Quote:
Originally Posted by Tsobi
(Post 235725)
Imádom az olyan degenerált embereket, akik bár alapból primitívek, de mikor vitába bocsátkoznak egy olyan emberrel, akinek velük szemben igaza van, akkor az az ember mindjárt felsőbbrendűnek képzeli magát, gondolkodásra képtelen, egy pöcs és különben is azt hiszi ő mindent jobban és tud és hasonlók, miközben egy normális embernek fél perc alatt kirí, hogy a hülyének tényleg nincs igaza. Mikor kényszerből vagy egy közösségben ilyen emberekkel, akkor elgondolkodsz azon, hogy érdemes-e ilyen társaságban vegetálnod, nem lenne-e jobb máshol babérokra törni.... ?
Pfujj, de elegem van...
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
(Post 235857)
Vastag: höhö megszólalt a legnagyobb
Aláhúzott: Kényszerből?? mit lehet kényszernek nevezni? maradj itt, mert nem tápollak tovább?? vagy mi? :D
|
Quote:
Originally Posted by Von
(Post 236310)
Én azt mondtam, hogy az emberek minimum 90%-a nem tudja kiről írta ezt Ts, így nem alakul ki ez alapján arról, akiről írta, rossz véleménye. Ebben az értelemben nem a háta mögött volt, mert aki tudja magáról, hogy róla írta Ts, az nyilván érti, aki meg nem, az nem érti :)
Amúgy a hozzászólásom nem arról szólt, hogy kit tartok többre :)
|
Én már csak azt nem értem, hogy az emberek maximum 10%-a miből szűri le azt, hogy miről van szó, mikor én bevések egy tökéletesen általános dühöngést egy topicba, mely elhelyezkedését tekintve köszönőviszonyban sem áll egy hódítós témával sem. Vagy az emberek 10%-a összesen 2-3 ember (akik tőlem tudták, hogy mi zu), tehát a fórumot nem olvassák többen 10-15 főnél? :)
Az, hogy a bennfenteseknek mennyire volt undorító a beírás, már lehet vitatéma: a legcsúnyább sértés, amit mással kapcsolatban használtam az a hülye, ezt pedig engedtessék meg alkalmazni mindenféle bírálat nélkül felindult állapotomban.
Más kérdés, hogy valakinek nem megy a szövegértés és nem tud összerakni egy összetett mondatot fejben, így egyes jelzőket másnak tulajdonít, mint akinek azok valóban szólnak.
Remélem kellőképpen kiveséztük az én dühöngésemet és most lehordhatunk valakit, aki a BKV sztrájk miatt ír be valami 'undorítót'. :)
|