Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 12-15-2012 20:15

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 301845)
Most így belegondolva, milyen durva lenne, ha klánszinten is lehetne vihart, szárazságot és fölrengést nyomatni :D Durva dolgok lennének ott :D

En azon gondolkodtam, hogy milyen jo lehetne klanrakit lopni.

Hex 12-15-2012 20:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301847)
En azon gondolkodtam, hogy milyen jo lehetne klanrakit lopni.

csinálni kéne rá egy kibeszélőt :D

Wolfi 12-16-2012 06:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301842)
Bukta, nem minden látszódik teljesben, pl ez sem, ezen nagyon jót sikerült nevetnünk a klántársakkal együtt: (24 óra már letelt)

2012-12-14 18:50:45
Instant Poison (#210497) Földeden 24 körig szárazság pusztít! A varázslat fentről érkezett, 2 - 8 kör távolságból.

Egy nem túl nagy infó hozzá:

Tanya 0 0%

Legutoljára anarchban kaptam ilyet vicceset egy tf orkra, na de egy top klántól ez erősen több, mint megmosolyogtató. :D

Ps: Igen, tudták, hogy milyen az éplistám.

Ez tényleg annyira vicces?
Ez a beszólás nem volt szép Tőled főleg nem kihozni a külsőre és főleg nem úgy, hogy egy olyan embernek címzed akivel elvileg jóban vagy és tudod emberileg mennyivel tisztább és érzékenyebb mint Te.!
Amúgy még igazad sincs mert a a játék hevében az ember van, hogy ösztönösen tesz valamit és csak az a lényeg a másiknak ártson nem holmi éplistákra emlékezni!!!
Vegyük pont a mi példánkat: kimentem Rád és zsigerből a földszerzést állítottam be pedig taktikailag nem volt jó húzás pusztítani akartam menni. Még Jocó írta is mekkora láma vagyok:) körváltás után
Mondjuk a helyzet megoldódott, mert elfokoztál (gondolom zsigerből:)))

ui: nem megsértődni hanem elgondolkozni...

Bukta 12-16-2012 08:06

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301850)
Ez a beszólás nem volt szép Tőled főleg nem kihozni a külsőre és főleg nem úgy, hogy egy olyan embernek címzed akivel elvileg jóban vagy és tudod emberileg mennyivel tisztább és érzékenyebb mint Te.!

Wolfi!
Bár Remy nekem intézte a hozzászólását, úgy gondolom, hogy e pár kedves szóval nem rám gondoltál, főleg hogy Remyvel semmiképpen sem vagyunk jóban. Ha mégis rám gondoltál, azt nem értem...

üdv, szép napot!

Surranohalal 12-16-2012 08:13

nekem legfőképp az tetszett Remy hozzászólásában, hogy:

"mekkora lámaság volt hogy ezt csináltad, de ha mi csináltuk volna az teljesen jó lett volna, mivel mi annyira utálunk egyeseket, hogy nekünk még a száraz is logikus a nulla tanyára"

bár 19:58 és 21:10 között megváltozhatott persze a stratégiai gondolkodása... :)

Wolfi 12-16-2012 08:31

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 301851)
Wolfi!
Bár Remy nekem intézte a hozzászólását, úgy gondolom, hogy e pár kedves szóval nem rám gondoltál, főleg hogy Remyvel semmiképpen sem vagyunk jóban. Ha mégis rám gondoltál, azt nem értem...

üdv, szép napot!

természetesen Remynek címeztem ő érteni is fogja remélem...

Remedy 12-16-2012 09:07

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301850)
Ez tényleg annyira vicces?

Tényleg... Legalább mosolyogni hadd lehessen rajta.

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 301852)
bár 19:58 és 21:10 között megváltozhatott persze a stratégiai gondolkodása... :)

A viccet bizony érteni is kell néha...

Surranohalal 12-16-2012 09:09

ekkora öngólt remy.. eh :D

Tsobi 12-16-2012 13:38

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-12-15 13:01:07 magikushapci (#549907) elfoglalt 755 hektárt Merengő (#424242) országától.

