![]() |
Quote:
|
Quote:
Amugy most egy egyszeru sugoolvasas segitett volna, ezt 1/A-ban mar illik elsajatitani: "Egyéni harc Az egyéni harc tulajdonképpen megegyezik a már megszokottal metódusát tekintve, ugyanakkor - lévén a felső szint elve alapban más, mint a többié - néhány különbség van a haderőt és a zsákmányt illetőleg. Az egyéni támadásnál mind a támadó, mind a védekező oldalon csak és kizárólag a támadó és a védekező országok csapatai számítanak. Szövetségi segítséget egyik fél sem kap, illetve kérhet. A zsákmány mennyisége a két fél szövetségének taglétszámával módosul. A zsákmány akkor a legnagyobb, ha a két ország két szövetsége ugyanannyi tagot számlál. Az ettől való eltérés (bármely irányba) egyre jobban és jobban csökkenti a megszerezhető zsákmány mennyiségét" http://hodito.hu/fhelp.php?topic=clanwar.html Utolso bekezdes. |
Quote:
Azért írtam amit írtam, mert másképpen nem igazán tudtam megmagyarázni a történteket. Foleg azokkal az infokkal ami a súgóban van. Az egyenes arányosság nem feltétlenül jelenti azt, ha semmi védelem nincs, akkor elviszed az összes földjét (mert pl vannak más megkötések, max 7% földet vihetsz). Már tudom, hogy ez marhaság (védo/támadóero különbség) de valahogy rendszerezni szeretném azt a káoszt ami a fejembe van. Alsóbb szinteken lazán ment/megy a számolás, hogy kb mennyi földet hozok el, az mennyi pont stb, stb. Kb. ezt szeretném elérni A-ban is: tudjak utánaszámolni mennyit hozok (akkor is, ha itt több a változó) |
Quote:
|
Quote:
|
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Kezd tisztulni a hatalmas homály most már kezdem kapizsgálni miért is mondják, hogy ez a szint teljesen más szinten folyik.
Esetlegesen (tapasztalat alapján) tud valaki egy számítási képletet adni a klánlétszám eltérése okozta szorzóra? |
Quote:
|
Jól emlékszem, hogy szövetségi támadásban a tábornokok nem számitanak bele a támadóerőbe?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:37. |