Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Lik-lak 05-26-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98896)
Ez a téma a Hódító játékról szól, nem a fórumról. Fórumfejlesztéssel nem foglalkozom. ;)

Jah bocs, aszittem a barmi az barmi...
mar majdnem ideirtam, hogy tanulj meg jo cimet adni a topikodnak, kulonben bezarom ( :p ), de aztan elolvastam a kezdo hozzaszolast, es abban ottvan, hogy a jatekban...
Mea culpa.

Crushader 05-26-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Crushader (Post 98741)
Tegyük fel, hogy lopni akarok valakitől, de elfelejtem beírni az országának sorszámát. Ilyenkor nagy darabon nem csinál semmit a gép, én meg várok a sült galambra, míg rá nem jövök a hülyeségemre. Nem lehetne itt is egy "Célpont: NEM VÁLASZTOTTÁL! (#0) " oldalt belőni?:confused:
:)

vmi komment?:o

TDK 05-27-2007 01:33

bár ez csak helyesirási és korábban volt ilyen sugóprojekt is, de az tudtommal le lett zárva, ezért aztán ideirom, talán nem offolok vele nagyon.
ezt az alvilágnál találtam a tevékenységek felsorolásánál:

FONTOS! Csak olyan tekercset lophatsz, amilyennel Te magad is rendelkezel országodban. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már országodbanban levő tekercsek között áll fenn.

országodbanban-ez pedig a konkrét hiba:)

Steve 05-27-2007 10:31

ez nem kozmetika:

újraindultam és csináltam térkapu felderítést: megmaradt a kapu...:)

Ati 05-27-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99014)
ez nem kozmetika:

újraindultam és csináltam térkapu felderítést: megmaradt a kapu...:)

10 körig megmarad, ez a dolga. :)

Steve 05-27-2007 10:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99015)
10 körig megmarad, ez a dolga. :)

de védelem alatt állok, és így nem nyithatnak rám, ergó törlődnie kéne. Szerintem. az Újrázás végülis egy ismételt szintlépés, olyankor meg törlődik, nem?

Ati 05-27-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99016)
de védelem alatt állok, és így nem nyithatnak rám, ergó törlődnie kéne. Szerintem. az Újrázás végülis egy ismételt szintlépés, olyankor meg törlődik, nem?

Ha Te nyitottad, akkor igen. De ezt nem Te nyitottad, hanem másvalaki. Akinél miért záródna be 6 kör után, ha egyszer még mindig ott vagy? Jó ez így. A védelem miatt úgyse tudja használni, de ettől még a 10 kör megvan.

Steve 05-27-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99017)
Ha Te nyitottad, akkor igen. De ezt nem Te nyitottad, hanem másvalaki. Akinél miért záródna be 6 kör után, ha egyszer még mindig ott vagy? Jó ez így. A védelem miatt úgyse tudja használni, de ettől még a 10 kör megvan.

Tehát nem tudja használni, olyan mintha nem is lenne, de azért van. Télleg nem hiba:p

Mind1, csak érdekes:)

Ati 05-27-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99018)
Tehát nem tudja használni, olyan mintha nem is lenne, de azért van. Télleg nem hiba:p

A térkapu 10 körig marad nyitva. Ha becsukódna előbb, az hiba lenne.

Védelem alatt levő országot nem lophatsz. Ha lophatnál, az hiba lenne.

Ez így a jó. :)

Synkel 05-28-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99018)

Mind1, csak érdekes:)

Tudja használni, ha újrázás után te rögtön visszalépsz a szövidbe. Nyilván nem ellened, de nem kell új kaput nyisson feltétlen...

All times are GMT +1. The time now is 00:43.