Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 01-08-2010 15:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235732)
Jah, értem! :)

Isten ments, hogy válaszolj rá :D

vityu 01-08-2010 15:23

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235734)
Isten ments, hogy válaszolj rá :D

Mi va??? Válaszoltam, vagy nem? o.O

módosítás: Igen, elküldtem... :p

vityu 01-09-2010 18:24

1 napja abban a hitben voltam, hogy ma új klántagunk lesz...de az utolsó pillanatban máshová ment. :( :mad:

Merengő 01-09-2010 19:56

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235725)
Imádom az olyan degenerált embereket, akik bár alapból primitívek, de mikor vitába bocsátkoznak egy olyan emberrel, akinek velük szemben igaza van, akkor az az ember mindjárt felsőbbrendűnek képzeli magát, gondolkodásra képtelenegy pöcs és különben is azt hiszi ő mindent jobban és tud és hasonlók, miközben egy normális embernek fél perc alatt kirí, hogy a hülyének tényleg nincs igaza. Mikor kényszerből vagy egy közösségben ilyen emberekkel, akkor elgondolkodsz azon, hogy érdemes-e ilyen társaságban vegetálnod, nem lenne-e jobb máshol babérokra törni.... ?

Pfujj, de elegem van...

Vastag: höhö megszólalt a legnagyobb
Aláhúzott: Kényszerből?? mit lehet kényszernek nevezni? maradj itt, mert nem tápollak tovább?? vagy mi? :D

Sucó 01-09-2010 20:34

sztem ne bánkodj ezen Vityu!:)

Dragi 01-09-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 235857)
Aláhúzott: Kényszerből?? mit lehet kényszernek nevezni? maradj itt, mert nem tápollak tovább?? vagy mi? :D

te ki vagy ?

Alg 01-09-2010 21:24

Áhhh, kedves emberek vannak erre is...
Tegnap felhív, hogy már aznap este jönne a gépért, kifizeti, elviszi. Mondom jó, de szét van szedve, este érek haza... jólvan akkor ma délelőtt felhív, és jön. Reggel direkt felkelek, szétszedem az új gépet, összerakom a régit, minden rendben. Erre sehol senki, még csak nem is hív, mikor délben rácsörgök akkor szól, hogy ja, nem jön... kösz:mad: Ennyire nehéz felemelni azt a tetves telefont???:mad:

Von 01-09-2010 21:54

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 235857)

Nem mondom, hogy sose mondtam olyat, amiért utána elszégyelltem magam, de azért ennél egy-két fokkal normálisabban is meg lehetne nyilvánulni :)
Ha valakit utálsz, még a dühöngőben sem kellene szerintem arra utalgatni, hogy primitív és degenerált. Pláne nem ilyen nickkel :) Tsobié sem volt szép, de legalább névtelen volt, nem mocskolt senkit konkrétan (így nem alakul ki senkinek senkire prekoncepciója ismeretség nélkül); szűk a mezsgye, de átestél a túloldalra.
Ezzel nem akarlak megsérteni, meg nem okoskodni akarok, csak a véleményem mondtam meg, ha már neked is sikerült ilyen karakánul megfogalmazni :)

vityu 01-09-2010 22:49

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 235858)
sztem ne bánkodj ezen Vityu!:)

Hát tudod, amikor már összesen kb 3 hete keresek embert a klánba, és van olyan, hogy úgy kerül ki, hogy nem volt jelentkező, akkor már egy kicsit elmegy a kedvem.
Pedig ha figyeltek az emberek, most volt egy nagyobb buktánk, de sikeresnek mondanám a klánt, voltak szép klánütéseink... Csak egyszer volt úgy, hogy úgy vertek be, hogy nem ment ki seregünk nekünk is, az is az én hibám volt, meg a másfél hetes folyamatos harcé.

Most kilépőnk volt, mert nincs ideje játszani, és még csak a helyére sem találok embert, nemhogy az alapból üresre.

(Amúgy ismerlek a játékon belül?)

Sucó 01-09-2010 23:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235870)
Hát tudod, amikor már összesen kb 3 hete keresek embert a klánba, és van olyan, hogy úgy kerül ki, hogy nem volt jelentkező, akkor már egy kicsit elmegy a kedvem.
Pedig ha figyeltek az emberek, most volt egy nagyobb buktánk, de sikeresnek mondanám a klánt, voltak szép klánütéseink... Csak egyszer volt úgy, hogy úgy vertek be, hogy nem ment ki seregünk nekünk is, az is az én hibám volt, meg a másfél hetes folyamatos harcé.

Most kilépőnk volt, mert nincs ideje játszani, és még csak a helyére sem találok embert, nemhogy az alapból üresre.

(Amúgy ismerlek a játékon belül?)

Nem hiszem hogy a jelenlegi A-s orimat ismernéd, bár régebben egy másikkal volt közöttünk néhány pengeváltás:D
de azota békében elférünk egymás mellett:)

All times are GMT +1. The time now is 19:31.