Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Legendär (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1871)

Deni 07-11-2007 09:09

Pea, amúgy elhiheted, hogy engem jobban idegesít az az 5. ország (és hogy ott van ahol), mint Téged..

Pool 07-12-2007 09:35

Pea, ha gondolod, elküldöm a gömbömet neked, mert enyém az az 5. ori és kiszámolhatod, mekkora sereg kell hozzám. Most az a gond, hogy engem nem ütöttek le?
Lehet, jó a kapcsolatom velük, erre még nem gondoltál? :)
Deni, miért bánt téged, hogy én elvegetálok mellettetek?
Nem ártok a légynek sem :D

Pool 07-12-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by pea (Post 108441)
Sziasztok!
Csak felhívnám mindenki figyelmét egy apróságra.
5en húztak el a mezőnytől. Én ilyenkor arra gondolok, hogy ha majd fellépnek, akkor minden gond nélkül tudják tovább növelni a hekiszámot.
Nyugodtan lehurroghattok, de azt hiszem jópáran érzik, hogy mire gondolok. Másnak is eszébejutott már az, ami nekem?
Nem csodálnám, hogy ha amint lejár az ezer kör, az L-ben egyből 5 törpe megjelenne...
pea
ui.:Le a kalappal előttük! :-D Grat!

Ezzel meg nem tudom, mit akarsz mondani?
Ki tart vissza attól, hogy Te legyél a 6., aki elhúz a mezőnytől? :D
Csalásra meg ne célozgass, se Arwylék, se én nem vagyok olyan...

Deni 07-12-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 109038)
Deni, miért bánt téged, hogy én elvegetálok mellettetek?
Nem ártok a légynek sem :D

Tény és való, hogy nem ártasz a légynek sem :D
Engem csak az zavar, hogy mi támadgatva toljuk ki a felfedezési határt és ezt használja ki mindenki anélkül, hogy akár az ujját is megmozdítaná. Persze ez nem csak Rád vonatkozik, illetve tisztában vagyok azzal is, hogy ez a dolgok rendje.. de azért csak piszkálja a csőrömet :rolleyes:

demian 07-12-2007 09:51

Deni: csínáljatok ellene valamit, hogy netudjanak titeket követni :)
(üssétek az 5diket :D)

Deni 07-12-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by demian (Post 109042)
Deni: csínáljatok ellene valamit, hogy netudjanak titeket követni :)
(üssétek az 5diket :D)

ha lenne 100%-os szövihelp, akkor ütnénk :D
persze kis rádolgozással megoldható lenne, de nem hiszem, hogy az lenne a célunk, hogy megint pár ország töröljön miattunk.. annyit nem ér az egész..

Pool 07-12-2007 11:05

Törölni nem törölnék, soha semmilyen esemény miatt.
Deni, Te tudod, milyen orival játszom, esetleg Arwentől azt is, mik a céljaim németben, szóval ezt ütögetve nem tudom megoldani, mert akkor le lennék ütve, mint korábban harcias környékbelijeim :D

Deni 07-12-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 109050)
Törölni nem törölnék, soha semmilyen esemény miatt.
Deni, Te tudod, milyen orival játszom, esetleg Arwentől azt is, mik a céljaim németben, szóval ezt ütögetve nem tudom megoldani, mert akkor le lennék ütve, mint korábban harcias környékbelijeim :D

Hát én azokról sem feltételeztem, hogy törölni fognak, akik megtették :rolleyes:
Lényeg a lényeg: én szívem szerint (egy bizonyos határon belül) üt(tet)nék mindenkit Arwennel és a srácokkal, akit csak érünk.. :D de nem egyedül vagyok és elfogadom a többség akaratát a szöviben.. :)

Pool 07-12-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 109053)
Hát én azokról sem feltételeztem, hogy törölni fognak, akik megtették :rolleyes:
Lényeg a lényeg: én szívem szerint (egy bizonyos határon belül) üt(tet)nék mindenkit Arwennel és a srácokkal, akit csak érünk.. :D de nem egyedül vagyok és elfogadom a többség akaratát a szöviben.. :)

Ezek szerint a többség kedveli kicsi Pool-t :D
Deni, vegyél úgy, mint tiszteletbeli szövitagot és kész :)
Lehetünk mi még később (A?) akár igaziak is :D

demian 07-12-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 109058)
Ezek szerint a többség kedveli kicsi Pool-t :D

Pool eddig nekem nem ez jött le, hogy téged a többség kedvel :)
Én pl kedvellek :P
Meg azért nemvolt semmi, amit a játékstílusodból tanultam párbajokon igaz mindig miattad nemvégeztem jobb helyen :D

All times are GMT +1. The time now is 08:23.