![]() |
Pettyes :) 1 db radijátorral :) A buli Ifinből fog indulnyi. (ha valaki az előtörténete írásakor nem tud odakavarni azt majd útközbe felszedi a nép (vagy kiírja :) ) A dátumokat ma végre összeszedem, de annyit előlmmászóban: A 14. zázslóháború utáni 2. év tavaszán kezdés. Délen tombol a manifesztációs háború, északon a két emberöltőre kötött béke második éve. Talán még sosem volt ennyire "biztonságos" az utazás az addig ellenséges országokon keszesztül. Észak igyekszik magához térni a háborúból és a kereskedelmet újraindítani, illetve felkészülni és harcolni Ahme Ramuun ellen. (na tuti roccul írtam a nevit annak a kékszemű kis fíregnek :) szerte felbukkannak az ibarai menekültek és lelkesen növelik az alvilági testvériségek közti zűrzavart.
Chris :) Nem tehecc :) De nekem így is tecc naon. Massza :) Nálam még nem jelentkezett a második törv-könyv. szal sztem nem jáccik, hacsak nem NJK-ként :) De vitzt félre (nem nagyon, mert jó ha késnél van) téve. A "Biblijákat" úgymond iránymanónak fogom tekinteni a jáccós alatt. (tehát pl azt a sogronitát aki Dartonhoz imátkozva akar Ranagol kegyébe férkőzni és homálylényt idézni, rövid úton feldaraboltatom a feldühödött hentescéh mestereivel, mert ócsárolta a húsukat.) De pont azért mert többeknek nincs készbe könyv mindig (pl nekem se, mert könyvtáralok értre egyenlőre :) ) ezért a varázslatok, harc terén nem minden esetben lesz "kikockázva" kiszámolva a dolog. Amit szeretnék kérni mindenkitől: Ha eldöntötte mijen karackter, akkor majd a jellemzését meg ha elkezdi akkor az előtörténetet naty vonalakban küldje majd el nekem jó? Ha valakinek gondja van szíveszen segítek. (persze csak ha tudok :) Mékegy dolg: Nem röhögni a henteseken! Nem tudhatod, hogy a hentesbárdra száradt vér hány mágiatörő rúnát takar :) |
Ezen esetben előtörténetemhez majdanán elkellene némi segítség:)
Mékegy dolog: vki vhogy nem tudná nekem eljuttatni az UT illúzionistára vonatkozó 4oldalát?:o Szégyen de csak havernak van meg és a köyv most Tiszaujvárosban pihizik...:) Szal bárhogyan jó lenne: szkennelve, ímélben, faxon, galambpostával bárhogyan:) |
Steve :) Illuzijonistra vagy nem? Hát teremtsd meg magadnak :) Bár ha aszt vesszük akkor minden illuzijó. Tehát az hogy most elküldeném az is az lenne, mert nekem nincs, tehát a segítség tőlem megint csak illúzijó :)
Hehe.. uccsó mondat: KM: rohan felétek egy kétszarvú orrszarvú Bárd: ojjan nincs! Ez csak illúzijó! Állok nyugottan. KM (kissé gonosz mosollyal): Az EGYIK szarva télleg az volt. |
Steve, annyit tudok segíteni, hogy este megnézem elektronikusan megvan-e az otthoni gépemen.
|
Quote:
KM: Goblincsapatba botlotok. Csapat: Buliiii! -fegyvereket elö- KM: Hmm, említettem, hogy 84-en vannak? |
Quote:
Zbá akkor lecc az egész világ illózijó majdha elértem az 50ik szintet:D Amugy eléggé kreatív a varázslatalkotása de kell hozzá azaz egy lap... |
Nekem van egy viszonlag árnyaltabb, arányosabban kidolgozott illúzió mozaik táblám, ha jó leszel elküldöm. :p
De csak csütörtökön tudom, mert addig szabin vagyok, oszt bent van a benti gépemen. |
Quote:
Kár, hogy ez nem játszik, mert egy Khált kipróbáltam volna...:) Tulajdonképpen a nagy zöldön kívül melyik könyvecske játszik? Melyik alapján mesélsz? Bár inkább gondolom saját szabályokat követsz!:D Ami jó, mert nem ismerik és érheti még a tapasztalt rókát is meglepetés!:D Ha nem fog játszani az MT és nem választható onnan faj, akkor lehet, hogy harcos leszek v. fejvadász, de mindenképpen ütős szeretnék lenni, mert a mágia még bonyolult és itt vannak profik, akikre ezt lehet bízni!:D |
Pettyes :)
Asszem félreolvastál :D:D A könv mint kari nem jáccik, meret nem jelentkezett még :) Amúgy meg állíthatol össze belőle, csak küldd el majd nekemnek a tulajdonságokt (vagy ha elektrokrónikusan megvan akkor úgy. :) Szóval, ha naon akarsz lehecc Khál :) FONTOS!!! 5. szintű karikat kérek kidolgozni! Ha valaki a karijának szeretne ojan dolgokat amik "normál" esetben nincsenek a karinál, az mindenképpen szóljon és megbesz! (ellenkező esetben tartalék karaktert is készítsen :) |
Jelentem úgy kinéz, hoty Atis a modiságot a témára megadja. Vagyis amint az meglesz az alapinfókat feltöltöm a jáccótérre. kérek mindenkit, hogy a kezdésre neki megfelelő legkorábbi időpontot adja meg. (NEM azt, h hajnali 4 óra!!! :D ) Hanem, pl szept 12. és akinek az előzménje megvan azt bemeszélős lesz (vagy itt privátba, vagy Hód zöldben)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:39. |