![]() |
A férj faggatja a feleségét:
- Drágám! Hol van a tea? - Jaj, ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni! A tea a gyógyszeresfiókban van egy kakaósdobozban, amire az van ráírva, hogy só. |
Két amerikai turista Wales-be látogat, egy Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysilio gogogoch nevű kisvárosba.
Miután végignézték a nevezetességeket, beugranak egy étterembe, és rendelés közben azon vitatkoznak, hogy vajon hogy is kellene helyesen kiejteni a hely nevét, de mivel nem tudnak dűlőre jutni, ezért megkérdezi az egyik a pincért: - Elnézést hölgyem, el tudná nekünk lassan, tagoltan mondani a hely nevét ahol tartózkodunk, tudja, nem vagyunk idevalósiak, amerikaiak vagyunk. - Hogyne, Böööööörrrr-geeeeeer-Kiiiing :) ui: tényleg van ilyen walesi város :) |
Belép a szőke nő a felhőkarcoló legfelső emeletén levő bárba, meglát egy igen helyes pasit a pultnál, odalép hozzá:
- Szia, mit iszol? - Csodasört. A nő kicsit ideges lesz a flegma választól, és mérgesen mondja: -Lehet, hogy szőke vagyok, de ne nézz már hülyének légyszi, tudom, hogy nincs olyan, hogy csodasör. A férfi kérdőn ránéz: -Mondom, hogy csodasört iszok, figyeld csak meg! Ezzel becsapja a sört az arc mögé, kiugrik az ablakon és körberepüli a felhőkarcolót kétszer, majd visszarepül a bárba. A nő teljesen megdermed a csodálkozástól és kicsit szégyellve magát a hitetlenkedése miatt, odafurdul a pasihoz: -É..én is kérhetek ilyet? -Hogyne. És a fószer már rendeli is ki a következő csodasört. A nő izgatottságában gyorsan megissza, majd kiugrik az ablakon. 100 emelet zuhanás a betonba csapódva szörnyethal... Közben a csapos unottan törölgeti a poharakat, és odahajol egy másik vendéghez: - Ehh, de nagy paraszt ez a Superman amikor részeg! |
- Miért -5 a legjobb gyógyszer?
- ??? - Mert egybőlhat.. (1-6) |
Itt a folytatás:D
És melyik a legrosszabb gyógyszer? A 9... mert az meg fordítva hat. |
Egy ember sétál éjjel a sikátorban, egyszercsak arra lesz figyelmes, hogy jön valaki mögötte és azt suttogja:
- Én vagyok a James! Hátranéz, egy mogorva nagy darab alakot lát, úgyhogy sietősebbre veszi a lépteit, de a gyanús alak is gyorsít, és félhangosan suttogja: - Én vagyok a James! Emberünk még gyorsabban lépdel, közben egyre inkább izzadó tenyérrel az önvédelem lehetséges módszereit mérlegeli, az utána jövő pedig már szinte szalad, és még mindig mondogatja: - Én vagyok a James! A férfi elkezd pánikszerűen rohanni, már szinte kezdene torkaszakadtából segítségért kiáltozni is, mikor abbamarad a lépdelés mögötte, és a hang is egyre távolabbról hallatszik: - Hehe. Nem is én vagyok a James! |
- Emlékszik, hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
- A boncolás kb. este 8,30-kor történt. - És Kovács úr halott volt ebben az időpontban? - Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom. - Hány éves a fia, aki magával lakik? - Harmincöt, vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan. - Hány éve lakik magával? - Negyvenöt. |
haha
- Hogy hívják?
- Kovács Gültem - ??? - Amikor megszülettem, anyám azt mondta: "Legyengültem." - Apám válasza: "Legyen!" :) |
Közösség -> Tabló
Numer@ (#252331)
Becenév: Ati Saját bemutatkozás: naon jó fej vagyok! Attila:)alegjobbfej-nek nem is kezdődhetne másképp a bemutatkozása :D:D:cool: |
Quote:
Hírtelen nem tudtam,hogy miről van szó:) Úgy látszik már akkor is jó fej voltam:-/ :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:18. |