Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   multasagos sztorik, avagy arcomon a szmajli ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2509)

Ati 12-04-2010 16:44

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 272339)
(nagyon rövid)

Ha egyszer valakinek hozzáférést adsz az országodhoz, akkor szíve joga azt csinálni vele, amit akar. A felelősség viszont a Tied, amiért hozzáférést adtál neki.

A lakáskulcsodat se osztogatod remélem az utcán vadidegeneknek, hogy tessék, hátha egyszer hasznát veszik.

És most már tényleg igyskszem többet nem válaszolni, de ezt egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért gondolod, hogy normális dolog vadidegeneket beengedni az országba, majd csodálkozni, ha az illető csinál is ott valamit.

NE ADD MEG MÁSNAK A BELÉPÉSI ADATAIDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BimmBimm 12-04-2010 16:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272340)
A lakáskulcsodat se osztogatod remélem az utcán vadidegeneknek, hogy tessék, hátha egyszer hasznát veszik.

De ha azzal a kulccsal bemegy amit valakitől kapott, és onnan elvisz minden ingóságot még mindig bűncselekményt követett el, mert attól hogy nála van a kulcs még nem az övé a lakás...

Ati 12-04-2010 16:50

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272341)
De ha azzal a kulccsal bemegy amit valakitől kapott, és onnan elvisz minden ingóságot még mindig bűncselekményt követett el, mert attól hogy nála van a kulcs még nem az övé a lakás...

A biztosítót lesheted, hogy fizet erre, hogy "valakinek odaadtam a kulcsot, bejött, és elvitte a tévét". Bűncselekménynek attól még bűncselekmény, de ezzel kapcsolatban sem a közösképviselő, sem a biztosító, sem a szomszéd nem fog tudni mit tenni, hiszen nem az ő hatáskörük.

Dew 12-04-2010 16:50

Quote:

Ha egyszer valakinek hozzáférést adsz az országodhoz, akkor szíve joga azt csinálni vele, amit akar. A felelősség viszont a Tied, amiért hozzáférést adtál neki.

És most már tényleg igyskszem többet nem válaszolni, de ezt egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért gondolod, hogy normális dolog vadidegeneket beengedni az országba, majd csodálkozni, ha az illető csinál is ott valamit.

tudod vannak gonosz emberek, akiket betörőnek hívnak, és nem a saját lakáskulcsoddal mennek be a lakásodba, hanem fúróval... és ha a rendőrségen feljelentést teszel, akkor nem azt mondják, hogy "ne add oda az utcán senkinek a lakáskulcsod"...

de hagyjuk kérlek, csak erre az egyetlen kérdésre válaszolj...

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 272335)
Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Helyesnek érzed ezt? Szándékosan illetéktelen valaki szétszed egy országot, és nem segítesz rajta, miközben lehetőséged, jogod lenne rá. Amikor írtam pár Hódos barátnak, hogy mi történt és, hogy írtam mailt, akkor azt mondták, hogy felesleges, úgy se lesz semmi. Már előfordult ilyen, Ati akkor sem csinált semmit...

BimmBimm 12-04-2010 16:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272342)
A biztosítót lesheted, hogy fizet erre, hogy "valakinek odaadtam a kulcsot, bejött, és elvitte a tévét". Bűncselekménynek attól még bűncselekmény, de ezzel kapcsolatban sem a közösképviselő, sem a biztosító, sem a szomszéd nem fog tudni mit tenni, hiszen nem az ő hatáskörük.

Igen, csak te itt nem a közösképviselő vagy, sem pedig a biztosító, vagy a szomszéd, hanem a hatóság. És a hatóságot pont hogy érdekelnie kéne... részemről ennyi, inkább nem is olvasom tovább ezt mert felmérgelem magam:/

Ati 12-04-2010 16:57

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 272343)
de hagyjuk kérlek, csak erre az egyetlen kérdésre válaszolj...

Még hányszor?

--->

Quote:

Ati 12-04-2010 17:00

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272344)
Igen, csak te itt nem a közösképviselő vagy, sem pedig a biztosító, vagy a szomszéd, hanem a hatóság. És a hatóságot pont hogy érdekelnie kéne... részemről ennyi, inkább nem is olvasom tovább ezt mert felmérgelem magam:/

Se rendőr, se bíró nem vagyok.

Ati 12-04-2010 17:01

Ja értem, szóval addig kérdezed, amíg mást nem mondok. Oké, akkor tedd fel még százszor, hogy még száz lefele kezet nyomhass a válaszomra, ami ettől nem fog változni.

Ne haragudj, de nonszensz, hogy valaki vadidegeneknek megadja a belépési adatait, és utána még véletlenül sem ő a hibás, ááá, nem.....

Dew 12-04-2010 17:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272345)
Még hányszor?

Quote:

Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Helyesnek érzed ezt? Szándékosan illetéktelen valaki szétszed egy országot, és nem segítesz rajta, miközben lehetőséged, jogod lenne rá. Amikor írtam pár Hódos barátnak, hogy mi történt és, hogy írtam mailt, akkor azt mondták, hogy felesleges, úgy se lesz semmi. Már előfordult ilyen, Ati akkor sem csinált semmit...

--->

Quote:

Most komolyan ez a válaszod?? :eek: Ez egy eldöntendő kérdés...

Quote:

2 féle válasz létezik:
  • Igen, helyesnek érzem...
  • Nem, nem érzem helyesnek...

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272346)
Se rendőr, se bíró nem vagyok.

a hódító berkein belül mindkettő Te vagy...

Hex 12-04-2010 17:14

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 272348)
a hódító berkein belül mindkettő Te vagy...

ezzel most azért vitatkoznék. Akkor lehetne Ati ez, ha személyes adatokat kezelne rólunk, de ez jelen esetben nem áll fenn. Egy e-mail cím és egy ip cím, ami változhat is, nem tekinthető személyes adatnak.

személyes adat:
Név, lakcím,mikor,hol született, édesanyja neve,szig,lakcímkártya szám,adószám,hol laksz,telefonszámod,munkahelyed...

stb.stb.

én viszont tudtommal ezeket nem adtam meg Atinak, sőt adatvédelemről a nyilatkozatot sem írtam alá, amit neki alá kellett volna íratnia velem, mikor ezeket megadom neki :)

All times are GMT +1. The time now is 19:54.