Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Hex 05-27-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 212732)
Legalább még többen megtudták kiről van szó :p
:D

mondasz valamit :)

Princ 05-27-2009 19:00

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 212732)
Legalább még többen megtudták kiről van szó :p
:D

Van 9 szövim pillanatnyilag, valamint soha nem tettem közkinccsé az orilistámat. Szóval ez nem valószínű. :)

Remedy 05-27-2009 19:34

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 212730)
Az az igazán zavaró ha már véleményem se lehet egy nyilvános fórumon ha a szövim írásain nyíltan csámcsognak! :mad:

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 212731)
Ha szövid meg nem érti, hogy hogy eshet egyik pillanatról a másikra drasztikusan egy ország értéke, akkor mielőtt égeti magát, magyarázd el neki.

Aha, innen mar minden vilagos. Valoban, en is csak Hex tanacsat tudnam ismetelni. Tenyleg segits neki inkabb, mint hogy probalsz engem hulyenek, esetleg sablonosnak beallitani. :) Velemenyed meg termeszetesen lehet, miert ne lehetne? De ilyen esetben en nem a szovimet vedem, hanem elmagyarazom neki, hogy aze' ennyire hulye ne legyen mar, es szamoljon el 10-ig, es gondolkodjon, mielott barom zoldeket irogat... :) Esetleg kerdezzen meg egy okosabbat.

Ps: semmit sem utalok jobban, mint a Bologato Janosokat. Ellenben a Kotozkodo Boborjanokat sem szeretem. :)

Princ 05-27-2009 21:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 212735)
Aha, innen mar minden vilagos. Valoban, en is csak Hex tanacsat tudnam ismetelni. Tenyleg segits neki inkabb, mint hogy probalsz engem hulyenek, esetleg sablonosnak beallitani. :) Velemenyed meg termeszetesen lehet, miert ne lehetne? De ilyen esetben en nem a szovimet vedem, hanem elmagyarazom neki, hogy aze' ennyire hulye ne legyen mar, es szamoljon el 10-ig, es gondolkodjon, mielott barom zoldeket irogat... :) Esetleg kerdezzen meg egy okosabbat.

Ps: semmit sem utalok jobban, mint a Bologato Janosokat. Ellenben a Kotozkodo Boborjanokat sem szeretem. :)

Nehéz olyan emberrel szót érteni akivel többségében állítólag csak kötekszenek fórumon. Még barátkozás esetén is. A maradék meg szokás szerint ostoba vagy hülye (a 2. állandó sablon szerint), ahogy pl a fentiekben is.

A válaszaimban védelemről nem volt szó, csak a te hozzáállásodról. Mivel ez már a második fantázia volt részedről ugyanarra a témára, valóban nem ártana egy nagyon-nagyon kevéske szöveghűség amíg olyan dolgokkal vagy elfoglalva amit te állítottál de senki nem cáfolt. ;)

Hex 05-27-2009 21:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 212739)
Nehéz olyan emberrel szót érteni akivel többségében állítólag csak kötekszenek fórumon. Még egy szövijére is így talált. A maradék meg szokás szerint ostoba vagy hülye, például a fentiekben is.

A válaszaimban védelemről nem volt szó, csak a te hozzáállásodról. Mivel ez már a második fantázia volt részedről ugyanarra a témára, valóban nem ártana egy nagyon-nagyon kevéske szöveghűség.

nem vagyok Remyvel szöviben egy szinten sem.

Tsobi 05-28-2009 08:12

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 212731)
De én kíváncsi voltam a Remy mögött lévő emberre és Ők a Hex mögött lévő emberre.

És Remyre nem voltál kiváncsi? És Ő Rád? :D

Dragi 05-28-2009 08:24

szal már lefordulni se "szabályos" :DDD eszem megáll :)))

Tsobi 05-28-2009 09:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 212711)
A nevet direkt nem irtam, hogy ki az.... :)

Találgatni lehet? ;) :p

Tsobi 05-30-2009 19:57

Adott egy szövetség,melynek dipós hirdetése elnyerte tetszésem,hát beléptem. Nem szóltam,mikor az egyik tagot csak 3 (három!!) naponta láttam beköszönni két percre. Nem szóltam,mikor kiderült,hogy egytől egyig mindegyikük szinte kezdő. Nem szóltam akkor sem,mikor a hirdetés szövegével tökéletesen ellentétes jellemzőket véltem felfedezni a tagoknál.. amellett viszont már nem tudtam szó nélkül elmenni,mikor az egyikük elmesélte,hogy a közelmúltban JKSZ hadjáratot indított egy jelenleg vele rossz viszonyban levő játékos ellen,és most támogatásom kéri. Mikor mondtam,hogy az én elveimmel ez egyáltalán nem összeegyeztethető,akkor még én voltam a rossz és a szemét,amiért kiléptem a szövetségből és rám kiáltották a "Bűnösök közt cinkos,aki néma!" jelszóval,hogy álszent vagyok,mert nem jelentem őket.

