Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Penya 05-07-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 93542)
lassan úgy érzem neked kéne egy

Azok után én is h folyton folyvást sírt mert gyújtják. Mást is szétloptak már még se jött ide senki panaszkodni. Nem is értem tényleg, baj ha valaki használja a toliakciókat? Nekem is volt olyan napom h kaptam 24 óra alatt 40 mészárt. Mégse kezdtem el problémázni h vegyék vissza az ork tábornok számát, h ha nem vagyok gépnél ne masírozzanak már át rajtam 8 sereggel.

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Vanek úr (Post 93547)
öregem, beletelt egy órába, mire utolértem a végét...

a változtatás volumene elgondolkodtató.
akárcsak az, hogy alig telt el idő, és már játékban van a változtatás.
hogy mindez az A kedvéért, szintén.
akik a változtatásért, mitöbb maluszokért kardoskodtak, azok is húzzák most a szájukat... ez sem hagy nyugodni.
akkor ez most így kinek JÓ?! a magasztos cél, az Egyensúly is csak egy pofont kapott!

/nekem volt elfem. én is tolvajkodtam. mea culpa, én is gyújtogattam, ha a szövinek az kellett. mostantól viszont, mint az már kiemelték páran, nemkívánatos lesz az elf a hullával egyetemben. kár érte!/

Sőt talán már rosszabb lesz mint a hulla. Ki fog ezek után játszani az elffel??
SENKI!! Még a kezdőket se fogja érdekelni az elf!

Penya 05-07-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 93544)
De most komolyan, azért kap az elf ennyi maluszt, mert szegény pára megkapta (30%) azt ami eddig is az övé volt??

Vagy mert a Goldy-t szétgyújtotta A-ban a rajongótábora és az elfek szerencsétlenségére ők voltak többségében mellette. Mekkora mákja van a többi fajnak, hogy a kanyarban sem voltak...:D

Sajna nem tudok már zöldet adni :D

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 16:21

És miért is lenne érdemes elffel játszani? Már semmiért!

Zsáni 05-07-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 93552)
Sajna nem tudok már zöldet adni :D

adok egyet helyetted :)
és kösz :)

Cassandra 05-07-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93543)
Az elf védőerejének növelése mégtöbb védelmet, és mégnagyobb biztonságot ad az elfnek, mint amivel eddig rendelkeztek, így ezt a céljukat az eddiginél sokkal jobban el tudják érni.

Hujujjjuj... ezt gondold át mégegyszer, légyszi.
Az elf ugyan megkapta a 30%ot, de nem gondolod kicsit tulzásnak, hogy két térkapu megnyitása után sorra pukkannak a gömbök, mert alacsony a készültsége, hogy ha a varikat elkezdik leölni, akkor mégcsak a tolikészültséget se tudja csökkenteni...
Nemtud ártani, valóban, de védekezni se... nincs visszatartóerő, ami megakadályozzon egy félelfet abbal, hogy szétgyujtsa.

Csak ismételni tudom magam, ez azért nonszensz.

Kérem vissza a 20% védelmi bónuszomat!

Blacky 05-07-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93521)
békésen fedezgetve ne akarjál már top1 lenni

Már elnézést hol van az leirva hogy PL csak felfedezéssel NEM LEHETSZ TOP 1..Mert Én ugy gondolom hogy ha már stratégiai a játék had Én döntsem el hogy hogyan szeretnék elsö lenni..Ha felfedezéssel akkor azzal..Már elég nagy kiszurás a felfedezés korlátozás is..Épp most támadta meg egy szövi az ELF orimat bejönn nem tudtak d e a varisuk levitte a tolikészülimet aztán kitekiztek mint a pinty..Ugyanis MF vagyok ....

sifu 05-07-2007 16:22

vicc vicc vicc:)))

Zsáni 05-07-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93558)
Már elnézést hol van az leirva hogy PL csak felfedezéssel NEM LEHETSZ TOP 1..Mert Én ugy gondolom hogy ha már stratégiai a játék had Én döntsem el hogy hogyan szeretnék elsö lenni..Ha felfedezéssel akkor azzal..Már elég nagy kiszurás a felfedezés korlátozás is..Épp most támadta meg egy szövi az ELF orimat bejönn nem tudtak d e a varisuk levitte a tolikészülimet aztán kitekiztek mint a pinty..Ugyanis MF vagyok ....

erről beszéltem, köszönöm!

Remedy 05-07-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93543)
Az elf védőerejének növelése mégtöbb védelmet, és mégnagyobb biztonságot ad az elfnek, mint amivel eddig rendelkeztek, így ezt a céljukat az eddiginél sokkal jobban el tudják érni.

Ati, sohasem fogod elfogadni, hogy ez nem erv, es nem erosites? Semmi mas nem tortent, csak eltuntetted a jatekbol a "hoppa, beutottem, hogy a fenebe, be se fertem volna" hibajelensegeket. Nem erositettel semmit, mivel SENKI nem szamolt eddig 20%al. Aki meg teljesen vakon ment, az igy jart. Max tobbet pattan...

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 93544)
De most komolyan, azért kap az elf ennyi maluszt, mert szegény pára megkapta (30%) azt ami eddig is az övé volt??

Vagy mert a Goldy-t szétgyújtotta A-ban a rajongótábora és az elfek szerencsétlenségére ők voltak többségében mellette. Mekkora mákja van a többi fajnak, hogy a kanyarban sem voltak...:D

Az a baj, hogy ezen en is elgondolkodtam, es nem is tartom viccnek....

All times are GMT +1. The time now is 06:38.