![]() |
Na, ez sokkal jobb az előzőnél: :)
Rod Stewart: Every Beat of my Heart |
Állítólag nosztalgiaest van.*
Dead or alive- You spin me around:cool: |
Rednex - Anyway You Want Me:)
|
Ehh, én meg Nick Cave-t hallgattam mostanáig, és mot öl a depi... :o
|
Franco Micalizzi - Trinity
Fütyörészve kísérem :D |
Ott egyem meg a harcmezőn az utolsó komisz kenyerem,
De ne legyen a Hazám akkora, mint a tenyerem! Ha elbukom, hát volt értelme, védtem egy kócos szeretőt, Lábhoz tett fegyverrel állok meg hősen, az Úristen előtt! Bizonytalanok most az órák, titokba burkolt holnapok... De gyűlölöm a satnya várást, indulni inkább kész vagyok! Puskám csövébe virágszálat tűz majd egy kis magyar leány, És csillagokkal lüktet szíve utánam, őszi éjszakán! Ha elbukom, hát volt értelme, védtem egy kócos szeretőt, Lábhoz tett fegyverrel állok meg hősen, az Úristen előtt! Puskám csövébe virágszálat tűz majd egy kis magyar leány, És csillagokkal lüktet szíve utánam, őszi éjszakán! Vádló Bitófák, Militia Christi, Kívánság |
Nos ma kicsit lágyabb ének kell nekem:
Cranberries: No need to argue There's no need to argue anymore. I gave all I could, but it left me so sore. And the thing that makes me mad, Is the one thing that I had, I knew, I knew, I'd lose you. You'll always be special to me, Special to me, to me. And I remember all the things we once shared, Watching T.V. movies on the living room armchair. But they say it will work out fine. Was it all a waste of time. 'Cause I knew, I knew, I'd lose you. You'll always be special to me, Special to me, to me. |
Hobo Blues Band - Rolling Stones Blues
oszt P Mobil - Honfoglalás (*****) |
Én rádiót nyomatok mostanában:)
online megy egész nap! |
Kovács Kati - Indián Nyár
|
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |