![]() |
Quote:
Tekiről nem nyilatkozok, de nyersit még én is, pedig nem tudok játszani:) |
Felhívom annak a figyelmét, akinek nem tetszik valami (most rád gondolok Druida), hogy van 1 JKSZ jelentő, amit asszem a súgóból lehet elérni. Oda leírhatod a vádjaidat, és ha lehet vele foglalkozni, akkor meg is lesz az eredménye, ha meg nem, akkor még csak beszélni is felesleges róla, mert az addig egyszerű sárdobálás. Te se szeretnéd, ha dobálnák rád, ahogy én se, és Batuék se. Szerintem jobb lenne, ha szereznél olyan bizonyítékot, amivel elintézheted a dolgot, de addig nem kell más nevét besározni. Utána hajrá, de addig ne!
Jöhet a lefelé mutató kezecske. |
Quote:
ha vkit érdekel a teljes story az írjon pm-et és adja meg az msnjét vagy skype-ját, és ott elmondom neki. |
Quote:
|
Off: minket is vádolnak multival most, mert egyik csopiban 2szövim nagyon hasonló nevü ori, akinek még a száma is csak 1-el tér el. ránk szállt egy ori, nagyon nem zavar,mert tekit irunk csak, de csak rész infok alapján elitélt, és letiltotta az üziket is. Hozzátenném hogy a 2 ori egy pár országai, azért lettek együtt reggelve, és régi szövijeim, másik orijuk listába is vannak kötve, szal vicces a szitu, főleg hogy nem haggyák még hogy elmagyarázzuk a dolgot:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
részemről táma lezárva, aki nem hisz nekem/nekünk az magára vessen. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:59. |