Tsobi 12-17-2012 04:36

2012-12-16 07:00:58 ...Árnyak... (#612314) elfoglalt 1380 hektárt ALJAS (#306903) országától.

Fordult volna a kocka? :)

Merengő 12-17-2012 09:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301862)
2012-12-16 07:00:58 ...Árnyak... (#612314) elfoglalt 1380 hektárt ALJAS (#306903) országától.

Fordult volna a kocka? :)

olyan 360 fokot .. :)

Hex 12-17-2012 09:35

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301865)

:D szóval maradt ugyan úgy minden, mint eddig :)

Pumi 12-17-2012 14:19

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301865)

Pontosan, lett egy szabis tagotok is :)
Egyébként meg alábecsültem Zolit (Árnyakat) és valóban, picit rosszul jöttem ki a dologból tegnap.
De legalább már nem kell kilépkednem :D
Minden rosszban van valami jó is. Na meg nem lehet mindig jól zárni a napot, ettől még nem kell felvenni a nagy mellényt egyeseknek.

Remedy 12-17-2012 14:50

Ha már a pusztítás fel lett egyszer hozva, itt szeretnék gratulálni Lalának az eddigi legnagyobb pusztításhoz, amit valaha láttam. Konkrét számot nem írok, és szenvedő alanyt sem. (Teljesben nem látható, mert a Jedi erejét használta, és az ellen önmagát dózerolta le indokolatlanul durván... :D)

Wolfi 12-17-2012 15:26

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 301872)
Egyébként meg alábecsültem Zolit (Árnyakat) és valóban, picit rosszul jöttem ki a dologból tegnap.
Minden rosszban van valami jó is. Na meg nem lehet mindig jól zárni a napot, ettől még nem kell felvenni a nagy mellényt egyeseknek.

a kilépkedésre nem lennék büszke! illetve arra sem a Te esetedben:)
Bár most, hogy jobban belegondolok tanultam is a nevedhez méltó új taktikai elemet!
kösz Lala

mondjuk valami fejlődést mutatsz mert ebben a hsz-ben legalább van némi pozitív is

bocs de ha már privátban nem megy:)

Merengő 12-17-2012 15:29

Quote:

szabis tagunk lett, sajnos nálunk nem mindenki munkanélküli, hogy itt tudjon lenni éjjel nappal. de nem is értem milyen nagy mellényről beszélsz, ha érted a 360 fokot azzal arra céloztam, hogy ugyan úgy állunk mint eddig, szarul de büszkén :)

Hex 12-17-2012 15:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301874)
Ha már a pusztítás fel lett egyszer hozva, itt szeretnék gratulálni Lalának az eddigi legnagyobb pusztításhoz, amit valaha láttam. Konkrét számot nem írok, és szenvedő alanyt sem. (Teljesben nem látható, mert a Jedi erejét használta, és az ellen önmagát dózerolta le indokolatlanul durván... :D)

az ő szemszögéből nem volt indokolatlan, csak az sem látszik sehol, ha érdekel a háború után, majd elmondom.

Pumi 12-17-2012 16:52

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301876)
szabis tagunk lett, sajnos nálunk nem mindenki munkanélküli, hogy itt tudjon lenni éjjel nappal.

16. éve kerültem ki suliból, azóta minden egyes napom hivatalosan be van dolgozva. Napi 10-12 órában dolgozom. Mellé lőttél ezzel nagyon :)

Merengő 12-17-2012 17:15

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 301881)
16. éve kerültem ki suliból, azóta minden egyes napom hivatalosan be van dolgozva. Napi 10-12 órában dolgozom. Mellé lőttél ezzel nagyon :)

akinek nem inge.. nem rád gondoltam konkrétan.

