![]() |
Quote:
|
Visszaadtam a lájkot :D
|
Annak ellenére, hogy a könyvekben az áll, öngyilkos lett, vannak olyan feltételezések is, miszerint nem úgy történt a dolog, ahogyan az napvilágot látott. Erről lehetne vitázni, de értelme nem lenne.
|
Nyugodtság nélkül szerintem meg sem lehetne tenni egy ilyen dolgot - bár szerintem Attila inkább beletörődött, megtört hangulatban írta azokat a sorokat.
|
Egyetemen volt albérlő-társam, vasárnap délután felhívott. Pont aludtam, akkori barátnőm, mostani feleségem vette fel a telefonomat, fél órát dumáltak, megkérte, hogy este ne menjek vissza, csak hétfőn délelőtt, ha nem gond. Megdumálták, úgy is tettem... este szétlőtte a fejét sörétessel... Basszus azt sem tudtam, hogy puska van az albiban.... meg hogy mire készül... eléltünk egymás mellett. Még egy hétig (nem) laktam ott, aztán huss. Azóta megpróbálok figyelni az emberekre...:(
|
|
mit jelent pontosan?
|
Valami Nostradamus jövendölés a lovas tánccal kapcsolatban, ha a ló eléri a 9 kört, vagyis a 9 nullát, akkor itt a vég :D
Ha jól tudom ennek a táncnak van egy videója, amit a youtube-on már majd nem egy milliárdan néztek meg, vagyis 1 000 000 000, 9 nulla, 9 kör. Nem rég olvastam erről valamit, de már nem tudom hol, talán a fészbúkon. |
Valami ilyesmi:
"Egy nyugodt reggel eljön a vég. Amikor a táncoló ló köreinek a száma eléri a 9-et." |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:08. |