![]() |
hát őőő izé nemáá
Quote:
hát akkor én meg anélkül, hogy ezzel bárkit meg akarnék sérteni vagy bántani, ezt a beírást szeretném megragadni :D azzal hogy mindenkit leoltassz hogy hulye és rossz a hozzáálása a játékhoz es azért mert ezt az "azert forumozik hogy másokat csesztessen" sablonszoveget hangoztatod még senkinek nem fog megvaltozni a véleménye és ezt a kioktato stilust sztem nem kéne eroltetni ;) veled nem lehet vitatkozni mert elolvasod azt. ami nem teccik abba belekotsz... nem vitazol csak kioktatod akinek az irása nem szimpi :( igen vannak emberek akik szeretik egymást csesztetni es káromkodnak is... ez igy volt es igy is fog maradni :) a bkv-n is utaznak zsebtolvajok de mégse bilincselik meg az emberek kezét az ors vezer téren felszálás kozben ... azt ahol leszáll ott szedik csak le :D elég vicces is lenne mert egy ido utan nem utazna senki veluk neharagudj de nekem ez amit csináltál nevetségesen gyerekes megoldásnak tunik :) a szolásszabadság alapvető emberi jog amit sztem ha megvonnak az nem korrekt megoldás es elég diktatorikusnak is tunik igy hirtelen felindulásból a forum sztem arra valo hogy mindeenki hozzaszolhasson ismerkedhessen és kulturáltan vitatkozzon akár nem pedig arra amilyen irányba te erolteted ezt a forum dolgot :( mint már tobben leirták vannak erre jo progik skype stb. pont azokat a dolgokat amiket szajkozol hogy nem jok lehet mégjobban es szabadabban csinálni ma sokkal tobb káromkodast láttam a forumokon mint eddig továbbá az egyik forumon modi státuszt is adtak :) tehát kedvemre "csesztethetek" akárkit :) kitiltogathatom oket :) vagy egy 0 koros kitiltással eltuntethetem amit irt ha ugy gondolom... vagy akár visszvonhatalanl mgszuntethetem tagságát :D holott kozom nincs hozza nem én alapitottam csak pár marha megbizik bennem :D de akár a jovo egyik leendő gigaforumárol eltuntethetem azt aki nem szimpi és aszonták az alapitok káromkodhatok is meg ebéd kozben beszélhetek arrol mit csináltam a wc-n :P és mindezt az egyik legnagyobb taglétszámu anarch forumon szoval ugy azért feltenném a kérdest hogy milyen problémát is oldottál meg ezzel a változtatással??? mert szerintem csak feleslegesen osszekuszáltad az eddigi jol bevált és megszokott rendet az ujak nem tudnak kérdezni/segitséget kérni pedig azért a netes játékok kozt a hoditonak van a legnagyobb terjedelmű sugoja kézikonyve... és eme hatalmas irott anyagban igen konnyu elveszni ugy hogy órák alatt se találja meg az uj játékos amit keres ilyenkor igen jol jon ha meg tudja kérdezni valakitol mi a szitu idáig a legnagyobb probléma az volt hogy a számoloprogik valamelyikének a használatát tanitgatta az ember... az ujitas utan ugyananyi ido alatt majd a forumhasználatot meg hasonlo folosleges dolgokat kell majd magyarázni nekik... ha egyáltalán valahol megismerkedik veluk az ember komolyan nem ertem miért kell tulbonyolitani mindent nem mindenki iq-bajnok vannak nehezebb felfogású de szorgalmas és rendes játékosok is akiket csak osszezavar ez a sok folosleges dolog tovabba az anarchban bevát szokás hogy a csopiforumon keresgéljuk egymást amelyik oriban vagyunk onnan nézzuk a forumot igy nem kell osszevissza ugrálni az orikban és lesni a forumot mikor keresnek gondolj bele regélek pl 20 uj orit minden oriban epitkezni kell aztán irány a beállitások menu majd az intéző... amég nem vip az ori hulye kodokat beirogatni 3 oránként hogy lássad hogy nem szamitogépek vagyunk egy jol megirt progival .... aztan oriosszekotés..... és ha forumozni is szeretnék 20 meghivoért kuncsorogni valakinek vagy vmi moderátor oribol meghivogatni az osszes orit plussz a meglévo orikat meghivogatni mind a néhány 100at pffff hát neharagudj de számomra ez egy rémálom :) miért van ez és mire jo ez ?????????????? mert ettol még ugyanugy anyázhatok és csesztethetek bárkit ha bevállalom az esetleges szankciokat amik utana fognak jelentkezni ugyhogy én is szépen kérlek hogy a csopiforumokat állitsd vissza ha lehetséges |
Na aludtam rá egyet, a véleményem nem változott, de lenne egy kérdésem...
