![]() |
Quote:
Max Bogár:D |
én sem bosszantok senkit. csak a tényeket írom le. :D
|
Quote:
Egy jó csaj meg egy jó anyós...húú,de jó is lenne:rolleyes: |
Quote:
|
*dühöng, dühöng, szívszélütést kap * :D:D:D
BOLDOOOOOG KARÁÁÁÁÁCSONYT :D:D:D:rolleyes::D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor most én jövök! sdfjhaéghrtéuogareégn ááááááááááááááá oooooooooo óóóóóóóóóóóóó !!!:mad: DÜHÖNG,DÜHÖNG,DÜHÖNG,DÜHÖNG sdkhggféjghéfjkg áááááá óóóóóóóóó éééééééééé áááááááááá óóóóóóóó ááááááá mennem kell sulibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! dühöngökkkkkkk ! Na részemről ennyi:):mad::mad: |
Argh...dühöng dühöng.
Bepirosodtam mint Pista bácsi orra a falunap után :@ |
Haveromnak beszólt egy csávó msn-en, haverom meg visszaszólt, és megbeszélték hogy kedden 2-kor bunyó.ott voltunk egy csomóan, mert mondta a csávó hogy bandával jön.20-an vártunk, senki nem jött 2:20-ig.Akkor a nagyrésze elment.Én ottmaradtam haverommal, és megbeszéltük hogy csütörtökön 2-kor.Mondták hogy az egyik középsuli fele itt lesz meg nemtom mi.Haveromék felhívták, és azt mondta nem jönnek mert "gézuka" nem megy velük.Szal most kb 20 embert megszivatott, 10-et lefikázott(köztük engem is) és most megtorlatlanul marad....:mad::mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kérdezget, hogy miért milyen csopi, melyik a tied, de ne dőlj be neki, már megy feléd pár sereg:p |
Quote:
|
most meg ráadásul egy csajjal is összevesztem majdnem a csávó miatt...
|
RedBack: nem tudom mit vártál :) ha valaki csak msnen mer beszólni a másiknak, akkor szted van neki mersze kiállni a valós életben? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Nah ha ezt anyám megtudja :) |
két körrel ezelőtt találtam egy törpöt 30 rakival.Szétloptam teljesen, az egész készülim ráment.Most meg találtam egy másikat, 1 mrd-vel és csak 3-szor tudtam lopni tőle :S(igaz így is jött 260milla)
|
Quote:
De már jártam én is hasonlóan:( |
Quote:
|
Quote:
Remélem nem fáj a kezed:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És utána persze a fenyegetés is jött. :D:D |
Quote:
|
Quote:
De hogy dühöngjek is kicsit: Miért van az, h egy szövi nem képes válaszolni egy üzimre se? Harcolgattunk kicsit /én mf/, de értelme nincs mivel mindkét fél csak a pénzt költi, de reakció semmi, sajna múlt héten ki kellett szabizni így abba maradt a mészár és mostanra rendezték soraikat, így sajna nekem kellett felhúzni a nyúlcipőt, mert egy hét alatt felkészültek belőlem.....:( |
Quote:
De 3-4mp-el azután már loptam volna. |
Annyira jó, hogy visszajövök szabiról angolba és 18, meg 16 körröl kapom a sereget.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |