![]() |
Quote:
|
Quote:
módosítás: Igen, elküldtem... :p |
1 napja abban a hitben voltam, hogy ma új klántagunk lesz...de az utolsó pillanatban máshová ment. :( :mad:
|
Quote:
Aláhúzott: Kényszerből?? mit lehet kényszernek nevezni? maradj itt, mert nem tápollak tovább?? vagy mi? :D |
sztem ne bánkodj ezen Vityu!:)
|
Quote:
|
Áhhh, kedves emberek vannak erre is...
Tegnap felhív, hogy már aznap este jönne a gépért, kifizeti, elviszi. Mondom jó, de szét van szedve, este érek haza... jólvan akkor ma délelőtt felhív, és jön. Reggel direkt felkelek, szétszedem az új gépet, összerakom a régit, minden rendben. Erre sehol senki, még csak nem is hív, mikor délben rácsörgök akkor szól, hogy ja, nem jön... kösz:mad: Ennyire nehéz felemelni azt a tetves telefont???:mad: |
Quote:
Ha valakit utálsz, még a dühöngőben sem kellene szerintem arra utalgatni, hogy primitív és degenerált. Pláne nem ilyen nickkel :) Tsobié sem volt szép, de legalább névtelen volt, nem mocskolt senkit konkrétan (így nem alakul ki senkinek senkire prekoncepciója ismeretség nélkül); szűk a mezsgye, de átestél a túloldalra. Ezzel nem akarlak megsérteni, meg nem okoskodni akarok, csak a véleményem mondtam meg, ha már neked is sikerült ilyen karakánul megfogalmazni :) |
Quote:
Pedig ha figyeltek az emberek, most volt egy nagyobb buktánk, de sikeresnek mondanám a klánt, voltak szép klánütéseink... Csak egyszer volt úgy, hogy úgy vertek be, hogy nem ment ki seregünk nekünk is, az is az én hibám volt, meg a másfél hetes folyamatos harcé. Most kilépőnk volt, mert nincs ideje játszani, és még csak a helyére sem találok embert, nemhogy az alapból üresre. (Amúgy ismerlek a játékon belül?) |
Quote:
de azota békében elférünk egymás mellett:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:31. |