![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez tényleg annyira vicces? Ez a beszólás nem volt szép Tőled főleg nem kihozni a külsőre és főleg nem úgy, hogy egy olyan embernek címzed akivel elvileg jóban vagy és tudod emberileg mennyivel tisztább és érzékenyebb mint Te.! Amúgy még igazad sincs mert a a játék hevében az ember van, hogy ösztönösen tesz valamit és csak az a lényeg a másiknak ártson nem holmi éplistákra emlékezni!!! Vegyük pont a mi példánkat: kimentem Rád és zsigerből a földszerzést állítottam be pedig taktikailag nem volt jó húzás pusztítani akartam menni. Még Jocó írta is mekkora láma vagyok:) körváltás után Mondjuk a helyzet megoldódott, mert elfokoztál (gondolom zsigerből:))) ui: nem megsértődni hanem elgondolkozni... |
Quote:
Bár Remy nekem intézte a hozzászólását, úgy gondolom, hogy e pár kedves szóval nem rám gondoltál, főleg hogy Remyvel semmiképpen sem vagyunk jóban. Ha mégis rám gondoltál, azt nem értem... üdv, szép napot! |
nekem legfőképp az tetszett Remy hozzászólásában, hogy:
"mekkora lámaság volt hogy ezt csináltad, de ha mi csináltuk volna az teljesen jó lett volna, mivel mi annyira utálunk egyeseket, hogy nekünk még a száraz is logikus a nulla tanyára" bár 19:58 és 21:10 között megváltozhatott persze a stratégiai gondolkodása... :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ekkora öngólt remy.. eh :D
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-12-15 13:01:07 magikushapci (#549907) elfoglalt 755 hektárt Merengő (#424242) országától. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-12-16 07:00:58 ...Árnyak... (#612314) elfoglalt 1380 hektárt ALJAS (#306903) országától. Fordult volna a kocka? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pontosan, lett egy szabis tagotok is :) Egyébként meg alábecsültem Zolit (Árnyakat) és valóban, picit rosszul jöttem ki a dologból tegnap. De legalább már nem kell kilépkednem :D Minden rosszban van valami jó is. Na meg nem lehet mindig jól zárni a napot, ettől még nem kell felvenni a nagy mellényt egyeseknek. |
Ha már a pusztítás fel lett egyszer hozva, itt szeretnék gratulálni Lalának az eddigi legnagyobb pusztításhoz, amit valaha láttam. Konkrét számot nem írok, és szenvedő alanyt sem. (Teljesben nem látható, mert a Jedi erejét használta, és az ellen önmagát dózerolta le indokolatlanul durván... :D)
|
Quote:
Bár most, hogy jobban belegondolok tanultam is a nevedhez méltó új taktikai elemet! kösz Lala mondjuk valami fejlődést mutatsz mert ebben a hsz-ben legalább van némi pozitív is bocs de ha már privátban nem megy:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
16. éve kerültem ki suliból, azóta minden egyes napom hivatalosan be van dolgozva. Napi 10-12 órában dolgozom. Mellé lőttél ezzel nagyon :) |
Quote:
|
Elore is kellemes es Bekes Boldog Karacsonyi Unnepeket kivanok! :)
|
Quote:
Hát igen igy Karácsony elött van akinek más dolga is van mit a játék . Amugy meg ne félj megyek visza nem soká , még mindig jobb ez mint folyton ki be lépegetni ,hát igen gáz az ha egy 10 fös szöviböl csak az Orkok mernek támadni , és álltalába azok is a gyengébekre menek ( itt a törpékre gondoltam ) . Legalább majd máskor nem becsülsz alá :) |
Quote:
Sajnos mi nem tehetük meg hogy mindig elfokozunk több száz ezer egységet :( de amugy meg te mondtad nem az számit hogy hogyan hanem az hogy ki lesz a végén felül :) Indokok mindig vannak itt pl a föld volt az :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amugy meg: de igen, megtehetitek, van eleg egysegetek. (De nem ebbe a teologiai vitaba akartam belemenni, en csak gratulaltam vmiert...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2012-12-17 10:00:51 Ezüst Árnyak (#580211) elfoglalt 1092 hektárt ALJAS (#306903) országától.
Újra egy 360 fokos fordulat:) grat Hex, így legalább mégsem jutsz az én mindig 0 hekis ütéseim sorsára (ez nem erre a csatára vonatkozik, hanem általánosságban) |
Quote:
Elismerem, hihetetlenül eredményes taktika és elnézést a Dragonosoktól, hogy ezt mondom, de a Gunosok győzelme immáron nem kétséges. A következő topra törő generációknak ez egy nagyon figyelemreméltó és tanulságos háború. Kívülálló szemmel élvezet nézni. :) |
Quote:
nem hinném, hogy sokáig kell várni a következő top harcra, nem fogjuk hagyni, hogy a tüzes klán nyugisan ücsörögjön az első helyen. van és volt annyi eszünk, hogy ne menjünk bele fokozóversenyekbe szóval...:) |
Quote:
|
Quote:
Kicsit megmosolyogtato, hogy epp te beszelsz becsuletrol, ezt most Te is, es vityu is erti, de nem hoznam ki a kulsore, hogy "vadasz"atot rendezzek bizonyos soksereges tamadasokra... (Azt a Tsobi-fele gyozelem dolgot nem ertem, hiszen meg sem tudnam fogalmazni, mi szamit gyozelemnek, mikor mondhato, hogy gyozott barmelyik csapat is...) Amugy nekem nem cel elsonek lenni, csak szeretnem tudatositani, hogy kar volt belenkkotni. |
Miert kik vagytok ti, hogy nem lehet beletek kotni :))
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:47. |