Ilyen esetben megengedett a diszkrét dühöngés vagy én vagyok a hüle,hogy furcsállom??

Ildee 05-30-2009 20:04

Néhány napja szövetségem vezére (volt) arra kért hogy írjak egy 6 szemes játékosnak üzenetet a nevében, hülye csalók szöveggel. Ezt visszautasítottam, mert egyáltalán nem tűnt csalónak számomra az illető játékos, erre én lettem a hülye p*csa, hálistennek rögtön törölt is a vezér :)
Én is dühöngtem nagyon-nagyon.

Ati 05-30-2009 20:09

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213121)
Néhány napja szövetségem vezére (volt) arra kért hogy írjak egy 6 szemes játékosnak üzenetet a nevében, hülye csalók szöveggel. Ezt visszautasítottam, mert egyáltalán nem tűnt csalónak számomra az illető játékos, erre én lettem a hülye p*csa, hálistennek rögtön törölt is a vezér :)

Magát nem akarta kitiltatni, de mást igen? :confused: De jó az ilyen vezér... :mad:

:)

Tsobi 05-30-2009 20:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213122)
Magát nem akarta kitiltatni, de mást igen? :confused: De jó az ilyen vezér... :mad:

Nagy az Isten állatkertje..:)

Ildee 05-30-2009 20:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213122)

Igazából már nem tudott neki írni, mert letiltotta pár hasonló levél után :D:D:D

Andrew 05-31-2009 11:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 213123)
Nagy az Isten állatkertje..:)

Nem az a gond... Hanem hogy alacsony a kerítés, és a hülyék ki-be ugrálnak :D
(Vagy nyitva a kapu :p de a kerítéses jobban tetszik :p)

Ati 05-31-2009 11:48

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 213200)
Nem az a gond... Hanem hogy alacsony a kerítés, és a hülyék ki-be ugrálnak :D
(Vagy nyitva a kapu :p de a kerítéses jobban tetszik :p)

Azt értem, hogy non-stop, de mikor nyit? :D

Andrew 05-31-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213205)
Azt értem, hogy non-stop, de mikor nyit? :D

Kedden hajnalban.

laci 06-01-2009 23:14

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213121)

Az ügy elején már én is mérgelődtem a másik dühöngős témában, de még a folyamat elején :)

http://forum.hodito.hu/showpost.php?...postcount=2980

(és örülök hogy itt is látlak, eddig csak gyanítottam hogy te lehetsz a "Hódítós leányzó" ;))

Eke 06-02-2009 09:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 213402)
Az ügy elején már én is mérgelődtem a másik dühöngős témában, de még a folyamat elején :)

http://forum.hodito.hu/showpost.php?...postcount=2980

(és örülök hogy itt is látlak, eddig csak gyanítottam hogy te lehetsz a "Hódítós leányzó" ;))

Aha szóval te vagy a csaló,meg a tolvaj csaló,meg a tolvaj ,gazfickó csaló?És megérte? Gondolj bele egy ártatlan szövivezér törölt miattad.Na ezé dühöngök,illetve azé hogy nem miattam törölt.

Von 06-22-2009 21:54

Hihetetlenül fel tud idegesíteni ez az 5ös szint! :mad:
Kiépülőfélben vagyunk, egy mf félelf lopkodja a szövimet, egy orkot, aki ír neki, hogy talán nem kéne, így, semmi durvát, erre visszaír:

"Nem sokáig lesz így orid, ha nem tanulod meg a
diplomácia nyelvét, Így elég hamar elfogsz
vérezni..."

