![]() |
Zorán: Kell ott fent egy ország
nem szégyellem, de kihullott pár könnycsepp... |
Megnéztem a Sziklát és úgy éreztem, le kell tőccsem a zenéjét. Most ez szól.:cool:
|
Kovács Ákos: Láss bennem mást...
Azt hiszem ma tartok egy kis Ákos estet. :):):) Ákos: A világ legvégén... |
Bonanza Banzai - Calypso
|
"Csillagok alatt alszik a föld,
Lehet, hogy egyedül én vagyok ébren. Suhognak körben a zajmadarak, Társtalanul fekszem az éjben." |
Ákos - Virrasztó,
"Végtelen ébrenlét, Velem halgass még, Velem virrassz át Minden éjszakát. Örök készenlét, Csak halgass velem még, Velem virassz át Minden éjszakát." Majd az egyik örök kedvenc, és ma estére az utolsó. Ákos - Dúdolni halkan "Jéghideg ágyban ébredek, tudod, Fény mossa az éjszaka ráncait, Tudom és érzem, hogy merre jársz, Hiába hiszed, hogy nem vagy itt." |
Quote:
Onnan is visszahív egy szó, Dalt szül a súlyos félhomály, Érzem, hogy sírni volna most jó." Jó éjszakát szép álmokat! :) |
Ossian: A magam útját járom
"Az utca volt az én iskolám Szöges ostor a Bibliám A fizetségem, hogy élhetek És még remélhetek A mostoha idő tanított Hogy legfőbb jog az Ököljog S ha elárulnak, majd megszokod Nem nagy dolog" |
Scott_Project-Sensation_BLACK_Amsterdam_2007:)
|
Charlie: Az légy, aki vagy
"Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy, alakul még az igazi kép, nézni szeretném a színek, meg a fény hogyan fonnak Rád ma új ruhát!" |
All times are GMT +1. The time now is 20:24. |