Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Grabi 07-24-2008 12:54

hidd el, hogy NL10re nem kell kello tapasztalat. egy alapvetoen feszes es agressziv jatekkal boven lehet jatszani es napi 3-4 ora jatekokkal par het alatt kiszedheto a bonusz. es mar lehet menni a kovetkezo terembe.

amugy ezt a temat sokkalta jobban leirjak az ophun a bonuszvadaszat felsofokon levo topicba. sok sikert hozza :)

Valezius 07-24-2008 13:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184211)
hidd el, hogy NL10re nem kell kello tapasztalat. egy alapvetoen feszes es agressziv jatekkal boven lehet jatszani es napi 3-4 ora jatekokkal par het alatt kiszedheto a bonusz. es mar lehet menni a kovetkezo terembe.

amugy ezt a temat sokkalta jobban leirjak az ophun a bonuszvadaszat felsofokon levo topicba. sok sikert hozza :)

Szívtam már meg rossz teremmel, ott sehogy se tudtam nyerni, hiába adtak +200% befizetési bónuszt ráadásul korlátlan határidővel. Ha egyszer nem tudok még 0-n se megállni, akkor nem volt értelme ott játszani :)
Szóval mostmár nézelődöm össze-vissza, kössz a tippet :)

Grabi 07-24-2008 13:23

http://www.miniclip.com/games/governor-of-poker/en/

Remedy 07-24-2008 23:25

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184216)

Sajnos itt a paci utan aszondja vedd meg a jatekot. Nos...

Nekem megvan a teljes. Addig is vki deritse ki nekem hogy a nehezsegi szint mit jelent, mert nekem az easy nehezebbnek tunt mint a medium. (lehetetlen lapokat osztott es mindig lemakolt az ellen) Talan a nevezesi dij olcsobb, de az nem er igy semmit. :)

Valezius 07-27-2008 12:59

Befizettem Paradise pókerre 30eurót. Azt mondták adnak 100euró bónuszt, azt hittem, hogy azzal lehet játszani, csak kiszedni nem. Persze nem így van. Gyakorlatilag kijátszhatatlan a bónusz számomra.
De a játékosállományuk mégis pótol.

AQvolt nálam (20nagyvakkal ültem az asztalnál), 2limper, emelek 6NV-t, egy adja. Flop: 3alacsony lap, ebből 2treff. Ellenfél checkel. Betoltam rá a maradékot, miért ne adta volna meg? Riverig lejött még 2treff, mégis én nyertem :D (Ja nem volt treffem).
Na ez meg olyan terem, hogy a vesztes lapját meg se lehet nézni, utána se...

két nap alatt +25euró, azért csak ennyi, mert első nap szokni kellett a szoftvert :D

Grabi 07-27-2008 13:33

handhistoryban lehet megnézni. balfelül a "last hand" alatt. ha nem látod optionsbe kapcsold be. vagy mentsd el a handhistoryt vhová és ott biztos. kivéve ha nem volt allinben, mert cashgameben ha nem vagy allinben és vesztettél akkor nem kell megmutatni a lapodat.

amúgy tessék részletesen elolvasni a bónuszokat, néha csalókák!

Valezius 07-27-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184505)
handhistoryban lehet megnézni. balfelül a "last hand" alatt. ha nem látod optionsbe kapcsold be. vagy mentsd el a handhistoryt vhová és ott biztos. kivéve ha nem volt allinben, mert cashgameben ha nem vagy allinben és vesztettél akkor nem kell megmutatni a lapodat.

amúgy tessék részletesen elolvasni a bónuszokat, néha csalókák!

Tuti, hogy nem mutatja, megnéztem a HH-t, és hiába voltunk all-inen N/A-t írt ki a lapjához Showdownnál...

Lehet, hogy én értettem félre, vagy direkt csalókán írták le, de ez mindegy is, a gyenge játékosok miatt választottam főleg, és abban nem csalódtam. Meg úgy voltam vele, ha nem jó, akkor megyek tovább, és nem buktam vele semmit.

Grabi 07-27-2008 13:56

hát pedig, hogy ez a stratégia ász magassal való overbet nem lesz jövedelmező hosszútávon abban biztos vagyok :)

igen pacin gyenge a mezőny, a legerősebb szerintem a pokerstars meg a fulltilt. ott NL10en is viszonylag tudnak az emberek :)

Valezius 07-27-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184509)
hát pedig, hogy ez a stratégia ász magassal való overbet nem lesz jövedelmező hosszútávon abban biztos vagyok :)

igen pacin gyenge a mezőny, a legerősebb szerintem a pokerstars meg a fulltilt. ott NL10en is viszonylag tudnak az emberek :)

Átnéztem a leosztásaimat. Természetesen csak 1ember ellen emelek flopon, ha nem találtam semmit. És ez az emelés a kisletét miatt majdnem mindig all-in.

9olyan eset volt, amikor A vagy K magassal emeltem (4esetben volt 4outom a sorra) és meg is adták. 6-ot megnyertem.

A 3bukás (ott látom az ellenfél lapjait)
Ak-val emelek 85Q flopon A8-a volt.
Ak-val emelke 534 flopon 44-e volt.
Ez persze elfogadható.

Utsóba 432 a flop, nálam Ak, ő checkel. Én persze emelek, a végén meg mutat egy A3-at.

Azokat nem keresem ki, ahol véletlenül mégis eldobták :) De biztos volt pár olyan is. Úgyhogy egyelőre eléggé plusszos.

Grabi 08-21-2008 17:01

http://pokertabor.hu/hirek.php?aid=71

élesszeműek figyelmébe (és különösen deni!) ajánlom a kockásfülűs fiatalember eredményes játékát :)

All times are GMT +1. The time now is 01:37.