![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üdv mindenkinek!
Itt Reactor. A minap éppen átszervezést tartottam a szobámban. Rendet raktam, leselejteztem a régi holmikat, miegymás. Az átszervezési munkálatok közben (valószínűleg lőport adagoltam) bukkantam rá egy régi középiskolás füzetemre, melyben az eltelt 4 év során elhangzott aranyköpéseket és vicces megnyilvánulásokat jegyeztem fel. Afféle érzelmesség volt ez a részemről, gondoltam, legyen egy jó dolog is, amire visszaemlékezhetek a középiskolás éveimből. Úgy határoztam, ha már megtaláltam, megosztom veletek. Jó mulatást! Diákdumák: ---------- - I. Istvánt Gellért püspök kente fel a trónra... - Bécsben, kisnemesi családban született, Budapesten. - ...és jöttek a törökök...annyian voltak, mint az oroszok... - Ha jól sikerült a hadjárat apuci hozott haza egy zsák pénzt, ha rosszul, apucit hozták haza egy zsákban... - Kölcsey 4 éven keresztül nem írt verset, a Himnusz ebből az időből származik. - Károly Róbert halála utolsó éveiben... - A bárói liga összetömörödött bárók csoportja. - Majakovszkij egészen fiatalon, 1890-ben született... - ...és Boka megbocsájtott Gerébnek, átszólt neki a mobilján, hogy jöjjön le a grundra... - Toldi Miklósnak akkora ereje volt, mint egy birkának... - Éva állt körülötte... - Nem tetszett a főuraknak, mert mellékelte őket. - Egy alkalommal a németek szitává lőtték, de aztán szerencsésen megmenekült... - Aki nem akart megkeresztelkedni, pogány módra levágatta a fejét... - Radnóti szeretett utazni, még a munkatáborba is eljutott... - A család tüdőbajjal volt megáldva. - ...a Dunán átfolyó híd.... - Az ősemberek ilyen hangokat eregettek. - Duna szigetében öklendezik egy cseh... - Mátyás király élete utolsó napján halt meg. - Halála után a cseh trónért háborúzott. - A spanyolok hatalmas felkelésben törtek ki... - Muhi mellett ütköztek meg a magyarok Vati kán hadaival. - A végvári vitézek nap, mint nap életüket áldozták a hazáért... - Az őserdő olyan hely, ahova még emberi kéz be nem tette a lábát... - A leopárd hátulról magára veti az áldozatát. - A fluor színtelen, szagtalan, sárga, büdös gáz. - Az epe termeli a májat. Három osztálytárs: - Mondjatok már egy rákot! - Tavi kagyló! - Te hülye! Az egy csiga! - Ezen a vidéken cisztercitákban tárolják a vizet. - Lovagi tornán mindig egy hölgyet tűztek ki maguk elé... Tanárdumák: ----------- - Húslevesbe épp ezért nem jó az oldalas, mert a csont miatt a víz! - Látjátok gyerekek a mai óra minden tantárgyból az első nap... - A király rákényszerült, hogy összehívja a randi gyűlést... - Gyerekek! Következő órán előre be nem jelentett dolgozat várható. - Itt beszélsz, és nem látom, hogy mit mondok! - Ezek a számítógépek már olyan gyorsak, hogy a végtelen ciklus is lefut rajtuk. - A foszfor-pentaoxid egy szilárd halmazállapotú gáz... - Még szerencse, hogy mi pufferelve vagyunk, különben egész nap a vécén zabálnánk! - Széjjel ültetlek, fiam! - ...ha elmegy mellettünk egy álló vonat... - Ha valamit nem értesz, szó nélkül megkérdezed! |
Ket szoke talalkozik:
- Eszrevetted tegnap a nagy aramszunetet? - Ja... Harom orara a metroban ragadtam. - Az semmi. En nyolc orara a mozgolepcson...:D PS: ha mar volt akkor bocsanyat |
Quote:
|
- Miért utálja Jézus a Tik-Takot?
- Mert mindig átpotyog a kezén. |
ezen rohogok mar 10 perce, komolyan :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:37. |