![]() |
Azért ne mondd nekem hogy katikkal fedeztél fel 5000 heki fölé 5 ös cospiban.
Ahhoz azert eleg sok emberkének ott kellett csücsülnie 5000 hekin hogy te eltudj oda menni... |
Quote:
|
Quote:
mégis mikor fedeztél, mikor aki ütött visszabontott 4.nek? :) LOL :D |
Quote:
röhög a vakbelem :D 10k top körrel.. :) és egyiknek sem jutott eszébe leütni onnan a morálromlásos orid :D:D:D Had kérdezzek egyet, mennyire van tőled a köv ori, aki nem szövid, vagy cimbi? :) 150 - 180k? :) És amúgy hány ismidet ütötted be a nehéz munka közben míg feljutottál? :D A helyedben ezt biztos nem másoltam volna ide, mert kb röhelyessé teszi, amit mondasz :) |
Halli!
Átrágtam magam a topikon, találtam benne sok érdekes felvetést is amin érdemes lenne elgondolkozni. Bennem csak egy gondolat fogalmazódott meg elsőre...Arra mikor jöttél rá, hogy a küldetésed az, hogy a topos orikat leszedessed?:) Tényleg érdekelne az ok amiért indítottad ezt a topikot Bár megértem valahol, ha egy idő után valakinek nehézséget okoz (ill. lehetetlen) a top1 elérése a forduláshoz akkor valami mást kell kitalálni:) Na pörögjetek föl, nagyon belassúlt a topik:) |
Quote:
Arra ezt csak önzetlenségből a játék jobbítása érdekében teszi... Neki sehol sincs országa a csoport 1. helyén. Nincsenek mögötte Tomiék és a haverok határvédőként. Sose volt neki JKSZ gyanús felütése. Nem lehetne áttenni ezt a topikot a viccek közé?:D |
Quote:
Okra vagy kíváncsi? Elég oknak, hogy Jóska, Miska, és Peti is halálra csalja magát? Szal vmi változtatási szándék lenne az ok. De ezt a topic 1. beírásában is írtam sztem. Az kimaradhatott ;) |
Quote:
1. beírásod, s rögtön megtalálod ezt a topicot :) Fantasztikus :) Válaszolva cinikus kérdésedre, nem vagyok sehol az 1. helyen. Nem tudom miért kéne védeni, megvédem magam, ha úgy adódik. S hogy Neked, kedves barátom mi a gyanus... :P Nem mintha ennek a beírásodnak köze lenne a topic tárgyához. |
És kedves barátaim igazán örülnék neki, ha írásaitok fő motivációja a konstruktivitás lenne a személyeskedés helyett :p
Mert értelmes dolgot nem sikerült megfogalmaznotok.. :p |
Quote:
Az első felére reflektálva viszont, gondolkodtam. 5k kör normálban majd 7hónap, bőven sok is:) |
All times are GMT +1. The time now is 01:48. |