Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Láma 05-01-2006 16:16

Quote:

Originally Posted by Cyby_
én elhiszem,de akkor se tudom,h h jött neki össze de majd tuléli ennyi....eseménylistában pedig 1napja nem is ütött és reggel kilenckor jelentkezett a betegség...

akármi lehet, lehet hogy 10 körre támadott. lehet hogy már éjszaka beteg volt, csak reggel törölte az üzejeit, és te már csak a reggel 9 órás halálozásoakt láttad, stb.

DearCody 05-01-2006 17:23

Törp-személyiség?

Hello!
Azt szeretném kérdezni, h törpnek milyen személyiség illik. Én harcosra gondolok leginkább. (gazdálkodó, tudós, tolvaj, varázsló SZVSZ nem jó neki)
Előre is kösz a válaszokat! :D

solven 05-01-2006 17:36

Quote:

Originally Posted by DearCody
Hello!
Azt szeretném kérdezni, h törpnek milyen személyiség illik. Én harcosra gondolok leginkább. (gazdálkodó, tudós, tolvaj, varázsló SZVSZ nem jó neki)

azért szerintem jó a gazdálkodó is, mert az a +10% néha igyen jól jön

emellet a harcos nem olyan rossz, hoga használod is, mert egy csendes kis termelőnek teljesen felesleges

emellet nem olyan rossz szerintem a kereskedő sem (persze ha a drágakő ára túl magas, akkor nem túl jó, mert akkor pár drágakőbányával többek kereshetsz, mint ugyan annyi bankkal)

DearCody 05-01-2006 21:59

Én törpének a harcos személyiséget választanám...asszem az a legjobb neki (esetleg túlélő). Csak érdekelnének más vélemények is.

Bogár 05-01-2006 23:24

én gazdálkodó törpével vagyok a 3. szinten, és nagyon jól jön az a +10% termelés (igaz nem próbáltam ki más személyiséggel, csak a hv-ben)... ha kereskedő vagy, ugyanannyi bányát kell tartani (többet is, ha annyit akarsz termelni, mint 1 gazdálkodó :D ), és emelett szükség van bankokra is, hogy kamatozzon a pénz. a harcost második személyiségnek választanám.

ha sokan szivathatnak, vagy ha nemrég kezdted a játékot, akkor inkább túlélőt ajánlatos választani.

Cyby_ 05-01-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by Láma
akármi lehet, lehet hogy 10 körre támadott. lehet hogy már éjszaka beteg volt, csak reggel törölte az üzejeit, és te már csak a reggel 9 órás halálozásoakt láttad, stb.

de az események jlistát néztem ahol a az össz hadi mozdulatot irhja ki de mind1

Xeper 05-02-2006 00:10

Quote:

Originally Posted by Cyby_
de az események jlistát néztem ahol a az össz hadi mozdulatot irhja ki de mind1

Ha törli az eseményeit, akkor a szöviesemények közt sem látszik hogy már korábban is beteg volt...

track 05-02-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by DearCody
Hello!

nwm tom ki hogy van vele én is törpe vok a 4en és nekem vándor a személyiséágem, mivel sokat harcolok, de azért tartok pár bányát hogy legyen pézem is, úgy hogy én nem azt mondom hogy legyél vándor de ha harcolsz vele akkor az jó.

Senki 05-02-2006 14:41

a vándor szerintem olyan csoportban a legjobb, ahol kevés az ori és kevés van 2 körre ezért...

DearCody 05-02-2006 22:52

Hírnév

Ha már úgyis a törpénél vagyunk, akkor megkérdezném, h törpe, h tud gyorsan sok hírnevet szerezni? Sokan tették fel nekem is ezt a kérdést, de hát...:confused: Elgondolkodtató. Tény, h háborúból nem lehet nagy mennyiségben szerezni. (Sok hírnévet tolival lehet gyűjteni ugyebár, de csak ha messziről akciózól, de ez törpnél nem hinném, h lehetséges.)

All times are GMT +1. The time now is 06:26.