![]() |
Quote:
A lakáskulcsodat se osztogatod remélem az utcán vadidegeneknek, hogy tessék, hátha egyszer hasznát veszik. És most már tényleg igyskszem többet nem válaszolni, de ezt egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért gondolod, hogy normális dolog vadidegeneket beengedni az országba, majd csodálkozni, ha az illető csinál is ott valamit. NE ADD MEG MÁSNAK A BELÉPÉSI ADATAIDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de hagyjuk kérlek, csak erre az egyetlen kérdésre válaszolj... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
---> Quote:
|
Quote:
|
Ja értem, szóval addig kérdezed, amíg mást nem mondok. Oké, akkor tedd fel még százszor, hogy még száz lefele kezet nyomhass a válaszomra, ami ettől nem fog változni.
Ne haragudj, de nonszensz, hogy valaki vadidegeneknek megadja a belépési adatait, és utána még véletlenül sem ő a hibás, ááá, nem..... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
személyes adat: Név, lakcím,mikor,hol született, édesanyja neve,szig,lakcímkártya szám,adószám,hol laksz,telefonszámod,munkahelyed... stb.stb. én viszont tudtommal ezeket nem adtam meg Atinak, sőt adatvédelemről a nyilatkozatot sem írtam alá, amit neki alá kellett volna íratnia velem, mikor ezeket megadom neki :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:54. |