Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Arrakis 12-01-2006 07:25

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 48678)
Na ne hogy már ne lehessen tisztán felmenni az 5helyre nekem mindig sikerül erről ennyit. Az a-ba csinálhatsz te bármit ismeretség nélkül, tisztán max nagyon max csopi 20% a reális. SZétnézzek mondjuk oké perpillanat az 5/u elég durva de
akkor legyen a 10.hely de most azért is megpróbálom 5.hely vs 1000kör

oké számoltam lehetetlen tisztán, ezt benéztem redesen de a 10. hely az megy.
Sorry

és az még csak az U.. majd nézd meg az Nt.. meg az It az árakkal egyetemben.
Nem mintha bármelyik normál freemailos 5. szint különb lenne.
rosszabb helyen csak 200kn van az első.. :D
Jobbon fölötte:)
Lben az 1. 127k, én 93kval már 5.
5. szinten nem lennék 93kval még 5. sem:)
Messze nem.
Vicces:)

Arrakis 12-01-2006 07:41

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 48680)
én meg kikérem magamnak hogy összemosd a véleményem lazigáéval! :D

márcsak azért se, mert már egy napja leírtam amit ti Denivel most hajnalban

bocsika, hajnal, duplakv, rossz látás:)

Arrakis 12-01-2006 07:42

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48682)
Én is adnék egx ződet, de nem engedi. Nekem tetszettek a bejegyzéseid!

Ajjaj, gáz van, központi tiltás:)))
Ződet már nem is lehet nekem adni, tsak pirosat:D:D:D

Remedy 12-01-2006 07:48

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48682)
Én is adnék egx ződet, de nem engedi. Nekem tetszettek a bejegyzéseid!

Szinten.

A lazigara meg mar nem is reagalnek, fogalma nincs a dolgokrol, es ugy mond velemenyt. (ez az embertipus az, amit a legjobban nem kedvelek)

Deni 12-01-2006 07:51

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 48666)
Tényleg? voltál már 1/a-ba ?
Rosszabb mint az anarch csak ki kit ismer alapon megy a 80%-a. De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival. Tényleg, akkor látod meg milyen élvezetes játék 1/a. JA, hogy máskép is lehet, tudom azt én is, de miért kellene bárkit is rá kényszeríteni a kisebb nagyobb csalások tökéletes kitanulására ?

Ja, ez nem nyafogás lenne mert ha igy van akko igy van csak neszáljon már el mindenki hogy ki milyen fontos meg aktív meg ilyenek. SOk mident végig olvasok amihez hozzá se szolok mert mások elmondják a vélemenyem, de speciál ebbe a témába nem is emlékszem szavazásra. Mondjuk azon kevés játékososok közé tartozok akiket ez a probléma nem érint.

Voltam A-ban. Ismeretlen oriként. Én sem úgy kezdtem a hódítót, hogy rögtön mindenki tudta, ki az a Deni. És majdnem minden országomat a gyors csoportból indítottam ráadásként.
Az 1/A igenis lehetne élvezetes játék, ha nem azt nézné mindenki, hogy úristenezlehetetlen. Ugyanúgy a hódító szerves része, mint bármelyik szint és csoport, csak ebben picit mások a szabályok, amiktől nem lesz rosszabb, csak érdekesebb, másabb. Bár gondolom az én begyöpösödött hadigondolkodásom tehet róla, hogy én nem találom élvezetesnek a fedezgetést, bunkerkedést. Akinek ez a játék, az ne is jusson fel a jéghegy tetejére, mert felfedezni és 30% barakk 30%torony elf orikat bárki, jelzem BÁRKI fel tud építeni és nagy taktika sem szükséges az irányításukhoz. Maximálisan egyetértek Arrakis minden egyes írásával, amit ebben a topicban csak összehozott.

u.i.: mondjuk az 1/A első helyére jutás mint követelmény, az szerintem is kicsit meredek.. de nem teljesíthetetlen..

Alba 12-01-2006 07:53

Javaslat

A minimum hekiig leheseen olcsón fedezni!Vagy A bol tunjon el a minimum heki.

Az uj szabályok miatt beragadhat egy ország.adott egy ori fajt nézve elf vagy törpe.Beütik ugy e a feltörekvő full barakkos orik.Szépen beesik a minimum heki alá.Hogy a turosba szerzi ezt vissza.?

Persze minden fajjal lehet utni.
mondjak majd sokan.Igen valoszinu hogy a környéken lévo 4 hadis ori közül be is ver valakit egy elf. Szerintem ha kimegy meg lejebb verik.

Viszont nem tud lefordulni sem és ott ragad az orija :(

Non Omnis Moriar 12-01-2006 07:56

Itt vagyok én is... ne mondjátok hogy csak odabent jár a szám.
Kérdés lesz-e értelme vagy le leszek hurrogva :(

Goldy 12-01-2006 08:02

Csak kérdezném, hogy szerintetek abból a kb 400k oriból hány aktív van? Ezekből az aktív orikból mennyi van a a normál és nem az anarchos játékban?
Nos ha ezekből levesszük még az általatok említett nem fanatikus csak játszani szerető és általatok loosernek tartott emberek, hányan fogtok az A-ban maradni?
Szerintem ha vki kényszerítve van vmire /elég fura szó egy helyen ahol a szórakozásról kéne beszélni/ amiben kudarcra van itélve, tipródik egy darabig aztán jobb esetbe vki megszánja és jut vmire vagy abbahagyja az egészet...

Így biztos marha sokan lesznek az A-ban és élvezetes lesz a "JÁTÉK"

Alba 12-01-2006 08:08

Az hogy neheziteni kell a fedezést megértem.Mert a topklan nagyobb mértékben tavolodik mint ahogy a követők közelednek....

De akkor msot ha belegondolunk ki nyer ezzel igazan.Akinek van fent mar orija es ha kedve szottyan ut egyet és amug is minek fedezzen.Vagy aki fellép 2400 hekin es uthet csak mert a fedezésre nem futja.

Csalk hadis orik lesznek jatszhatóak azoknak akik meg nincsenek fent az A ban.Mert massal nem is tud menni meg ha akar se.De elobb utobb ha halad szépen fel belebotlik egy mar reg ott lévő klan hadisaiba es mehet is lefelé.

Arra az hogy öregurasan termelgessen mielott fellép?Ugye te se gondolod komolyan. Csak ugy viszonyitas képpen nekem 100 heki lenne olyan 5mrd. Hány évig termelgessek öregurasan???

Non Omnis Moriar 12-01-2006 08:12

Ez a rendszer így bukni fog mert a termelöket leverik ugye és akkor a hadiorik se fognak megélni, hanem nekik is neki kell állni termeli...
olyan egysíkú lesz ez hogy csak jaj. És akkor akik eddig az 1A mellett lobbiztak az ellenkezöt érik el.

All times are GMT +1. The time now is 00:19.