![]() |
Aztat még nem tom, de az alakugatás mellett elmegy :)
Hova lépjek? :) |
Jó reggelt.
Mint tudjátok páran, felmerült a lehetősége annak hogy a bulit lemondjuk és nem tartjuk meg. Jelentkeztek többen akikkel szivesen innék, vagy akiket megismernék és úgy néz ki egy nagyon jó hepaj lesz. Annyi változás van hogy a buli a továbbiakban csak szombat vasárnapra van meghirdetve, ettöl függetlenül ha a társaság és a hangulat úgy kívánja maradhatunk hétfőig is, ezt majd meglátjuk Tehát akkor a hepaj szombat - vasárnapos. Estére prezentálok egy taglistát nektek. Előzetesben aki biztos lesz: Myth és Reaktor Móni és Stefi Winyooo és Cillaga Vektro és kis családja Régens és kicsi lánya Gabi Remedy Puma and Csongor Teja and Mackó Bubli Steve Arden és Civ is esélyes velük is számolnunk kell. Szecsa is jelezte az esti érkezést :) Kámzsi és barátnője Eduárd Stl Gyula Estére pontosítok. |
Én délután kb 6-ra tudok menni...Kata te meg ne haragudj rám, nem akartalak megbántani!
|
este van Gyula
|
Gyulus minket a mackómmal ne hagyjál ki jó??
megyünk,ha bele is gebedünk:P |
S a Gyula a lényeget kihagyta :D
Szerenycsétek hogy májjne is jelenléttemmel +tesztelem a népes hódtársakat:D Ki ismör,meneküjjön:D Ki nem,ammeg vonzóggyon :D |
nekem elég volt e rövi ismertség máris szomszéd van véleményem:p :p :p
|
Sziasztok :)
Gyula drágám reggel van :) Szecsa is jelezte a szombat esti érkezését :) |
Folyamatosan frissitgetem a listát figyeljétek.
Holnap beszélek a kempinges csajjal asszem úgy látszik a 6-7 faház kelleni fog mindneképp. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:12. |