Hát hogy honnan veszik az emberek ezt a nagyképűséget??? :mad:
Hangsúly azon, hogy kiépülőfélben vagyunk... Ilyenkor szét tud ütni az ideg, hogy még várni kell pár napot, míg rendesen feltöltődünk, és megfingatjuk...
Komolyan egyesek mennyire gyenge értelmi színvonalon állnak...

laci 06-22-2009 22:37

Intelligens üzenetek nálunk is előfordulnak:

"xxxxxxxxx (#xxxxxxx) - 2009-06-13 04:37:12

******, édes szívem.
Ráb*sztál.
Nem ma kezdtem.
Kb.8 éve. Az összes fejlesztő, és teszt csapatban játszottam.
Nem magyarázom soká.
Vajdajia.
Attila ismer.
Hm. El lehet b*szni. Néha. Nem tudni.
Na majd.
Megjegyeztelek. :)"

Igazából nem is ide írtam volna, hanem valamelyik poén-témába, csakhogy azóta sem történt semmi a sráccal, pedig jelentettük. De várjuk türelemmel a Support reakcióját, és addig is kalapálgatjuk a srácot :cool:

Von 06-22-2009 23:02

Quote:

Originally Posted by laci (Post 216529)
Intelligens üzenetek nálunk is előfordulnak

Nekem az a meglátásom, hogy 5ösön és a többi szint alsóbb régióiban sűrűbbek ezek az intelligens üzenetek. Persze nem csak ott vannak ilyenek, de ott sűrűbbek. Én pl nem szeretek fenyegetőzni, mert szerintem az nagyfokú gyíkság, ha oda tudok ütni, akkor odaütök, ha nem akkor meg mélyen hallgatok...
De ez most annyira feldühített, hogy muszáj volt ide beírnom. Pff. Írtam neki, de csak annyit, hogy "bátor vagy hallod-e! :D"
De komolyan nem értem, hogy miért jó ilyen fokú bunkó fenyegetőzéseket írni, dehát boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa...

Ati 08-24-2009 14:42

Hogy lehet úgy emlékezni, hogy "tegnapelőtt reggel 8 óra 38 perckor regisztráltam", amikor valaki közel 8 hónapja regisztrált? :D Az emberi hibernálás mára már valóság? :D

Dus 08-24-2009 14:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222153)
Hogy lehet úgy emlékezni, hogy "tegnapelőtt reggel 8 óra 38 perckor regisztráltam", amikor valaki közel 8 hónapja regisztrált? :D Az emberi hibernálás mára már valóság? :D

Ezt kicsit bővebben?? :D

(és válaszolj a pm-eidre :p)

Ildee 08-24-2009 14:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222153)

Lehet ilyen sokáig be sem lépett az orijába, csak tegnapelőtt eszébe jutott :D

Ati 08-24-2009 15:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 222154)
(és válaszolj a pm-eidre :p)

Majd ha odajutok, akkor válaszolok. És nem, nem mondom meg, hogy mikor, akkor sem, ha nyolcezerszer kérdezed meg. :)

Dragi 08-24-2009 17:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222156)
Majd ha odajutok, akkor válaszolok. És nem, nem mondom meg, hogy mikor, akkor sem, ha nyolcezerszer kérdezed meg. :)

Miért ? :D

Pepa 08-26-2009 17:18

Üdv! Azért írok neked, mert hallottam róla, hogy te foglalkozol orik eladásával. És engem érdekelne egy 1/A-s ori! Adnál egy msn címet, amennyiben lehetne róla szó hogy vegyek egyet?

Üdv:

Nem szeretek ilyen leveleket kapni.:mad:
Nem foglalkozok ilyenekkel és nem is érdekel!!!!!

Ati 08-26-2009 17:29

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222375)
Üdv! Azért írok neked, mert hallottam róla, hogy te foglalkozol orik eladásával. És engem érdekelne egy 1/A-s ori! Adnál egy msn címet, amennyiben lehetne róla szó hogy vegyek egyet?

Üdv:

Nem szeretek ilyen leveleket kapni.:mad:
Nem foglalkozok ilyenekkel és nem is érdekel!!!!!

Akkor jelentsd az üzit, hogy lehetőleg ne is vegyen az illető 1/A-s országot mástól se. :)

Pepa 08-26-2009 17:34

Az üzenetet továbbítottuk a Hódító adminisztrátorainak, a feladó sorsáról ők döntenek. Köszönjük, hogy hozzájárulsz a játék kultúrált szinten tartásához.

Von 08-26-2009 18:03

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222375)

lol, ilyen létezhet? :D Éljen a szervezett bűnözés, ami betört a Hódítóba is (ne).
De komolyan, aki ezzel *foglalkozik*, annak vagy több országa van, vagy felhajtja a potenciális eladókat, miután a vevő jelentkezett :D
Ez elég hihetetlenül hangzik, arról nem is beszélve, hogy hol hallott ilyet!?

