja. :D

Valóban így van. 100 pont kell a 2. szinthez, és onnantól kezdve további szintekhez mindig másfélszereződik.

Ha nem hal meg soha a karaktered, akkor a tanulási szükségletekkel egyszerre haladnak a szintek is.

Persze, hogy tudom, már párszor leírtad :)

Sőt, ötlet is volt rá, hogy ne így legyen ... ;)
Mivel így már 15. szinttől elég durva mennyiségű tp kell, és még ilyen szinten ahol mi vagyunk, még mindig takarítót ölnénk, ha nincs tp szükséglet levitel...

Toto 05-05-2009 18:03

Lehet, hogy írta már valaki, de az "Ebben a körben már volt akciód!" kiegészülhetne így "Ebben a körben már volt akciód vagy varázslatod!".
Mert minden új játékos azzal jön majd a fórumra, hogy ő akcióra nem nyomott csak varázslatra...

Phoenix 05-05-2009 18:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210522)

Akkor én javasolom ezt: (n*(n-1)*500)
Így a magasabb szinteken nagyságrendekkel kevesebb tp kellene, mint az eredeti képlettel de viszont alacsony szinten több kellene :( Nehéz találni olyat, ami mindenkinek jó lenne.

All times are GMT +1. The time now is 03:53.