Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Princ 01-10-2010 09:54

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 235857)
Vastag: höhö megszólalt a legnagyobb
Aláhúzott: Kényszerből?? mit lehet kényszernek nevezni? maradj itt, mert nem tápollak tovább?? vagy mi? :D

Hmm, szórul szóra ahogy mondta Tsobi. Kár volt azonosítanod magad.

Merengő 01-12-2010 10:23

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235867)
Nem mondom, hogy sose mondtam olyat, amiért utána elszégyelltem magam, de azért ennél egy-két fokkal normálisabban is meg lehetne nyilvánulni :)
Ha valakit utálsz, még a dühöngőben sem kellene szerintem arra utalgatni, hogy primitív és degenerált. Pláne nem ilyen nickkel :) Tsobié sem volt szép, de legalább névtelen volt, nem mocskolt senkit konkrétan (így nem alakul ki senkinek senkire prekoncepciója ismeretség nélkül); szűk a mezsgye, de átestél a túloldalra.
Ezzel nem akarlak megsérteni, meg nem okoskodni akarok, csak a véleményem mondtam meg, ha már neked is sikerült ilyen karakánul megfogalmazni :)

akkor te Ts-t többre tartod mert más háta mögött név nélkül rágalmaz valakit, akit külsőre nem is igazán jár olvasgatni... hát nem tudom, de szerintem undorító volt amit Ts írt, és nekem ez volt róla az őszinte véleményem.

Von 01-12-2010 11:11

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 236309)
akkor te Ts-t többre tartod mert más háta mögött név nélkül rágalmaz valakit, akit külsőre nem is igazán jár olvasgatni... hát nem tudom, de szerintem undorító volt amit Ts írt, és nekem ez volt róla az őszinte véleményem.

Én azt mondtam, hogy az emberek minimum 90%-a nem tudja kiről írta ezt Ts, így nem alakul ki ez alapján arról, akiről írta, rossz véleménye. Ebben az értelemben nem a háta mögött volt, mert aki tudja magáról, hogy róla írta Ts, az nyilván érti, aki meg nem, az nem érti :)
Amúgy a hozzászólásom nem arról szólt, hogy kit tartok többre :)

Tsobi 01-12-2010 11:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235725)
Imádom az olyan degenerált embereket, akik bár alapból primitívek, de mikor vitába bocsátkoznak egy olyan emberrel, akinek velük szemben igaza van, akkor az az ember mindjárt felsőbbrendűnek képzeli magát, gondolkodásra képtelen, egy pöcs és különben is azt hiszi ő mindent jobban és tud és hasonlók, miközben egy normális embernek fél perc alatt kirí, hogy a hülyének tényleg nincs igaza. Mikor kényszerből vagy egy közösségben ilyen emberekkel, akkor elgondolkodsz azon, hogy érdemes-e ilyen társaságban vegetálnod, nem lenne-e jobb máshol babérokra törni.... ?

Pfujj, de elegem van...

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 235857)
Vastag: höhö megszólalt a legnagyobb
Aláhúzott: Kényszerből?? mit lehet kényszernek nevezni? maradj itt, mert nem tápollak tovább?? vagy mi? :D

Quote:

Originally Posted by Von (Post 236310)
Én azt mondtam, hogy az emberek minimum 90%-a nem tudja kiről írta ezt Ts, így nem alakul ki ez alapján arról, akiről írta, rossz véleménye. Ebben az értelemben nem a háta mögött volt, mert aki tudja magáról, hogy róla írta Ts, az nyilván érti, aki meg nem, az nem érti :)
Amúgy a hozzászólásom nem arról szólt, hogy kit tartok többre :)

Én már csak azt nem értem, hogy az emberek maximum 10%-a miből szűri le azt, hogy miről van szó, mikor én bevések egy tökéletesen általános dühöngést egy topicba, mely elhelyezkedését tekintve köszönőviszonyban sem áll egy hódítós témával sem. Vagy az emberek 10%-a összesen 2-3 ember (akik tőlem tudták, hogy mi zu), tehát a fórumot nem olvassák többen 10-15 főnél? :)

Az, hogy a bennfenteseknek mennyire volt undorító a beírás, már lehet vitatéma: a legcsúnyább sértés, amit mással kapcsolatban használtam az a hülye, ezt pedig engedtessék meg alkalmazni mindenféle bírálat nélkül felindult állapotomban.

Más kérdés, hogy valakinek nem megy a szövegértés és nem tud összerakni egy összetett mondatot fejben, így egyes jelzőket másnak tulajdonít, mint akinek azok valóban szólnak.

Remélem kellőképpen kiveséztük az én dühöngésemet és most lehordhatunk valakit, aki a BKV sztrájk miatt ír be valami 'undorítót'. :)

Von 01-12-2010 11:32

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 236312)
Én már csak azt nem értem, hogy az emberek maximum 10%-a miből szűri le azt, hogy miről van szó

Mondtam egy számot, tetszés szerint behelyettesíthetsz nagyobbat is.

Tsobi 01-12-2010 11:34

Quote:

Originally Posted by Von (Post 236313)
Mondtam egy számot, tetszés szerint behelyettesíthetsz nagyobbat is.

Nyilván én is csak szemléltetni szerettem volna, hogy azon a 2-3 emberen kívül, akik jómagamtól tudták én egy büdös szót nem tettem közhírré, így a nyilvános megalázás, kibeszélés és egyéb szeretetteljes vádak talán értelmüket vesztik.

Gabro 01-12-2010 11:35

Quote:

..
Remélem kellőképpen kiveséztük az én dühöngésemet és most lehordhatunk valakit, aki a BKV sztrájk miatt ír be valami 'undorítót'. :)

tessék: dolgoznom kell, unom mint állat
tele a tököm mindennel, tanulnom is kéne ahhoz meg kedvem nincs...

hordjatok le! :D

Von 01-12-2010 11:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 236314)
így a nyilvános megalázás, kibeszélés és egyéb szeretetteljes vádak talán értelmüket vesztik.

Ilyet hol olvastál?

Tsobi 01-12-2010 11:39

Quote:

Originally Posted by Von (Post 236316)
Ilyet hol olvastál?

Számomra a "háta mögött rágalmaz valakit, aki nem is jár külsőre" ezt jelenti, de nem idéztem szó szerint.

Debilke 01-12-2010 21:09

Quote:

fel vagyok háborodva, Anyukám holnapra van bejelentve a fodrászhoz, dühöngök, hogy nem jut el a fodrászhoz, és nem lesz levágva és befestve sem a haja.... szégyen amit művelnek ezek a BKV-sok... :D

All times are GMT +1. The time now is 19:30.