![]() |
Quote:
|
off; Örülök, Ati, hogy megörvendeztetlek, főleg, hogy akaratomon kívül csinálom. :D Baromi ritkán írok úgy, ahogy a jelenlegi példában látszik. :D Egyébként az ennyire trehány fogalmazás engem is zavar, mert nem lehet gyorsolvasni, mert nem értem meg... Szavanként el kell olvasnom újra... Bocs az offért, abbahagytam. on;
|
----- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: 17xxx Sziasztok! Hozzám hasonló (max. 2 000 fős sereggel rendelkező) szövetségest keresek! Ha felkelt érdeklődésed, akkor írj a xxxxxx-os számra! Nem is tudtam, hogy az új stílus, hogy minél kevesebb seregem legyen... :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
2009-07-26 01:26:57
Helyezés: 1194 Érték: 36786 Üdv:Szövibe lépnék,a jtákot nagyon szeretem,de igy magányosan nagyon sz...r játszani!!!ha valakit érdekel akkor az dobjon egy zöldet! By:Demon :):) |
"ori eladó Y-ban 200 kör vip sms-ért faj meg személyiség még nincs te választasz majd ha megveszed"
Ennél mér csak az volt jobb, amikor valaki azt hirdette, hogy VIP-ért olyan nevű országot regisztrál, amit csak szeretnél. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valami azt súgja, hogy valaki látta a többi hirdetést, és ugyan fogalma sincs arról, hogy mi ez, gondolta kipróbálja, hátha kap pár VIP kört vadiúj országokért. :D |
All times are GMT +1. The time now is 13:20. |