lehet már volt róla szó, igyekeztem végigolvasni mindenki hozzászólását, de közben nyüzsög a család, lehet kimaradt egy két mondat... tehát ha már emítettétek privát üzenetben is szívesen veszem a választ... eddig meg volt a normál csoportok és az anarchista csoportok fórum etikettje, ami egy két dologban eltért... pl. gömbök kiadása, piaci info stb... kaptam én is meghívót egy nagy fórumra, ahova anarchos barátok is bekerülhettek, akkor most hogy fog kinézni ez a dolog? akkor most a "barátikör fórum"-ra is bekerülhetnek majd mindenféle infok? ja és még egy gondolat: Ati, ha tényleg ennyire komoly volt a probléma, miért nem lehetett valami megbeszélést előtte tartani vagy szavazást vagy mit tudom én... elég figyelmetlen vagyok ez tény és való, de minnap fórumoztam, beszélgettem másokkal és senki sem emlitette, hogy felmerült volna ez a téma... szerintem kiötlöttünk volna valami jobb megoldást... félek ez az új rendszer nagyon diszkriminativ lesz és innentől nem akarom sem magam sem előttem szólokat ismételni... |
Azon törtem a csöppnyi agyam, ha ez így marad hosszú távon akkor kellene játékon belül (fórum linken belül), valami olyan, ahol meg lehet nézni, hogy milyen fórumok vannak idáig létrehozva, kiknél lehet meghívót kérni oda, és milyen feltétele van.
pl.: Fórum: Közös Meghívó kérhető: Remy, Deni, Serg, én (értelemszerűen itt most orinevek/számok állnak) Feltétel: nincs vagy 5/U Pool, Tsobi, én Feltétel: jelenleg gyors csopis, van onnan indult ori valami ilyesmi, szépen táblázatban, a "meghívó kérhető" pedig hivatkozva az adott fórum aktuális modijaira, ami ha bővül akkor ott meg befrissül. |
Ja és azt a 100-as 24 órás limitet nem lehetne bővíteni? :)
|
kérdés
Sziasztok!
Lehet nagyon rossz és már kitárgyalt kérdést fogok feltenni, nagyjából átfutottam az össze oldalt, de előfordulhat pont ez kimaradt. Ha én nem vagyok tagja egyik fórumnak sem, hol láthatom a kitiltásokat? Olyan kitiltásokra gondoltam, hogy 168 körre pl, ami érinti ugye a játékot is. vagy mindenképpen kötelező tagnak lenni, különben így jártam és nem tudom meg sehonnan? :confused: |
Quote:
mi van azokkal az orikkal, akiknek nincs írásjoguk? hogyan fognak csatlakozni akármelyik fórumhoz? |
Quote:
|
Quote:
FONTOS! A címzett országnak nincsen írási lehetősége, ezért üzenetedre nem fog tudni válaszolni! megkérdeztem, h kell e neki meghívó! türelmessen várom a válaszát! :eek: |
Na nem tudom, nem teccik ez sehogyse senkinek. Nincs egy olyan fórum ahol mindneki mindenkivel írogathat. Próbálok csinálni egy közös fórumot, de ez a 100 meghívás/24 óra ezt is lelassítja...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:56. |