Dragi 12-17-2012 17:49

Elore is kellemes es Bekes Boldog Karacsonyi Unnepeket kivanok! :)

...Zoli... 12-17-2012 18:45

Quote:

Hát igen igy Karácsony elött van akinek más dolga is van mit a játék .
Amugy meg ne félj megyek visza nem soká , még mindig jobb ez mint folyton ki be lépegetni ,hát igen gáz az ha egy 10 fös szöviböl csak az Orkok mernek támadni , és álltalába azok is a gyengébekre menek ( itt a törpékre gondoltam ) .
Legalább majd máskor nem becsülsz alá :)

...Zoli... 12-17-2012 18:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301874)

Sajnos mi nem tehetük meg hogy mindig elfokozunk több száz ezer egységet :(

de amugy meg te mondtad nem az számit hogy hogyan hanem az hogy ki lesz a végén felül :)
Indokok mindig vannak itt pl a föld volt az :)

Pumi 12-17-2012 19:06

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301889)
Hát igen igy Karácsony elött van akinek más dolga is van mit a játék .
Amugy meg ne félj megyek visza nem soká , még mindig jobb ez mint folyton ki be lépegetni ,hát igen gáz az ha egy 10 fös szöviböl csak az Orkok mernek támadni , és álltalába azok is a gyengébekre menek ( itt a törpékre gondoltam ) .
Legalább majd máskor nem becsülsz alá :)

Még mindig nem értem miért baj az nektek ha nem kell a föld amit szerzek és leadom a császárnak. Ez is egy lehetőség, bárki megteheti...

Merengő 12-17-2012 19:08

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301890)

de amugy meg te mondtad nem az számit hogy hogyan hanem az hogy ki lesz a végén felül :)

ezt csempe írta

Remedy 12-17-2012 19:09

Quote:

Pedig neha a fokozas sokkal olcsobb, ha a nyersarakat nezed, es eletkeptelen sem marad az adott orszag utana. Amugy Csempe mondta azt, amit idezel.

Amugy meg: de igen, megtehetitek, van eleg egysegetek.

(De nem ebbe a teologiai vitaba akartam belemenni, en csak gratulaltam vmiert...)

vityu 12-17-2012 19:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301897)
en csak gratulaltam vmiert...

És 1-től 10-ig mennyire vagy ezért büszke magadra?

vityu 12-17-2012 19:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301897)
Pedig neha a fokozas sokkal olcsobb, ha a nyersarakat nezed, es eletkeptelen sem marad az adott orszag utana.

Jah, jut eszembe erről meg csak annyit, hogy megtanultuk már, hogy a fokozás egy kétélű fegyver, főleg ellenetek, mert állandóan ezt csináljátok. Semmi értelme nem lett volna egy fokozásnak, mert utána mentek piacmozgásról. Ergó, a fokozás egy olyan dolog, ami pénzbe kerül, és haszna sincs.

Pool 12-17-2012 20:05

Quote:

"Jegyezd vele az égre. Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Remedy 12-17-2012 20:10

Quote:

Originally Posted by ...Zoli... (Post 301889)
,hát igen gáz az ha egy 10 fös szöviböl csak az Orkok mernek támadni , és álltalába azok is a gyengébekre menek ( itt a törpékre gondoltam ) .

En lehet, hogy buta vagyok, de ki tamadjon frontalisan, ha nem az ork? Miert gaz ez?

Wolfi 12-17-2012 21:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301903)
En lehet, hogy buta vagyok, de ki tamadjon frontalisan, ha nem az ork? Miert gaz ez?

mégsem reagálok nincs értelme

Remedy 12-17-2012 23:00

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301907)
mégsem reagálok nincs értelme

Hat a hulyeseget kar is vedeni.... :)

vityu 12-17-2012 23:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301909)
Hat a hulyeseget kar is vedeni.... :)

És ezt itt mindenki magára veheti nyugodtan :)

Wolfi 12-18-2012 08:11

2012-12-17 10:00:51 Ezüst Árnyak (#580211) elfoglalt 1092 hektárt ALJAS (#306903) országától.

