![]() |
Quote:
Bemásolok 3 szót abból az üziből amit írtam neked: "Ha ez beüt" Beütött? Nem! A következő beütött, és nem is mentünk rátok többször. Még -az akkori - top2-t be akartam verni, de kimentek szkra inkább. Ezek után vissza is tértünk. Mint korábban írtam, ha akartok visszajöhettek SZK-ról, fél évig tuti nem alakítunk még 1 ilyen klánt. Írta valaki (most nem keresem már vissza ki), hogy mindent felszedünk. Tudod miért? Mert olyan kevés cuccot tesztek ki hogy megtehetjük (mármint a többi klán összesen). Ezért mondom, hogy csak úgy lesz esélyetek, ha elkezd nőni a csopi létszáma, elkezdtek termelni sokan, és olyan tartalékokat képezni a piacra amit már nem tudunk felszedni. Más lehetőség nincs véleményem szerint. |
Szerintem ha azt akarjatok hogy ujra aktiv legyen az A akkor forduljatok az A-s orikkal....mindenki azert jon fel A-ban hogy tudjon fordulni....viszont keves esellyel a jelenlegi korulmenyek kozott...esetleg Atti csinalhatna valamit a roman A-val...hogy konnyitse meg valamikeppen...maskepp lassan kifog halni...miotta ujra elkezdtem jatszani szemelyesen hoztam legalabb 10 uj jatekost....a romanba...elvezik a jatekot...de ha elernek fel akkor vagy pihizni teszik az orit vagy torolnek...ez igy nem jo sajnos...ezzel nem azt akarom mondani hogy a ti hibatok....hanem valamit valtoztatni kell amig nem keso....viszont nem tudom mennyire fontos Atti-nak a roman valtozat...:(
|
Quote:
|
Quote:
Azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban elég egyértelműen kifejtettem a véleményemet. Had ne nekem kelljen naponta többször leírni, tessék visszaolvasni kicsit. |
Quote:
|
Quote:
|
Robin belefásultok majd a semmittevésbe elöbb,vagy utobb.
Ati tudom leirtad hogy mi a véleményed a román A-val.De azt megtudhatnám-e hogy van-e remény a véleményed megváltozására? |
Quote:
|
Quote:
Fél év eltelt a legutolsó klántámadás óta és megint min fél év múlva lesz a következő, ha lesz értelme. Amúgy ha nem tűnt volna fel, Mia kb 5000 kör óta szabin van, és nem azért mert nekünk kell egy szabis ori, hanem hogy lejjebb essen a top határa... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:45. |