![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ps: semmit sem utalok jobban, mint a Bologato Janosokat. Ellenben a Kotozkodo Boborjanokat sem szeretem. :) |
Quote:
A válaszaimban védelemről nem volt szó, csak a te hozzáállásodról. Mivel ez már a második fantázia volt részedről ugyanarra a témára, valóban nem ártana egy nagyon-nagyon kevéske szöveghűség amíg olyan dolgokkal vagy elfoglalva amit te állítottál de senki nem cáfolt. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
szal már lefordulni se "szabályos" :DDD eszem megáll :)))
|
Quote:
|
Adott egy szövetség,melynek dipós hirdetése elnyerte tetszésem,hát beléptem. Nem szóltam,mikor az egyik tagot csak 3 (három!!) naponta láttam beköszönni két percre. Nem szóltam,mikor kiderült,hogy egytől egyig mindegyikük szinte kezdő. Nem szóltam akkor sem,mikor a hirdetés szövegével tökéletesen ellentétes jellemzőket véltem felfedezni a tagoknál.. amellett viszont már nem tudtam szó nélkül elmenni,mikor az egyikük elmesélte,hogy a közelmúltban JKSZ hadjáratot indított egy jelenleg vele rossz viszonyban levő játékos ellen,és most támogatásom kéri. Mikor mondtam,hogy az én elveimmel ez egyáltalán nem összeegyeztethető,akkor még én voltam a rossz és a szemét,amiért kiléptem a szövetségből és rám kiáltották a "Bűnösök közt cinkos,aki néma!" jelszóval,hogy álszent vagyok,mert nem jelentem őket.
Ilyen esetben megengedett a diszkrét dühöngés vagy én vagyok a hüle,hogy furcsállom?? |
Néhány napja szövetségem vezére (volt) arra kért hogy írjak egy 6 szemes játékosnak üzenetet a nevében, hülye csalók szöveggel. Ezt visszautasítottam, mert egyáltalán nem tűnt csalónak számomra az illető játékos, erre én lettem a hülye p*csa, hálistennek rögtön törölt is a vezér :)
Én is dühöngtem nagyon-nagyon. |
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Vagy nyitva a kapu :p de a kerítéses jobban tetszik :p) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...postcount=2980 (és örülök hogy itt is látlak, eddig csak gyanítottam hogy te lehetsz a "Hódítós leányzó" ;)) |
Quote:
|
Hihetetlenül fel tud idegesíteni ez az 5ös szint! :mad:
Kiépülőfélben vagyunk, egy mf félelf lopkodja a szövimet, egy orkot, aki ír neki, hogy talán nem kéne, így, semmi durvát, erre visszaír: "Nem sokáig lesz így orid, ha nem tanulod meg a diplomácia nyelvét, Így elég hamar elfogsz vérezni..." Hát hogy honnan veszik az emberek ezt a nagyképűséget??? :mad: Hangsúly azon, hogy kiépülőfélben vagyunk... Ilyenkor szét tud ütni az ideg, hogy még várni kell pár napot, míg rendesen feltöltődünk, és megfingatjuk... Komolyan egyesek mennyire gyenge értelmi színvonalon állnak... |
Intelligens üzenetek nálunk is előfordulnak:
"xxxxxxxxx (#xxxxxxx) - 2009-06-13 04:37:12 ******, édes szívem. Ráb*sztál. Nem ma kezdtem. Kb.8 éve. Az összes fejlesztő, és teszt csapatban játszottam. Nem magyarázom soká. Vajdajia. Attila ismer. Hm. El lehet b*szni. Néha. Nem tudni. Na majd. Megjegyeztelek. :)" Igazából nem is ide írtam volna, hanem valamelyik poén-témába, csakhogy azóta sem történt semmi a sráccal, pedig jelentettük. De várjuk türelemmel a Support reakcióját, és addig is kalapálgatjuk a srácot :cool: |
Quote:
De ez most annyira feldühített, hogy muszáj volt ide beírnom. Pff. Írtam neki, de csak annyit, hogy "bátor vagy hallod-e! :D" De komolyan nem értem, hogy miért jó ilyen fokú bunkó fenyegetőzéseket írni, dehát boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa... |
Hogy lehet úgy emlékezni, hogy "tegnapelőtt reggel 8 óra 38 perckor regisztráltam", amikor valaki közel 8 hónapja regisztrált? :D Az emberi hibernálás mára már valóság? :D
|
Quote:
(és válaszolj a pm-eidre :p) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üdv! Azért írok neked, mert hallottam róla, hogy te foglalkozol orik eladásával. És engem érdekelne egy 1/A-s ori! Adnál egy msn címet, amennyiben lehetne róla szó hogy vegyek egyet?
Üdv: Nem szeretek ilyen leveleket kapni.:mad: Nem foglalkozok ilyenekkel és nem is érdekel!!!!! |
Quote:
|
Az üzenetet továbbítottuk a Hódító adminisztrátorainak, a feladó sorsáról ők döntenek. Köszönjük, hogy hozzájárulsz a játék kultúrált szinten tartásához.
|
Quote:
De komolyan, aki ezzel *foglalkozik*, annak vagy több országa van, vagy felhajtja a potenciális eladókat, miután a vevő jelentkezett :D Ez elég hihetetlenül hangzik, arról nem is beszélve, hogy hol hallott ilyet!? |
Quote:
|
Quote:
A kamuszag alatt nem tudom mit lehetne érteni pontosan, csak gyanús ez a fajta tájékozottság, miszerint tudja, hogy lehet venni, azzal a tájékozatlansággal vegyítve, miszerint zöldben írja meg. Lehet valami rosszakarója megvezette esetleg. |
Quote:
teszem hozzá, hogy még nincs A-s orim, majd 800 kör múlva... erre varj gombot. három szemes ori volt |
Quote:
lehet hogy a szervezés öröme is elég, nem is kell hogy nyereséges legyen :) zöldben általában addig ilyen nyíltak az emberek sztm amíg nincs következménye. aztán hogy utána tettben továbbra is vagy mégsem, azt egyéne válogatja. :) |
Quote:
Nem is emlékszem mikor kaptam utoljára olyan zöldet, amin nagyot lehetett volna röhögni, mint például ezen, amit te kaptál :D Fogalmam sincs mi hajtja ezeket az embereket, mindenesetre érdekes jelenség. És hogy lehet valaki akkora gyík, hogy ráadásul rossz embernek küldi az üzenetét? :D Hihetetlen. |
Dühöngök. :mad:
Komolyan mondom, nem értem, hogy néhányan miért játszanak ezzel a játékkal...Küld valaki nekem szó nélkül egy kölcsönös mnt-t. Ne ismerem, gondolom megkérdezem privátban, mire visszaírja, hogy diplomácia miatt. Se köszönés, se aláírás, semmi. Mondom azért megnézem. Meggömbözöm, látom sok pénz, stb. gondoltam lelopom. Írom is neki, hogy mázlija van, hogy gyorsan nem fogadom el az MNT-t lopás után, hogy ne tudjon visszavágni, mert szerintem ez minimum korrektség, ami után, ahelyett, hogy bármit is csinálna (még csak a pénzt sem ürítette az oriból :D), elkezd fenyegetni privátban. Ezért aztán érdemes a játékkal játszani. :cool: Legalább szereztem egy kis pénzt. :D |
magyarolszág (#600280)
Lehet még csodálkozott is, hogy miért nem foglalt... :D |
Quote:
Apropó, kié lett a 600000-ik ország? Meeeeg ha már itt tartunk... lesz 666666-ik? :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:08. |