Újra egy 360 fokos fordulat:)

grat Hex, így legalább mégsem jutsz az én mindig 0 hekis ütéseim sorsára (ez nem erre a csatára vonatkozik, hanem általánosságban)

Tsobi 12-18-2012 19:01

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 301893)
Még mindig nem értem miért baj az nektek ha nem kell a föld amit szerzek és leadom a császárnak. Ez is egy lehetőség, bárki megteheti...

Erre azt tudnám mondani, hogy taktikailag megengedett, viszont rettentő unfair. Miért? Mert nem arra megy ki a játék, hogy minél magasabbra törjetek s topklán legyetek, hanem hogy kivéreztessétek őket és a pénzügyi fölényeteket kegyetlenül kamatoztassátok.

Elismerem, hihetetlenül eredményes taktika és elnézést a Dragonosoktól, hogy ezt mondom, de a Gunosok győzelme immáron nem kétséges.

A következő topra törő generációknak ez egy nagyon figyelemreméltó és tanulságos háború. Kívülálló szemmel élvezet nézni. :)

Merengő 12-18-2012 20:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301929)
Erre azt tudnám mondani, hogy taktikailag megengedett, viszont rettentő unfair. Miért? Mert nem arra megy ki a játék, hogy minél magasabbra törjetek s topklán legyetek, hanem hogy kivéreztessétek őket és a pénzügyi fölényeteket kegyetlenül kamatoztassátok.

Elismerem, hihetetlenül eredményes taktika és elnézést a Dragonosoktól, hogy ezt mondom, de a Gunosok győzelme immáron nem kétséges.

A következő topra törő generációknak ez egy nagyon figyelemreméltó és tanulságos háború. Kívülálló szemmel élvezet nézni. :)

szerintem ez a háború elején sem volt kétséges.. tudom, hogy hülyén hangzik de mi csak a becsületért küzdünk. 120k-s fokozások ellen egyszerűen nem lehet mit tenni. ( az első támadások kb ennyi pontról jöttek ).

nem hinném, hogy sokáig kell várni a következő top harcra, nem fogjuk hagyni, hogy a tüzes klán nyugisan ücsörögjön az első helyen. van és volt annyi eszünk, hogy ne menjünk bele fokozóversenyekbe szóval...:)

Hex 12-18-2012 21:19

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301929)
Kívülálló szemmel élvezet nézni. :)

Akkor már megérte :) a két klántól ezt kaptad karácsonyra :)))

Remedy 12-19-2012 03:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301934)
szerintem ez a háború elején sem volt kétséges.. tudom, hogy hülyén hangzik de mi csak a becsületért küzdünk. 120k-s fokozások ellen egyszerűen nem lehet mit tenni. ( az első támadások kb ennyi pntról jöttek ).

Ugyanezt csinaltatok Killerrel es terveztetek a tobbiekkel is. Igyekszunk megmutatni, hogy ez mennyire kellemetlen tud lenni a masik oldalrol.

Kicsit megmosolyogtato, hogy epp te beszelsz becsuletrol, ezt most Te is, es vityu is erti, de nem hoznam ki a kulsore, hogy "vadasz"atot rendezzek bizonyos soksereges tamadasokra...

(Azt a Tsobi-fele gyozelem dolgot nem ertem, hiszen meg sem tudnam fogalmazni, mi szamit gyozelemnek, mikor mondhato, hogy gyozott barmelyik csapat is...)

Amugy nekem nem cel elsonek lenni, csak szeretnem tudatositani, hogy kar volt belenkkotni.

papp2 12-19-2012 04:23

Miert kik vagytok ti, hogy nem lehet beletek kotni :))

J.Ati 12-19-2012 05:53

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 301940)
Miert kik vagytok ti, hogy nem lehet beletek kotni :))

Ne akard megtudni… ;):cool:

papp2 12-19-2012 06:11

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 301941)
Ne akard megtudni… ;):cool:

Ez jo :eek:

All times are GMT +1. The time now is 04:47.