![]() |
Quote:
Nagyon jók, sőőőt, nekem a második még talán az elsőnél is jobban tetszik:) Gratulálok hozzájuk, megérte fáradozni velük.:) |
Jól van na. Csak olyan alamuszi vagyok néha:)
|
Quote:
|
Quote:
Ő a szövim ezért nem félek! Gazdagságához fel nem érek, Külgy kis piizet!KÉREK!:D :D :D :D :D :D :D :D :D Nos Batu, ez kijött belölem mások nagy bánatára:D |
Unatkoztam(megint) :rolleyes: :D
Éjjel... Fárasztó nap végén, ha a csatazaj már elült. A közelgő éjszaka árnya megtört lelkedre ül, S kardod kezedből kitépné, de te nem ereszted, Szorítod, markolod, küzdessz érte, nem engeded. Az éj hírnöke, A hold vándora, A sötétség küldönce, A nap gyilkosa... Megragad, magával ránt, kegyetlenül, S te zuhansz tehetetlenül, Kezed elernyed, S kardod a porba hull menthetetlenül... 2006.09.01. |
Idegen... Egy halvány mosoly, ismeretlen arcon, Egy halk szó, idegen hangon. Lelkedig hatol mit most szemed lát, Lelkedig hatol a szó, bár nem látod okát. Nem látod az okot, de nem is keresed, Nem bánod a szót, s nem is feleded. Idegenként jön az árny, s idegenként távozik De idegenként is szíved legmélyébe lopódzik... 2006.09.02. |
Sziasztok!Ezt találtam...
Szőke István Attila "Szép múlt vagyok, hitet adó, Jelen vagyok, szétáradó, Jövő vagyok, lélek szőttes, Magyar vagyok, örök győztes!" |
Ősz A meleg nyári napokat lassan feledjük, Az ősz szele tombol immár felettünk, Hajadba tép, miközben arcod simítja. Őszi szél most könnyeid szárítja, Bánatod a semmibe taszítja. A fák kifakulnak, Hamar levetik lombruháikat. A fű elsárgul, Sápadtan néz a semmibe hanyagul. A madarak Lassan ismét délre tartanak. A vidék változik, Változik, ahogy változol vele Te magad. A meleg nyári napokat lassan elfeledjük, Az ősz fellegei járnak mostmár fölöttünk. Hajad halvány ezüstjével borítja, Az őszi eső, mi könnyeidet mossa, Eső, mi bánatod a fák gyökeréhez fonja. Búval nézed az elmosódó nyárvégi eget, S várod az őszt, mi millió szinével újra felemeli lelkedet. A meleg nyári napokat immár elfeledtük, S messze, a föld méjébe minden bánatot eltemettünk. 2006.09.06. |
ömm.. ha már egyszer őszi lett a téma :rolleyes:
sokszínű kezem feléd rebben, rozsdacsíkok a szemedben. csillagot lámpafény szelíden galamobot a völgy, ha megpihen. alkony zörgő levelekben, őszi rozsda letört csendben. hopp az kimaradt, hogy ez 1996-os megoldás :o |
Jó kis vers ez Deni, furcsa, leginkább három különálló haikura emlékeztet(igaz annak nem felel meg a szerkezete), mert a természeti képeket azokban szokták ilyenformán megjeleníteni. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:42. |