Hex 08-26-2009 18:05

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222379)
lol, ilyen létezhet? :D Éljen a szervezett bűnözés, ami betört a Hódítóba is (ne).
De komolyan, aki ezzel *foglalkozik*, annak vagy több országa van, vagy felhajtja a potenciális eladókat, miután a vevő jelentkezett :D

Hát ja, mert anarchban lehet ez tiszta sor, sokan is vesznek, de hogy normálban. :( bár már semmin sem lepődnék meg

Von 08-26-2009 18:10

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 222380)
bár már semmin sem lepődnék meg

Hát igen én sem. Viszont van egy erős kamuszaga is, mivel ha a delikvensünk hallotta, hogy lehet venni, akkor azt is hallhatta volna, hogy öngól mindezt zöldben megírni :D
A kamuszag alatt nem tudom mit lehetne érteni pontosan, csak gyanús ez a fajta tájékozottság, miszerint tudja, hogy lehet venni, azzal a tájékozatlansággal vegyítve, miszerint zöldben írja meg. Lehet valami rosszakarója megvezette esetleg.

Hex 08-26-2009 18:14

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222381)
Hát igen én sem. Viszont van egy erős kamuszaga is, mivel ha a delikvensünk hallotta, hogy lehet venni, akkor azt is hallhatta volna, hogy öngól mindezt zöldben megírni :D
A kamuszag alatt nem tudom mit lehetne érteni pontosan, csak gyanús ez a fajta tájékozottság, miszerint tudja, hogy lehet venni, azzal a tájékozatlansággal vegyítve, miszerint zöldben írja meg. Lehet valami rosszakarója megvezette esetleg.

nem 5. szintes orimba írta egy három szemes pár héttel ezelőtt, hogy A-ban kéne földet leadnom....
teszem hozzá, hogy még nincs A-s orim, majd 800 kör múlva... erre varj gombot. három szemes ori volt

Princ 08-26-2009 18:16

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222379)

miért ne? én könnyen el tudom képzelni egy anarchos díler mellékkereseteként, hiszen ott ez megszokott.
lehet hogy a szervezés öröme is elég, nem is kell hogy nyereséges legyen :)

zöldben általában addig ilyen nyíltak az emberek sztm amíg nincs következménye. aztán hogy utána tettben továbbra is vagy mégsem, azt egyéne válogatja. :)

Von 08-26-2009 18:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 222382)
nem 5. szintes orimba írta egy három szemes pár héttel ezelőtt, hogy A-ban kéne földet leadnom....
teszem hozzá, hogy még nincs A-s orim, majd 800 kör múlva... erre varj gombot. három szemes ori volt

Nekem miért nem írnak ilyeneket? :confused: :D:D:D:D:D
Nem is emlékszem mikor kaptam utoljára olyan zöldet, amin nagyot lehetett volna röhögni, mint például ezen, amit te kaptál :D
Fogalmam sincs mi hajtja ezeket az embereket, mindenesetre érdekes jelenség. És hogy lehet valaki akkora gyík, hogy ráadásul rossz embernek küldi az üzenetét? :D Hihetetlen.

Dus 08-26-2009 18:24

Dühöngök. :mad:

Komolyan mondom, nem értem, hogy néhányan miért játszanak ezzel a játékkal...Küld valaki nekem szó nélkül egy kölcsönös mnt-t. Ne ismerem, gondolom megkérdezem privátban, mire visszaírja, hogy diplomácia miatt. Se köszönés, se aláírás, semmi. Mondom azért megnézem. Meggömbözöm, látom sok pénz, stb. gondoltam lelopom. Írom is neki, hogy mázlija van, hogy gyorsan nem fogadom el az MNT-t lopás után, hogy ne tudjon visszavágni, mert szerintem ez minimum korrektség, ami után, ahelyett, hogy bármit is csinálna (még csak a pénzt sem ürítette az oriból :D), elkezd fenyegetni privátban.

Ezért aztán érdemes a játékkal játszani. :cool:

Legalább szereztem egy kis pénzt. :D

Ati 09-02-2009 18:02

magyarolszág (#600280)

Lehet még csodálkozott is, hogy miért nem foglalt... :D

Andrew 09-02-2009 18:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222765)
magyarolszág (#600280)

Lehet még csodálkozott is, hogy miért nem foglalt... :D

Ráadásul kisbetűvel :p
Apropó, kié lett a 600000-ik ország?
Meeeeg ha már itt tartunk... lesz 666666-ik? :D

vityu 09-02-2009 18:49

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 222766)
R
Meeeeg ha már itt tartunk... lesz 666666-ik? :D

Nem elfogadható sorszám :D

Hex 09-02-2009 18:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 222767)
Nem elfogadható sorszám :D

enyém lesz, ki van nézve nekem :)

All times are GMT +1. The time now is 03:08.