Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 12-25-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 233665)
Tsobi, nem lehetne az ilyet a hétköznapokra hagyni? Miért muszáj ilyenkor is ezzel foglalkozni... ?

Ha politika témát nyitottam volna, akkor azt mondom igazad van, de a dühöngőbe dühöngeni kell jönni és ez engem ünnepnapokon ugyanúgy dühít, mint hétköznapokon. :)

Ati 12-25-2009 10:26

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233694)
Ha politika témát nyitottam volna, akkor azt mondom igazad van, de a dühöngőbe dühöngeni kell jönni és ez engem ünnepnapokon ugyanúgy dühít, mint hétköznapokon. :)

A politikának a politika témán kívül sehol máshol nincs helye. A dühöngőben sem. Ha ezt nem sikerül betartani, akkor egyértelműbbé fogom tenni, és sehol nem lehet az egész fórumon. Azt gondolom, hogy viszonylag egyszerűen követhető most is, hogy politika csak a politika témában, de ha ez gondot okoz, akkor tényleg csak a politikai témájú beírások teljes tiltása marad.

Bár ha csak egy ember van, aki folyton máshova irogatja, akkor.........

Ugye be lehet tartani ezt az egyszerű kérést?

Tsobi 12-25-2009 10:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233696)
A politikának a politika témán kívül sehol máshol nincs helye. A dühöngőben sem. Ha ezt nem sikerül betartani, akkor egyértelműbbé fogom tenni, és sehol nem lehet az egész fórumon. Azt gondolom, hogy viszonylag egyszerűen követhető most is, hogy politika csak a politika témában, de ha ez gondot okoz, akkor tényleg csak a politikai témájú beírások teljes tiltása marad.

Bár ha csak egy ember van, aki folyton máshova irogatja, akkor.........

Ugye be lehet tartani ezt az egyszerű kérést?

Természetesen. :)

Ati 12-25-2009 10:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233697)
Természetesen. :)

Köszönöm. :)

Khazad-Dum 12-25-2009 11:05

Egyetemisták

Az egyetemi színvonalra visszatérve van egy kis történetem, amikor meghallottam majdnem kiestem a padból.
Diplomácia történet, A hidegháború szakaszait tanuljuk, a tanár felírja a táblára, hogy Coldwar és megkérdezi hogy vajon miért így hivták. Erre valaki azt mondja, hogy: "Azért mert télen vívták meg." Hát a tanár azt se tudta, hogy köpjön vagy nyeljen.
De a még viccesebb, hogy az osztály fele nem értette miért röhög a másik fele a leányzóról nem is szólva aki mondta.

A másik meg annyira nem ütős de azért ott van a szeren. tanár kérdezi mikor volt a Habsburg örökösödési háború erre hátulról valaki: XIX. század.
Jó, hogy az emberek nagy része sem tudná, de azért egy történelem hallgatónak jó lenne legalább az évszázadot tudnia, ha nem is napra pontosan.

Tsobi 01-04-2010 21:46

Üdvözlünk, Tsobi.
509 olvasatlan üzenet

:eek:

Andrew 01-04-2010 21:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235033)
Üdvözlünk, Tsobi.
509 olvasatlan üzenet

Aki rosszul viselkedik :p:D

J.Ati 01-04-2010 22:36

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235033)
Üdvözlünk, Tsobi.
509 olvasatlan üzenet

Üdvözlünk Tsobi!

Jelöld a fórumokat olvasottnak:)

Tsobi 01-04-2010 22:41

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 235038)
Aki rosszul viselkedik :p:D

Erre tudnék valamit írni, de meglehet akkor egy pöppet hosszabb ideig nem látogatnám a fórumot. :)

Gabro 01-05-2010 07:02

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 233702)
Az egyetemi színvonalra visszatérve van egy kis történetem, amikor meghallottam majdnem kiestem a padból.
Diplomácia történet, A hidegháború szakaszait tanuljuk, a tanár felírja a táblára, hogy Coldwar és megkérdezi hogy vajon miért így hivták. Erre valaki azt mondja, hogy: "Azért mert télen vívták meg." Hát a tanár azt se tudta, hogy köpjön vagy nyeljen.
De a még viccesebb, hogy az osztály fele nem értette miért röhög a másik fele a leányzóról nem is szólva aki mondta.

A másik meg annyira nem ütős de azért ott van a szeren. tanár kérdezi mikor volt a Habsburg örökösödési háború erre hátulról valaki: XIX. század.
Jó, hogy az emberek nagy része sem tudná, de azért egy történelem hallgatónak jó lenne legalább az évszázadot tudnia, ha nem is napra pontosan.

:D
valahogy a gyorsul a világ egyre hülyébbek leszünk...

All times are GMT +1. The time now is 09:18.