![]() |
Quote:
(Na jó, így kissé félreérthető a kérdéssel együtt. Tehát mi kaptunk be 17 sereget, nekik csak 13.) |
Olyan statisztika nincs, hogy a Dragon hanyszor tamadott ki frontalisan, azaz nem kitamadott orszagunkra?
Segitek: 2 volt ilyen osszesen eddig toluk... |
killer sem volt inaktív mert háromszor is elfokozott előlem egymás után. gondolom nem a klántársai csinálták.
|
Quote:
Orsi statisztikájának sem látom semmi jelentőségét. Ez egy hosszú háború, még csak most kezdődött. Számomra egyetlen egy mutató fog számítani: a harcok végén melyik klán lesz az első helyen. Az összes többi csak melléktermék. |
Quote:
|
az en meglatasom az, hogy csak a gyavak fokoznak el es nem is fair play:D
|
Quote:
másodszor meg megadhatjuk nekem a harmadikat szerintem:) most legutóbb:) |
Quote:
|
Quote:
nanana! te jöttél felfelé keresztbe mentem az tutira nekem egy pont! a teljesből is látszik bár te voltál az agresszor én voltam gyorsabb:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
küldtem neked ződbe hogy nem úgy van ahogy gondolod:) |
Quote:
nem publikus még így nem másolom be de tuti én voltam a gyorsabb sajnos.... |
Nezzetek meg a szabadsagnal mindketten es merjetek ossze kie nagyobb.... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bar ezt nem epp nekem kellene irni, de talan megy ez kulturaltabban is. Foleg a Merengo beirasa minosithetetlen. Vityu, Te is vegyel peldat a mi klanvezerunktol kulturalt kommunikacioban.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Killer bacsi beirasat nem ertettetek (vagy direkt nem akartatok), nem a mi lett volna resz volt a hangsulyos, hanem, hogy a tortentek is igazoltak, hogy inaktiv volt, felesleges azt feltetelezni, hogy raert. A reszleges inaktivitas pedig bekeidoszakban elfogadhato, mig harc eseten mar nem. |
Quote:
Quote:
Ha uj dolog jut eszedbe, inkabb modositsd Te is, felesleges ketszer tok ugyanaz beidezni egymas utan. |
Quote:
|
Igazabol most kiprobaltam, mi van, ha valaki tok normalisan, nyugodtan hivja fel a figyelmed valamire. Letojod a mondanivalot, el sem gondolkodsz rajta, csak azt figyeled, ki irta, es gondolkodas nelkul visszatamadsz - feleslegesen.
Oreg hiba. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Érdekes módon máshol, ha a jelen szóváltás mélységének a töredékét is érintik a delikvensek, azonnal intézkedsz. |
Quote:
Anyazni pedig sosem szoktam, vkivel keverhetsz. |
Quote:
|
Quote:
SZERK: Kis hal vagyok én ahhoz, hogy beleszóljak a nagyok vitájába ill. saját tapasztalatból tudom, hogy milyen érzelmeket képesek kiváltani a játékbeli élmények az emberből. |
Quote:
|
Quote:
(Ezek: 1, privát üzenetek; 2, Hódító belső fóruma, ahol én vagyok a fórumgazda; 3, Hódító belső fóruma, ahol nem én vagyok a fórumgazda; 4, külső fórum.) Próbálom ezt a "szigorúság" szerinti sorrendbe állítani, bár nem állítom, hogy ez ilyenkor teljesen tökéletes lesz. Elöl a legszigorúbb: 1, privát üzenetek 2, Hódító belső fóruma, ahol én vagyok a fórumgazda 4, külső fórum 3, Hódító belső fóruma, ahol nem én vagyok a fórumgazda |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:23. |