![]() |
Quote:
|
Quote:
Jojjon csak jatszani, usson szet mindenkit, legyen sok almatlan ejszakaja, es akkor cserebe megkapja a kedvezmenyt O is.... Teljesen termeszetes hogy akinek epp nincs top kore vmiert, ne kapjon ilyen kedvezmenyt.... Szerintem meg az a vicc hogy nem is jatszik vki, es emiatt panaszkodik, hogy o nem kap kedvezmenyt... Ahelyett hogy azt nezne, hogy ez mennyi embernek jo... |
Quote:
|
[quote=Hóhér;157965
csak én gondolom úgy, hogy előnyben van aki nem játszik ebben az esetben? :confused:[/QUOTE] igen csak te gondolod így. aki játszik annak 2000 topkörönként van -1% a következő klánbalépésre aki meg nem annak nincs semmi kedvezménye. ki is van előnyben? |
Quote:
|
Quote:
ebben a fejlesztések topicban a játék (jól) játszhatóságának az érdekét kéne nézni és nem mást. szarok a saját érdekeimre, a mieink belátható időn belül nem térnek vissza, egy aktív orim sincs a hódban, szal igazándiból nekem itt nincs "érdekem". Quote:
Viszont bocs, de hátrányt se kérek... Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem játszik nem kap semmiféle kedvezményt ha nincs topköre a belépése annyi amennyi jár neki. ha játszik 2000 körönként kap a köv klánbalépésnél -1%-ot. mégegyszer kérdem miféle előnye van annak aki nem játszik??????????????? és már sokszor mondtam a fejlesztésekkel kapcsolatban, jellemzően átesünk a ló egyik oldalára, utána amikor kiderül, hogy túlzásba estünk, akkor meg a másik oldalára. nem lenne egyszerűbb eleve egy normáliis döntést hozni? |
Quote:
:D igazából amiket írtam annyira vicces, hogy nem hittem volna hogy valaki ezt komolyan is veszi, persze aki szk-n van annak ez lenne az érdeke. Fegya : ha nulláról akarod kezdeni a dolgokat, akkor ott kezdődik, hogy nullázod a klán kibe lépéseket... nehogy már az eltöltött időt, harcokat semmibe vedd,amellett, hogy az ezáltal kialakult %ok viszont maradnak... + még azon elmélkedünk milyen előnyökhöz jutassunk szk-s orikat... ez egy kicsit kezd viccbe fulladni :eek: |
Quote:
rossz azoknak akik szk-n vannak. ( óvatosan megjegyzem , hogy ők nem játszanak :D ) mindkét esetben ez ösztönző ok arra, hogy tegyenek ez ellen. mi vele a probléma? |
All times are GMT +1. The time now is 19:07. |