![]() |
MNT...? Akarkitol! (Most kuld el, utanna mar kar sirni XD )
Happy Canada Day 4 everyone! |
Quote:
A szabály az szabály. Azért van hogy betartsák, és betartassák. (és ehhez sok számomra apróságok esetében karakánul ragaszkodsz is) Ha egy ilyen egyszerű szabály nincs egyértelműen használva, akkor joggal van bizonytalanság a kényesebb szituk megítélését illetően is (a játékos társak felöl mindenképpen), JKSZ stb... És egy bizonytalan szabályozás senkinek nem jó. (nekem biztosan nem) Persze dögöljön meg a tehén is, rá lehet húzni hisz Magyarországon ez a divat. De én rá tudom húzni azt is hogy mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek de én írtam supportra, ha kapok választ megosztom azokkal is akiket érdekel. Ne terelj lécc off-ba. |
Quote:
Ettől az indoklástól a falra mászok. |
Quote:
aljas és szemét dolognak tartom a dipis hirdetések jelentgetéseit. Remélem értetted a célzást |
Quote:
én nem vagyok ilyen. |
none kia fene vagy te ??? mindenhol látom a nevedet hogy Nem tetszett nem tetszett nem tetszett
írtál már valahova bármit is ???? Tetszett már valaha bármi is ? ??? |
Quote:
|
"varit"
Ismét egy lényegretörő hirdetés. :D |
Quote:
"mnt" :) |
2009-07-10 15:09:15 Helyezés: *********** Érték: ************** Sziasztok! Szövetségünk felvételt hirdet a következős pozíció betöltésére: "tapasztalt hadis tartalékkal 200 hektáron" Amit várunk: - min. 1-3 év releváns szakmai tapsztalat - dinamizmus, proaktív szemléletmód - felsőfokú magyar nyelvtudás és annak napi szintű használata, főleg írásban - jó kommunikációs készség, csapatjátékos beállítottság - erős analitikus képesség, fokozott figyelem a részletekre Amit nyújtunk: - nem multinacionális környezet - stabil háttér - fiatalos csapat, erős csapatszellem, összetartás - versenyképes ösztönzési rendszer - szakmai előrelépési lehetőség Üdv, Von CEO, HR manager, Team Lead nagyon ott van :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |