![]() |
Mi az, ha teszel hozzá kisebb lesz, ha veszel el belőle nagyobb? - Gödör
A horoszkópom azt mondta, hogy a Sors Ujja Rám Fog Mutatni. Sajnos a Középső ujja volt.. Mit mondott a nyúl, amikor megerőszakolta a rókát? -Meghúztam a ravaszt. Mit mond az illedelmes terminátor? - Elnézést, hogy félbeszakítottam! Apa igaz, hogy könnyen el lehet tévedni ebben az erdőben?...Apa,APA!! Mi lesz a medvéből ha elüti a vonat? -Mackófelső, mackóalsó! Mi az piros és rontja a fogakat? -Tégla Ki az abszolút bátor ember? - Aki hashajtóra altatót vesz be. Mitől lila a Milkatehén?- Szorítja a kolomp a nyakát. Mit eszik a rockergólya? – Technosbékát. Hogy hívják a kis mellű nőt? - Nem hívják. Mit csinál a netező rab a börtönben? -Letölti a büntetését Hogy néz a gázpalack? -Bután Mit vet a kövér paraszt? -Jó nagy árnyékot |
- Géza! Hogy kell úszni tanítani a lányokat?
- Lágyan átkarolod a derekát, alul meg a melle alatt, aztán sétálsz vele a vízben és a mellúszást gyakoroljátok. - Jaj, ne hülyéskedj! A húgomról van szó. - Ja, az más! Lökd be a vízbe és kész. |
[törölve]
Már volt :p |
A tigris egyik reggel nagyszerűen érezte magát, és elindult az erdőbe.
Találkozott egy kis majommal, és ráordított: "KI A LEGFÉLELMETESEBB ÁLLAT A DZSUNGELBEN???" A kis majom nagyon félt a tigristől, és reszkető hangon így felelt neki: "Hát persze, hogy te vagy a legfélelmetesebb állat mind közül." Kis idő múlva a tigris találkozott egy szarvassal és ráordított: "KI A LEGNAGYSZERŰBB ÉS LEGERŐSEBB ÁLLAT A DZSUNGELBEN???" A szarvas nagyon megrettent, egész testében remegett, és így szólt: "Óh, hatalmas Tigris, te vagy a legfélelmetesebb állat a dzsungelben mind közül." A tigris már rettentő elégedett volt magával, amikor is szembetalálkozott az elefánttal. Az elefánt éppen valami növényt rágcsált, amikor a tigris ráordított: "KI A LEGFÉLELMETESEBB ÁLLAT A DZSUNGELBEN???" Az elefánt megragadta a tigrist az ormányával, felemelte, majd odavágta a földhöz, újra felvette, és addig rázta, amíg a tigrisből csak narancssárga és fekete foltokat lehetett látni, majd végül egy közeli fához vágta nagy mérgesen. A tigris, miután összeszedte magát, így szólt az elefánthoz: "Csak azért, mert nem tudod a választ, még nem kell ilyen dühösnek lenned." |
ez régi ,de jó szerintem:)
LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL - egy kis agyzsibbasztó mókás iromány derüljetek!! Kedves Lányom! Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkás hordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik. Csókol szerető anyád Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva. |
:D:D:D
Ez nagyon fájt :D |
1.892.208 aranyat elloptak!
1.893.657 aranyat elloptak! 1.895.108 aranyat elloptak! 1.896.559 aranyat elloptak! 1.898.012 aranyat elloptak! 1.899.465 aranyat elloptak! 1.900.920 aranyat elloptak! 1.902.376 aranyat elloptak! 1.903.833 aranyat elloptak! Elloptak 0 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 0 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet! 1.905.291 aranyat elloptak! Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat fentről érkezett, 2 - 6 kör távolságból. Levél tőlem: Gratulálok! Válasz: Köszönöm! Azt hiszem, téged nagyon megtéptek és piacra vágtad a sereged, én meg kiszúrtam a sok pénzt. Ez történt? Így jár aki gömbözéssel felhívja magára a figyelmet. Ilyen a játék! Sikeres jó játékot! Mindez A-ba 2 yard kp-val. |
Quote:
hat kerlek magyarazd mar el, mert nem ertem..:o |
Quote:
|
Pepus,újabb strigula :D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |