Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 12-13-2012 13:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301684)
Bekapott seregek terén amúgy hogy áll a statisztika? Már ha van ilyen..

17 - 13 oda, ha jól számolom, de nem 100% :D

(Na jó, így kissé félreérthető a kérdéssel együtt. Tehát mi kaptunk be 17 sereget, nekik csak 13.)

Remedy 12-13-2012 14:08

Olyan statisztika nincs, hogy a Dragon hanyszor tamadott ki frontalisan, azaz nem kitamadott orszagunkra?

Segitek: 2 volt ilyen osszesen eddig toluk...

Merengő 12-13-2012 14:30

killer sem volt inaktív mert háromszor is elfokozott előlem egymás után. gondolom nem a klántársai csinálták.

Padlócsempe 12-13-2012 14:32

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301684)
Bekapott seregek terén amúgy hogy áll a statisztika? Már ha van ilyen..

Fel nem foghatom az ilyen jellegű kérdéseket.

Orsi statisztikájának sem látom semmi jelentőségét.

Ez egy hosszú háború, még csak most kezdődött.

Számomra egyetlen egy mutató fog számítani: a harcok végén melyik klán lesz az első helyen. Az összes többi csak melléktermék.

Padlócsempe 12-13-2012 14:33

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301681)
Vannak bizony! Én már 6-0-ra állok veletek:)))
persze tudom egyszer eljön az én időm is, de talán ki nem egyenlítetek:) remélem...

Challenge Accepted :D

jampi 12-13-2012 15:13

az en meglatasom az, hogy csak a gyavak fokoznak el es nem is fair play:D

Wolfi 12-13-2012 15:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301688)
Olyan statisztika nincs, hogy a Dragon hanyszor tamadott ki frontalisan, azaz nem kitamadott orszagunkra?

Segitek: 2 volt ilyen osszesen eddig toluk...

először is az elején nehéz lett volna..
másodszor meg megadhatjuk nekem a harmadikat szerintem:) most legutóbb:)

Padlócsempe 12-13-2012 16:20

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301696)
először is az elején nehéz lett volna..
másodszor meg megadhatjuk nekem a harmadikat szerintem:) most legutóbb:)

Akárhogyis nézem, ki voltam támadva, szóval marad kettő :)

Wolfi 12-13-2012 16:25

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301697)
Akárhogyis nézem, ki voltam támadva, szóval marad kettő :)

nanana!
te jöttél felfelé keresztbe mentem az tutira nekem egy pont!
a teljesből is látszik bár te voltál az agresszor én voltam gyorsabb:)

Remedy 12-13-2012 16:31

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301698)
nanana!

Ezt nem tudom, honnan gondolod. Az azonos masodperces kiirasok a jatekban veletlenszeruek, nem idorendi sorrendben irodnak ki. Nem volt meg olyan, hogy klanrakibol "hamarabb" vetted ki a cuccot, mint ahogy beraktak?

Padlócsempe 12-13-2012 16:34

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 301698)
nanana!

Nézd meg a szövetség fontos eseményei között, hogy melyik történt előbb :) Kicsit lemaradtál. De bármikor pótolhatod, nem megyek sehova :D

Wolfi 12-13-2012 16:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301699)
Ezt nem tudom, honnan gondolod. Az azonos masodperces kiirasok a jatekban veletlenszeruek, nem idorendi sorrendben irodnak ki. Nem volt meg olyan, hogy klanrakibol "hamarabb" vetted ki a cuccot, mint ahogy beraktak?

látszik az Remy az ütésváltásból szerintem:)

Wolfi 12-13-2012 16:50

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301701)
Nézd meg a szövetség fontos eseményei között, hogy melyik történt előbb :) Kicsit lemaradtál. De bármikor pótolhatod, nem megyek sehova :D

küldtem neked ződbe hogy nem úgy van ahogy gondolod:)

Wolfi 12-13-2012 16:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301699)

remy nézd meg az eredményét onnan gondolom:)
nem publikus még így nem másolom be de tuti én voltam a gyorsabb sajnos....

Remedy 12-13-2012 16:55

Nezzetek meg a szabadsagnal mindketten es merjetek ossze kie nagyobb.... :D

Von 12-13-2012 18:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301657)
Dehogy 1/3-adat, majdnem a fele volt. :D Sokmindent nem tudsz..

Ha emlékeim nem csalnak, akkor az egy kicsi híján az egész volt, nem csak a fele :)

Killer 12-13-2012 20:41

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301690)
killer sem volt inaktív mert háromszor is elfokozott előlem egymás után. gondolom nem a klántársai csinálták.

ha nem lettem volna inaktiv szetutom az arcod,es nem csak elfokozok.....................

Merengő 12-13-2012 21:33

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 301715)
ha nem lettem volna inaktiv szetutom az arcod,es nem csak elfokozok.....................

öreg a telepen a kölykeiddel beszélhetsz így de velem nem. Zárjuk ki a fórumrol ezt a cigánykodást ha értelmesen nem tudsz röfögni akkor maradj csendben.

Padlócsempe 12-13-2012 22:30

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 301716)
öreg a telepen a kölykeiddel beszélhetsz így de velem nem. Zárjuk ki a fórumrol ezt a cigánykodást ha értelmesen nem tudsz röfögni akkor maradj csendben.

Folyamatosan inzultálod Killert, utána meg kikéred magadnak ha ennek megfelelően reagál?

vityu 12-13-2012 22:36

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 301722)
Folyamatosan inzultálod Killert, utána meg kikéred magadnak ha ennek megfelelően reagál?

Killer pont az, akinek kussban kéne maradni, miután x+2x elfokozott. Nem csak a nyálát verni, hogy mi lett volna ha...

vityu 12-13-2012 22:39

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 301715)

Egy online játékban legyen az a kemény, aki online, aki nem az, ne csodálkozzon, ha beverik, és ne csodálkozzon, ha a szövetségesei elfokozása miatt marad egyáltalán a hektárán...

Remedy 12-13-2012 22:40

Bar ezt nem epp nekem kellene irni, de talan megy ez kulturaltabban is. Foleg a Merengo beirasa minosithetetlen. Vityu, Te is vegyel peldat a mi klanvezerunktol kulturalt kommunikacioban.

vityu 12-13-2012 22:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301725)
Bar ezt nem epp nekem kellene irni, de talan megy ez kulturaltabban is. Foleg a Merengo beirasa minosithetetlen. Vityu, Te is vegyel peldat a mi klanvezerunktol kulturalt kommunikacioban.

Egyemmeg, a klánvezéretek semmire nem reagál... Annak idején sokszor próbáltam beszélgetni vele, mint régen, de semmire sem válaszolt.

vityu 12-13-2012 22:44

Quote:

Egyébként te is vehetnél róla példát, mert minősíthetetlen, ahogy másokról megnyilvánulsz. Úgyhogy te pont ne oktass ki engem.

Remedy 12-13-2012 22:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301726)
Egyemmeg, a klánvezéretek semmire nem reagál... Annak idején sokszor próbáltam beszélgetni vele, mint régen, de semmire sem válaszolt.

Nem erre gondoltam, de Tole meg nem lattam ilyen stilust. Szerintem egy klanvezernek jo peldat kell mutatnia. Annak idejen pedig rengeteget segitett Neked...

Killer bacsi beirasat nem ertettetek (vagy direkt nem akartatok), nem a mi lett volna resz volt a hangsulyos, hanem, hogy a tortentek is igazoltak, hogy inaktiv volt, felesleges azt feltetelezni, hogy raert. A reszleges inaktivitas pedig bekeidoszakban elfogadhato, mig harc eseten mar nem.

Remedy 12-13-2012 22:49

Quote:

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301727)
Egyébként te is vehetnél róla példát, mert minősíthetetlen, ahogy másokról megnyilvánulsz. Úgyhogy te pont ne oktass ki engem.

Figyelj a piros reszre, talan most menni fog....

Ha uj dolog jut eszedbe, inkabb modositsd Te is, felesleges ketszer tok ugyanaz beidezni egymas utan.

vityu 12-13-2012 22:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301729)
Figyelj a piros reszre, talan most menni fog....

Ha uj dolog jut eszedbe, inkabb modositsd Te is, felesleges ketszer tok ugyanaz beidezni egymas utan.

Pardon, éppen részeg vagyok, és semmi, de semmi értelmét nem látom annak, hogy te vered a nyálad arról, hogy nekem mit kellene csinálnom, amit te az életben nem csináltál. Otromba módon viselkedsz azokkal, akik a te nézetedet nem vallják. Fel kéne már nőni ahhoz, hogy egy véleménycserét úgy viselj, hogy nem feltétlenül csak neked lehet igazad... nevetséges, amit művelsz, az is, ahogy kizártál a magasfeszkó fórumról...

Remedy 12-13-2012 22:54

Igazabol most kiprobaltam, mi van, ha valaki tok normalisan, nyugodtan hivja fel a figyelmed valamire. Letojod a mondanivalot, el sem gondolkodsz rajta, csak azt figyeled, ki irta, es gondolkodas nelkul visszatamadsz - feleslegesen.

Oreg hiba.

Ati 12-13-2012 22:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301729)

Isten ments, hogy beleszóljak abba, ahogy egymást csépelitek itt szóban, de erre reagálok: a módosításnak megvan az az óriási hátránya, hogy ha az eredetit elolvastad, akkor a módosítottat már nagy valószínűséggel soha az életben nem veszed észre. Célszerű ilyenkor valóban új hozzászólást írni.

Remedy 12-13-2012 22:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301732)
Pardon, éppen részeg vagyok, és semmi, de semmi értelmét nem látom annak, hogy te vered a nyálad arról, hogy nekem mit kellene csinálnom, amit te az életben nem csináltál. Otromba módon viselkedsz azokkal, akik a te nézetedet nem vallják. Fel kéne már nőni ahhoz, hogy egy véleménycserét úgy viselj, hogy nem feltétlenül csak neked lehet igazad... nevetséges, amit művelsz, az is, ahogy kizártál a magasfeszkó fórumról...

Nah hat emiatt le ne idd magad, ha van masik orszagod, amivel jelentkezhetsz, tedd meg, elfogadom, ne ezen muljon a boldogsagod...

vityu 12-13-2012 22:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 301734)
Isten ments, hogy beleszóljak abba, ahogy egymást csépelitek itt szóban, de erre reagálok: a módosításnak megvan az az óriási hátránya, hogy ha az eredetit elolvastad, akkor a módosítottat már nagy valószínűséggel soha az életben nem veszed észre. Célszerű ilyenkor valóban új hozzászólást írni.

Azt hittem, amikor láttam, hogy írtál, hogy kapok a fejemre, de úgy látom, hogy mégsem. Sőt, figyelmeztetést sem kaptam. Király. :)

vityu 12-13-2012 23:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301735)
Nah hat emiatt le ne idd magad, ha van masik orszagod, amivel jelentkezhetsz, tedd meg, elfogadom, ne ezen muljon a boldogsagod...

Nem érdekel a fórumod, csak ugye amit lehet Mohammednek, azt nem szabad a kisökörnek, vagy hogy van. Te simán anyázhatsz egy fórumon, ahol én nem mondhatom azt, hogy egy seggefej vagy. Hát ez negatív diszkrimináció, pedig én téged akartalak megsérteni, te pedig más anyját, aki esetleg a világon a legtöbbet jelenti a másiknak.

Tsobi 12-13-2012 23:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 301734)
Isten ments, hogy beleszóljak abba, ahogy egymást csépelitek itt szóban..

Miért nem szólsz bele?
Érdekes módon máshol, ha a jelen szóváltás mélységének a töredékét is érintik a delikvensek, azonnal intézkedsz.

Remedy 12-13-2012 23:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301737)
Nem érdekel a fórumod, csak ugye amit lehet Mohammednek, azt nem szabad a kisökörnek, vagy hogy van. Te simán anyázhatsz egy fórumon, ahol én nem mondhatom azt, hogy egy seggefej vagy. Hát ez negatív diszkrimináció, pedig én téged akartalak megsérteni, te pedig más anyját, aki esetleg a világon a legtöbbet jelenti a másiknak.

Nos, ha meg nem erdekel, akkor minek hozod fel masodjara is...

Anyazni pedig sosem szoktam, vkivel keverhetsz.

vityu 12-13-2012 23:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301738)
Miért nem szólsz bele? Érdekes módon máshol ha a jelen szóváltás mélységének a töredékét is érintik a delikvensek, azonnal intézkedsz.

Tsobi, ha úgy érzed, hogy Remy nem érdemli meg, amit írok, akkor jelezd felém, és a te kedvedért visszafogom magam, mert TE emberileg érsz annyit nekem, hogy abbahagyjam. Ő nem.

Tsobi 12-13-2012 23:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 301740)
Tsobi, ha úgy érzed, hogy Remy nem érdemli meg, amit írok, akkor jelezd felém, és a te kedvedért visszafogom magam, mert TE emberileg érsz annyit nekem, hogy abbahagyjam. Ő nem.

Úgy tűnik nem tudom az előzményeket. Hosszú hónapok indulatai munkálnak mindkettőtökben, én pedig, bár korábban valaki akár tájékozottnak is mondott volna, most csak pislogok, hogy hová nem süllyedtek egymással szemben (amit ugyi mindkettőtöknek meg is írtam már).

SZERK: Kis hal vagyok én ahhoz, hogy beleszóljak a nagyok vitájába ill. saját tapasztalatból tudom, hogy milyen érzelmeket képesek kiváltani a játékbeli élmények az emberből.

vityu 12-13-2012 23:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301739)
Nos, ha meg nem erdekel, akkor minek hozod fel masodjara is...

Anyazni pedig sosem szoktam, vkivel keverhetsz.

Nem keverlek senkivel. Emlékeztem szerint annyit mondtam, hogy azért, amit írtál, szabolcsban simán megvernének. Erre jött a pumi cimborád, jelezve, hogy az ilyet, mint én borsodban vernék meg, majd te említetted, hogy nyugodtan szájba vághatlak, mert nálatok van egy mma harcos...

Ati 12-13-2012 23:09

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 301738)
Miért nem szólsz bele?
Érdekes módon máshol, ha a jelen szóváltás mélységének a töredékét is érintik a delikvensek, azonnal intézkedsz.

A lényeget kiemeltem. Két -- sőt, igazából három, esetleg négy -- különböző mérce vonatkozik a két-három-négy különböző helyre.

(Ezek: 1, privát üzenetek; 2, Hódító belső fóruma, ahol én vagyok a fórumgazda; 3, Hódító belső fóruma, ahol nem én vagyok a fórumgazda; 4, külső fórum.)

Próbálom ezt a "szigorúság" szerinti sorrendbe állítani, bár nem állítom, hogy ez ilyenkor teljesen tökéletes lesz. Elöl a legszigorúbb:

1, privát üzenetek
2, Hódító belső fóruma, ahol én vagyok a fórumgazda
4, külső fórum
3, Hódító belső fóruma, ahol nem én vagyok a fórumgazda

Remedy 12-13-2012 23:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 301743)
A lényeget kiemeltem. Két -- sőt, igazából három, esetleg négy -- különböző mérce vonatkozik a két-három-négy különböző helyre.

(Ezek: 1, privát üzenetek; 2, Hódító belső fóruma, ahol én vagyok a fórumgazda; 3, Hódító belső fóruma, ahol nem én vagyok a fórumgazda; 4, külső fórum.)

Próbálom ezt a "szigorúság" szerinti sorrendbe állítani, bár nem állítom, hogy ez ilyenkor teljesen tökéletes lesz. Elöl a legszigorúbb:

1, privát üzenetek
2, Hódító belső fóruma, ahol én vagyok a fórumgazda
4, külső fórum
3, Hódító belső fóruma, ahol nem én vagyok a fórumgazda

Ha mar temanal vagyunk: belso forumreszleteket, privat uzeneteket szabad a kulsore kimasolgatni?

Tsobi 12-13-2012 23:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 301749)
Ha mar temanal vagyunk: belso forumreszleteket, privat uzeneteket szabad a kulsore kimasolgatni?

Kisangyal és kisördög viaskodik bennem, hogy leírjam-e, de azért csak megteszem, ha már úgyis témánál vagyunk: tervezetten sereget beengedni szabad?

All times are GMT +1. The time now is 10:23.